Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά ρε φίλε, μέσα σε ένα thread για τράνς, πήγες να γράψεις γαμησοϊστορία με κανονικά γκόμενα και μάλιστα υπό τη μορφή Ιλιάδας+Οδύσσειας, σπασμένες σε ραψωδίες;

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ελα ρε παιδια αφηστε το παλικαρι νεος ειναι δεν ηξερε...
δεν ηξερες δεν ρωταγες φιλε Lykaki???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
καλα ειστε μαλακες?γιατι ρε δεν αφησατε τον ανθρωπο να τελειωσει την ιστορια οπως ηθελε?τοσες πολλες πληροφοριες ειχατε να πειτε και σας εκοψε τη φορα και το χωρο?οριστε ρε τσακαλια πειτε οτι εχετε να δουμε πως δεν χανει το ενδιαφερον του το θεμα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
σορυ για το μαλακες αλλα μου την σπασατε...

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ειπαμε , `νταξει , ανθρωπινα τα λαθη.....
...εξ`αλλου , με τραβελια προχωραγε το στορυ....

...μπορει να ειμαι ο Ομηρος του σεξ , που ξερεις ;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
re lykaki δεν μας λες κανα τηλ απο τα αλλοδαπα τρανσακια....μπουχαχαχαχαα

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ειπαμε , `νταξει , ανθρωπινα τα λαθη.....
...εξ`αλλου , με τραβελια προχωραγε το στορυ....
...μπορει να ειμαι ο Ομηρος του σεξ , που ξερεις ;
δε σε είπαμε καμπούρη.
κάθησε και γράψε ΟΛΟΚΛΗΡΗ και ενιαία τη συνέχεια της ιστορίας και post-άρισέ τη.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
re lykaki δεν μας λες κανα τηλ απο τα αλλοδαπα τρανσακια....μπουχαχαχαχαα
Το`86-87 κρατουσα επαφες μεσω σταθερων τηλεφωνων τους , και απ`οτι ηξερα εκαναν βιζιτες πολυτελειας για ενα διαστημα 6 μηνων......μεσω της εταιρειας που γυριζε ταινιες στο εξωτερικο .
Μετα απο κατι τρελογαμησια , εφυγαν για εξω και χαθηκαμε.
Παντως δεν ειμαι μοναχοφαγας , ολα τα φιλαρακια μου τοτε ,ειχαν φαει καλα......

Να`σαι βεβαιος , οτι κι αν πεσει στην αντιληψη μου ,θα το ανακοινωσω .

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δε σε είπαμε καμπούρη.
κάθησε και γράψε ΟΛΟΚΛΗΡΗ και ενιαία τη συνέχεια της ιστορίας και post-άρισέ τη.

Ο Καμπουρης νομιζω ειναι πλεον συνταξιουχος ......μπασκετμπωλιστας ! ΧΑ!ΧΑ!

Ενταξει βρε παιδια ,δεν παρεξηγηθηκα.
Τωρα βεβαια ,για να κατσω παλι να μου`ρθει η ορεξη να γραψω , κομματακι δυσκολο , και λογω δουλειας......

Εχω κανα-δυο ψωλεττες εδω που τριγυρνανε και κρυφοκοιτανε τι γραφω.....

Κατσε να τους τον φορμαρω στις κωλαρες τους , να τους φυγει η απορια.....

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο Καμπουρης νομιζω ειναι πλεον συνταξιουχος ......μπασκετμπωλιστας ! ΧΑ!ΧΑ!

Ενταξει βρε παιδια ,δεν παρεξηγηθηκα.
Τωρα βεβαια ,για να κατσω παλι να μου`ρθει η ορεξη να γραψω , κομματακι δυσκολο , και λογω δουλειας......

Εχω κανα-δυο ψωλεττες εδω που τριγυρνανε και κρυφοκοιτανε τι γραφω.....

Κατσε να τους τον φορμαρω στις κωλαρες τους , να τους φυγει η απορια.....
Αμα ειναι περιεργες ρε συ να μαθουν τι γραφεις,πες τους πως γραφεις για πουτανες
κ ρωτα τες αν ενδιαφερονται...που ξερεις!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οι μεγαλυτερες πουτανες ,........ζουν αναμεσα μας μεγαλε !
Δεν ειναι οπως τα κοριτσια στα σπιτια που μας περιποιουνται για μερικα λεπτα της ωρας....
...και αναμεσα τους μπορεις να βρεις πολυ πιο ξηγημενες γυναικες απο κατι σαν αυτες εδω τις καριολες που εχουν περιεργεια να δουν τι και που γραφω για να κουτσομπολεψουν περι ηθικης...
...μπορει και να μουσκευει το κυλοτακι τους και μονο στην ιδεα πως ειμαι καυλιαρης , αλλα δεν εχουν μπεσα , οποτε δεν τους κανω την χαρη να τις γαμησω εστω κι αν το ζητησουν!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Οι μεγαλυτερες πουτανες ,........ζουν αναμεσα μας μεγαλε !
Δεν ειναι οπως τα κοριτσια στα σπιτια που μας περιποιουνται για μερικα λεπτα της ωρας....
...και αναμεσα τους μπορεις να βρεις πολυ πιο ξηγημενες γυναικες απο κατι σαν αυτες εδω τις καριολες που εχουν περιεργεια να δουν τι και που γραφω για να κουτσομπολεψουν περι ηθικης...
...μπορει και να μουσκευει το κυλοτακι τους και μονο στην ιδεα πως ειμαι καυλιαρης , αλλα δεν εχουν μπεσα , οποτε δεν τους κανω την χαρη να τις γαμησω εστω κι αν το ζητησουν!
Ειναι δικος μας ετουτος ο καινουριος... ;) :dancing:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η αναζητηση για ενα ωραιο και στενο τραβελακι , ποτε δεν σταματα......

Το ιδιο οταν προκειται για μπουρδελοκυνηγι.......
Εκτιμουμε ως αλλοι.....γευσιγνωστες , και βουρρρρρρρ !

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αναφερω τα δυο "τραβελοσπιτα" Εφεσου 1 & 11. Στο Εφεσου 1 & Αχαρνων, σκοτεινο περιβαλλον και σαφως κατωτερη ποιοτητα απο το 11, το οποιο δεν ειναι και ΑΑΑ παντως. "Κουλουρι", οχι απο ολες και αυτο χρεωνεται εξτρα. Τιμη Ε 20. Πιο ευκολα παντως δινεται στο 1. Ωρες απο 10.00' εως 23.00' περιπου. Ολες εχουν αφαιρεσει τα "υδραυλικα".

Επισκέπτης
Ωραίο πράμα το μουνάκι, αλλά αν θες κολαράκι μόνο με τραβελάκι θα το ευχαριστηθείς.
Ειδικά επειδή τυχαίνει να πηγαίνω Αγγλία σχεδόν μια φορά το μήνα για δουλεία εκέι παιδιά πάιζουν απίστευτα μωρά, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά δεν συγκρινονται με τα δικά μας, 100% θυληκά δεν τα ξεχωρίζεις από τις πραγματικές γκόμενες, και μιλάμε για τρελό κρεβάτι.

Επισκέπτης
εδο τα τραβελακια παντος στιν αθηνα ειναι σε αθλια καταστασι....σπανιες οι εξαιρεσεις καυλιαρετζο μου hondakia!μονο τα τρανσ κατι λενε σε κανα μπουρδελακι!ι σε καμια πιατσα!

Επισκέπτης
Φίλε και συναγωνιστή pitsilisti, όταν λες trans φαντάζομαι εννοείς εγχειρισμένες, όσες φορές έχω πάει με εγχειρισμένες τις περισσότερες ξενέρωσα γιατί πολλές από αυτές το παίζουν κυρίες μετά την εγχείριση και δεν δίνουν κουλουράκι εύκολα οπότε ποιός ο λόγος.

Επισκέπτης
ναι μεγαλε χιστι hondakia!!!ενοο ενχιρισμενα!!!οσο για αυτο που λεσ σιμφονο μαζι σου!!!!αλλα απο τραβελακια με ιδραυλικα σπανια θα βρεις καπιο πολι εμφανισιμο!τουμπανο διλαδι!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νομιζω οτι τα πολυ εμφανισημα , εχουν χαθει ισως επειδη εχουν ανοιξει παρτιδες και βιζιτες πολυτελειας με την χαι-σοσαιτι , τα τρωνε δηλαδη οι φτωχομπινεδες των β.προαστειων......

...κατι τετοιο ακουσα απο φιλαρακια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom