Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Καλά ρε φίλε, μέσα σε ένα thread για τράνς, πήγες να γράψεις γαμησοϊστορία με κανονικά γκόμενα και μάλιστα υπό τη μορφή Ιλιάδας+Οδύσσειας, σπασμένες σε ραψωδίες;
δε σε είπαμε καμπούρη.Ειπαμε , `νταξει , ανθρωπινα τα λαθη.....
...εξ`αλλου , με τραβελια προχωραγε το στορυ....
...μπορει να ειμαι ο Ομηρος του σεξ , που ξερεις ;
Το`86-87 κρατουσα επαφες μεσω σταθερων τηλεφωνων τους , και απ`οτι ηξερα εκαναν βιζιτες πολυτελειας για ενα διαστημα 6 μηνων......μεσω της εταιρειας που γυριζε ταινιες στο εξωτερικο .re lykaki δεν μας λες κανα τηλ απο τα αλλοδαπα τρανσακια....μπουχαχαχαχαα
δε σε είπαμε καμπούρη.
κάθησε και γράψε ΟΛΟΚΛΗΡΗ και ενιαία τη συνέχεια της ιστορίας και post-άρισέ τη.
Αμα ειναι περιεργες ρε συ να μαθουν τι γραφεις,πες τους πως γραφεις για πουτανεςΟ Καμπουρης νομιζω ειναι πλεον συνταξιουχος ......μπασκετμπωλιστας ! ΧΑ!ΧΑ!
Ενταξει βρε παιδια ,δεν παρεξηγηθηκα.
Τωρα βεβαια ,για να κατσω παλι να μου`ρθει η ορεξη να γραψω , κομματακι δυσκολο , και λογω δουλειας......
Εχω κανα-δυο ψωλεττες εδω που τριγυρνανε και κρυφοκοιτανε τι γραφω.....
Κατσε να τους τον φορμαρω στις κωλαρες τους , να τους φυγει η απορια.....
Αμα ειναι περιεργες ρε συ να μαθουν τι γραφεις,πες τους πως γραφεις για πουτανες
κ ρωτα τες αν ενδιαφερονται...που ξερεις!!
Ειναι δικος μας ετουτος ο καινουριος... ;)Οι μεγαλυτερες πουτανες ,........ζουν αναμεσα μας μεγαλε !
Δεν ειναι οπως τα κοριτσια στα σπιτια που μας περιποιουνται για μερικα λεπτα της ωρας....
...και αναμεσα τους μπορεις να βρεις πολυ πιο ξηγημενες γυναικες απο κατι σαν αυτες εδω τις καριολες που εχουν περιεργεια να δουν τι και που γραφω για να κουτσομπολεψουν περι ηθικης...
...μπορει και να μουσκευει το κυλοτακι τους και μονο στην ιδεα πως ειμαι καυλιαρης , αλλα δεν εχουν μπεσα , οποτε δεν τους κανω την χαρη να τις γαμησω εστω κι αν το ζητησουν!