Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα ειναι πως νιωθει ο καθενας για τον εαυτο του.
εξαλλου στο θεμα του σεξ ο καθενας την βρισκει οπως γουσταρει ετσι δεν ειναι???

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας παλλικαρια !
Θελω να πω μερικα πραγματακια , απο εμπειριες που ειχα....
Πρωτα να πω στον φιλο που ρωτησε για την Ευα ,οτι μιλαω για εκεινη στην οδο Αλκιβιαδου στο υπογειο , η οποια εχει φυγει τωρα απο εκει .

Εμπειρικα λοιπον , εχω παει σε μη εγχειρισμενη κουκλαρα ψηλη με σωμα απαιχτο (βυζι-κωλο κλπ.) ,
και μολις πεσαμε στο κρεββατι μου`ρθε μια μυρωδια νταλικιερη ,που ξενερωσα αμεσως...(την εβαλα να μου παρει πιπα για να χυσω-οσο πιο μακρια μου δλδ ,για να μην την μυριζω) .
Αυτο σημαινει οτι οντως καποιες τρανς εκκρινουν οσμη που απωθει οποιον νομιζει οτι θα γαμησει "κοριτσακι" ! :birdman:

Αντιθετα πηγα με αλλη τρανς με πουλακι , η οποια μυριζε θυληκο ακομη και στην κωλοτρυπιδα......εεεεε,φυσικα και μ`εφτιαξε !

Εκεινη που ανεφερα στο Παγκρατι , ηταν τελεια απο καθε αποψη , και ενοιωθε περηφανη που ειχε αιδοιο , οι κινησεις της ηταν ακριβως οπως μιας γυναικας που σε τραβα επανω της να την ξεσκισεις......ετριβε το μουνακι της πανω μου ,σε βαθμο ξεφρενης καβλας , τοσο που με τρελλανε ,και της εκανα ερωτα (και οχι απλο ψεκαστε -σκουπιστε) λες και ηταν ο μεγαλη μου καψουρα ! :boobies:

Μ`εκεινη στην οδο Αμφιλοχιας εχω κανει αρκετες φορες ερωτα , ειναι πολυ καβλιαρα και με ανεση χρονου ,κανει αξεχαστο τσιμπουκι , και φοραει παντα διαφανο νεγκλιζε και γοβες οταν την γαμαω.......
...μετα απο τις πρωτες 3-4 επισκεψεις , οταν την ξεκωλιαζα γουσταριζε να με φωναζει "γαμια της"..... :2funny:
Εχουν κι`αυτες τα βιτσια τους ρε παιδια !Και μερικες ειναι και στην καθημερινη τους ζωη οπως στο κρεββατι , γυναικες δλδ.
Εχω πετυχει σε μαγαζι με ρουχα μια τρανς , που κυκλοφορουσε με τα εσωρρουχα (τα δοκιμαζε) , και ειχε τρελλανει ολο τον αντρικο πληθυσμο , ολων των ηλικιων που ηταν εκει......
Θελω να πω με αυτο ,οτι η .....αντρικη περιεργεια , δεν εχει ορια !

Εξ`αλλου ,μην ξεχναμε οτι περα απο τις μαλακιες περι ηθικων πρεπει ,που μας εχει περασει η μητριαρχικη κοινωνια , ειμαστε κυνηγοι ,καιτο "θηραμα" που πιανουμε , η θα το φαμε στην σχαρα , η πρεπει οπωσδηποτε να το γαμησουμε ,οτι κι αν ειναι ...! (γυναικα , θεια , πεθερα ,ανηψια ,εργοδοτρια ,δασκαλα ,νοσοκομα ,κλπ).
Πρεπει με καθε τροπο δλδ να γευτουμε τον κοπο του κυνηγιου..... ;)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο Παγκρατι μηπως την ελεγαν κ Νικολ την εγχειρισμενη???

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
νομιζω.......
ηταν πολυτελειας παντως , και την ειχα δει πριν απο 1 χρονο
στην λιμνη βουλιαγμενης , με ........τους γονεις της !
Αν δεν μιλουσε καποια στιγμη εντονα στον πατερα της , δεν καταλαβαινες οτι προκειται για τρανς......τελειο μωρο !

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στο ιδιο "σπιτι" ,ειχα παρει μια ρωσσιδα (γυναικα , οχι τρανς)γυρω στα 40 ....
...απαιχτη !

monos_arsenikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,διαβασα τα ποστς σας στο θεμα..μηπως μπορειτε να μου στειλετε κανενα τηλεφωνο?θα προτιμουσα αν ξερετε κανενα που να κανει ραντεβου σε δικο της χωρο και να ειναι και ενεργοπαθητικη!
ελπιζω να εχω νεα σας συντομα(ερχεται και ΣΚ)χαχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όταν κάνεις sex με άτομο το ίδιου φύλου με εσένα είσαι gay .  Είτε τον πηδάς είτε σε πηδάει δεν έχει σημασία.  Όταν κάνεις sex και με τα δύο φύλα είσαι bisexual.  Οι εγχειρισμένες trans έχουν κάνει αλλαγή φύλου και θεωρούνται γυναίκες.
τι λες ρε κομπαρε?διαβαζεις τι γραφεις?δηλαδη εσυ μου λες οτι αν σε πηδαει καμια γκομενα με στραπ ον εισαι στρ8 επειδη ''το εκανες'' με ατομο του ιδιου φιλου ενω εμεις που πηδαμε κανα κουλουρι απο τρανσακι ειμαστε bi ε?εγω ξερω ρε κομπαρακι οτι bi εισαι οταν τον περνεις και τον δινεις κι ολας..εγω δεν τον πηρα ποτε..bi ειμαι...?θα μας σαλταρεις?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχααχαχαχα

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Εγω εχω να πω 2 πραγματα.
1) ΑΝ καποιος παει με trans και του τον φορεσει δεν ειναι με τιποτα str8. Δε βαζω ταμπελες σε ανθρωπους αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

2)Να προσεχουν τα πιτσιρικακια και οι λιγοτερο δυναμικοι τυποι που γουσταρουν τρανς γιατι μπορει να βρεθουνε με κρεας στον κωλο....

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το αθλημα γιατι εχω παρατηρησει οτι τα τρανς στην Ελλαδα ειναι μπετατζηδες και ουδεμια σχεση εχουν με γυναικα.
Oλόσωστος στο 1.
στο 2 έτσι κι έτσι, γιατί άμα δεν τα θέλει ο κώλος σου, δέν τον τρώς ποτέ. άρα τα θέλει το κολαράκι τους. στο 3 συμφωνώ εν μέρει. έχει και μπετατζήδες, αλλά έχει και κάτι τρελλά μωρά.
αυτά

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Πες τα ρε φιλε ψαχνωτρανς. Και καλα δεν ηθελε ο μικρος αλλα δεν προκαμε να φυλαχτει.........
Γιατι ομως στη συνεχεια γυρναει και το λεει αφου αν καταλαβα καλα ειναι κατι για το οποιο ντρεπεται?????
Λιγο μουφα τον κοβω τον μικρο........[glow=red,2,300] :jerking: :jerking:[/glow]
σωστός. μάλλον του αρέσει του μικρού να τον λαμβάνει. πλασσάρει και το παραμύθι ότι και καλά τον ψιλοανάγκασε το τραβεστό να τον λάβει. τι μάλλον, πουστρόνι ολκής θα μας βγεί ο μικρός.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εμπειρίες με τραβελάκια...κάποτε στην Αχαρνών πριν πολλά πολλά χρόνια (<<τω καιρώ εκείνο>> που θα έγραφε και το Ευαγγέλιο) ήταν ένα μπουρδέλο άψογης αισθητικής. Κοντά στην εκκλησία. αριστερά όπως κοιτάμε προς ομόνοια, ή είσοδος πίσω σχεδόν από ένα περίπτερο. Ανέβαινε σκάλα στριφογυριστή και χτύπαγες κουδούνι.  Σου άνοιγε η ραρά και περναγες στο σαλόνι.  Διακόσμηση με αγάλματα, καθρέφτες, πολυέλαιο, μπαρ. καναπέδες, ωραίο...Εκεί δούλευε μια πασίγνωστη τραβελούλα (εγχειρισμένη) ψηλή, μελαχροινή, θυληκότατη με χαδιάρικη λεπτή φωνή.  Είχε γίνει και θέμα σε περιοδικό κάποια στιγμή, μου διαφεύγει όμως το όνομα, οι (πολύ) παλαιότεροι ίσως θυμούνται.  Την πρώτη φορά που την είδα ο αφελής νεανίας τότε νόμιζα ότι ήταν γυναίκα. Μετά κατάλαβα. Η περιέργεια με συνεπήρε. Πήγα ξανά, και ξανά και ξανά... Μου άρεσε, έκανε διάφορες στάσεις, έγλυφε αρχίδια, φιλούσε πούτσο ακάποτα πριν τον ντύσει (την εποχή που σε μπουρδέλο έκανες κρα να βρεις κάτι τέτοιο) και ήταν πολύ φιλική.  Μόνο στο λαιμό δεν άφηνε να τη φιλήσεις (μάλλον δεν ήθελε να φύγει το μεικ απ).  Κάποτε πήγα να την επισκευθώ και την πάτησα με τα ωράρια. Δούλευε απόγευμα και πήγα πρωί, οπότε είδα ένα άλλο τραβελλάκι εγχειρισμένο και αυτό, όχι στην κλάση της προαναφερθείσας αλλά ΟΚ. Λέω τώρα η καύλα, καύλα δεν γαμιέται ας της τον ρίξω που να περιμένω απόγευμα.  Αυτή το ευχαριστήθηκε ποιο πολύ από εμένα, είχε γατζωθεί από επάνω μου και με κοιτούσε λες και ήμουν ο γκόμενός της ή κάτι. Τέλος πάντων φεύγω και επιστρέφω το απόγευμα μόλις έπιασε βάρδια η άλλη (ήθελα να είμαι ο πρώτος).  Με βλέπει η πρωινή να ξαναμπαίνω και λέει πάλι εσύ εδώ, δεν χόρτασες? όχι βέβαια όσο δεν είχα γαμήσει την καλή. By the way άμα είσαι ο πρώτος της ημέρας δεν έχει ανοίξει ακόμη ο <<κόλπος>> της άλλης και ζορίζεται.
Επίσης σε ένα αδιέξοδο της Φυλής ήταν (τότε) σε ένα όροφο ένα τραβελομπουρδέλο με extreme σκηνικά (κλουβιά και μαστίγια)που συνήθως 2-3 τραβελλάκια να δουλεύουν μαζί. Μερικές ήταν καλές. Κάποτε παίρνω 2 μαζί στο δωμάτιο, λέω εδώ έιμαστε.  Εκεί που η μια τσιμπούκωνε η άλλη βάζει μια καπότα στο δάκτυλο και μου φορμάρει απροειδοποίητα κωλοδάκτυλο! Δεν το περίμενα και ψιλοπόνεσα, δεν μου ήταν ευχάριστο.  Α γαμίσου καριόλα, για καλό πήρα και δεύτερη ταυτόχρονα σκέφτηκα. Όπου χύσει χύσει και όπου φύγει φύγει.  Και πλήρωσα διπλή ταρίφα και έφυγα χωρίς να το ευχαριστηθώ κωλοχεριασμένος. :P
Λίγα χρόνια αργότερα το άθλημα με έφερε και ως τη Συγγρού.  Για να το δοκιμάσουμε και αυτό λέω, να έχουμε να λέμε ότι το κάναμε. Κοζάρω μια ξανθιά θυληκή με μίνι φούστα και τακούνια (με πουτσάκι). Μπαίνει στο αυτοκίνητο και πάμε στη γαμιστρόνα της στη Νέα Σμύρνη.  Στη διαδρομή μου χάιδευε το μπούτι. Φτάνουμε δωμάτιο γδυνόμαστε, καλό σώμα η δικιά σου. Εκεί που αρχίζει τα τσιμπούκια με βάζει να της χουφτώσω τα αρχίδια πάνω από το εσώρουχό της. Ξενέρωσα εντελώς, ποιός της είπε σκέφτηκα ότι έχω όρεξή να της τα χουφτώσω.  Έχυσα βιαστικά με το τσιμπούκι μόνο χωρίς να γαμίσω και την πήγα πίσω και έφυγα. Η καλύτερή της, ένα ξέσκισμα λιγότερο για έκείνη τη βραδυά.  
>:(Δεν έβαλα μυαλό και ξαναπήγα Συγγρού. Παίρνω μια λεπτή μελαχρινή με μίνι (και πουτσάκι). Πάμε στη γαμιστρόνα της (από Καλλιθέα μεριά). Ξεκινάμε προκαταρκτικά μου βάζει καπότα (ΟΚ ως εδώ) βάζει καπότα και η ίδια στο έστω και ψιλομαραμένο πουτσάκι της (καθόλου ΟΚ εδώ). Τι κάνεις εκεί λέω? Πρέπει να προσέχουμε και οι δύο μωρό μου μου λέει. Καλά εγω να προσέξω λέω, εσύ τι να προσέξεις διάολε????  :oΓάμισα βιαστικά (το χειρότερο τραβελογαμισάκι) και το έβαλα στα πόδια να μην της μπαίνουν ιδέες.
'Εκτοτε μόνο ορθόξες πουτάνες (ή και καθολικές χα χα), ʼν και ένα καλό τραβελάκι σε τσόντα πάντα με καυλώνει.
Αυτά sorry για την φλυαρία.

Επισκέπτης
σιμφωνω με καυλεα φιλο psaxnotrans !!!respect φιλαρακι!!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Εμπειρίες με τραβελάκια...κάποτε στην Αχαρνών πριν πολλά πολλά χρόνια (<<τω καιρώ εκείνο>> που θα έγραφε και το Ευαγγέλιο) ήταν ένα μπουρδέλο άψογης αισθητικής. Κοντά στην εκκλησία. αριστερά όπως κοιτάμε προς ομόνοια, ή είσοδος πίσω σχεδόν από ένα περίπτερο. Ανέβαινε σκάλα στριφογυριστή και χτύπαγες κουδούνι.  Σου άνοιγε η ραρά και περναγες στο σαλόνι.  Διακόσμηση με αγάλματα, καθρέφτες, πολυέλαιο, μπαρ. καναπέδες, ωραίο...Εκεί δούλευε μια πασίγνωστη τραβελούλα (εγχειρισμένη) ψηλή, μελαχροινή, θυληκότατη με χαδιάρικη λεπτή φωνή.  Είχε γίνει και θέμα σε περιοδικό κάποια στιγμή, μου διαφεύγει όμως το όνομα, οι (πολύ) παλαιότεροι ίσως θυμούνται.  Την πρώτη φορά που την είδα ο αφελής νεανίας τότε νόμιζα ότι ήταν γυναίκα. Μετά κατάλαβα. Η περιέργεια με συνεπήρε. Πήγα ξανά, και ξανά και ξανά... Μου άρεσε, έκανε διάφορες στάσεις, έγλυφε αρχίδια, φιλούσε πούτσο ακάποτα πριν τον ντύσει (την εποχή που σε μπουρδέλο έκανες κρα να βρεις κάτι τέτοιο) και ήταν πολύ φιλική.  Μόνο στο λαιμό δεν άφηνε να τη φιλήσεις (μάλλον δεν ήθελε να φύγει το μεικ απ).  Κάποτε πήγα να την επισκευθώ και την πάτησα με τα ωράρια. Δούλευε απόγευμα και πήγα πρωί, οπότε είδα ένα άλλο τραβελλάκι εγχειρισμένο και αυτό, όχι στην κλάση της προαναφερθείσας αλλά ΟΚ. Λέω τώρα η καύλα, καύλα δεν γαμιέται ας της τον ρίξω που να περιμένω απόγευμα.  Αυτή το ευχαριστήθηκε ποιο πολύ από εμένα, είχε γατζωθεί από επάνω μου και με κοιτούσε λες και ήμουν ο γκόμενός της ή κάτι. Τέλος πάντων φεύγω και επιστρέφω το απόγευμα μόλις έπιασε βάρδια η άλλη (ήθελα να είμαι ο πρώτος).  Με βλέπει η πρωινή να ξαναμπαίνω και λέει πάλι εσύ εδώ, δεν χόρτασες? όχι βέβαια όσο δεν είχα γαμήσει την καλή. By the way άμα είσαι ο πρώτος της ημέρας δεν έχει ανοίξει ακόμη ο <<κόλπος>> της άλλης και ζορίζεται.
Επίσης σε ένα αδιέξοδο της Φυλής ήταν (τότε) σε ένα όροφο ένα τραβελομπουρδέλο με extreme σκηνικά (κλουβιά και μαστίγια)που συνήθως 2-3 τραβελλάκια να δουλεύουν μαζί. Μερικές ήταν καλές. Κάποτε παίρνω 2 μαζί στο δωμάτιο, λέω εδώ έιμαστε.  Εκεί που η μια τσιμπούκωνε η άλλη βάζει μια καπότα στο δάκτυλο και μου φορμάρει απροειδοποίητα κωλοδάκτυλο! Δεν το περίμενα και ψιλοπόνεσα, δεν μου ήταν ευχάριστο.  Α γαμίσου καριόλα, για καλό πήρα και δεύτερη ταυτόχρονα σκέφτηκα. Όπου χύσει χύσει και όπου φύγει φύγει.  Και πλήρωσα διπλή ταρίφα και έφυγα χωρίς να το ευχαριστηθώ κωλοχεριασμένος. :P
Λίγα χρόνια αργότερα το άθλημα με έφερε και ως τη Συγγρού.  Για να το δοκιμάσουμε και αυτό λέω, να έχουμε να λέμε ότι το κάναμε. Κοζάρω μια ξανθιά θυληκή με μίνι φούστα και τακούνια (με πουτσάκι). Μπαίνει στο αυτοκίνητο και πάμε στη γαμιστρόνα της στη Νέα Σμύρνη.  Στη διαδρομή μου χάιδευε το μπούτι. Φτάνουμε δωμάτιο γδυνόμαστε, καλό σώμα η δικιά σου. Εκεί που αρχίζει τα τσιμπούκια με βάζει να της χουφτώσω τα αρχίδια πάνω από το εσώρουχό της. Ξενέρωσα εντελώς, ποιός της είπε σκέφτηκα ότι έχω όρεξή να της τα χουφτώσω.  Έχυσα βιαστικά με το τσιμπούκι μόνο χωρίς να γαμίσω και την πήγα πίσω και έφυγα. Η καλύτερή της, ένα ξέσκισμα λιγότερο για έκείνη τη βραδυά. 
>:(Δεν έβαλα μυαλό και ξαναπήγα Συγγρού. Παίρνω μια λεπτή μελαχρινή με μίνι (και πουτσάκι). Πάμε στη γαμιστρόνα της (από Καλλιθέα μεριά). Ξεκινάμε προκαταρκτικά μου βάζει καπότα (ΟΚ ως εδώ) βάζει καπότα και η ίδια στο έστω και ψιλομαραμένο πουτσάκι της (καθόλου ΟΚ εδώ). Τι κάνεις εκεί λέω? Πρέπει να προσέχουμε και οι δύο μωρό μου μου λέει. Καλά εγω να προσέξω λέω, εσύ τι να προσέξεις διάολε????  :oΓάμισα βιαστικά (το χειρότερο τραβελογαμισάκι) και το έβαλα στα πόδια να μην της μπαίνουν ιδέες.
'Εκτοτε μόνο ορθόξες πουτάνες (ή και καθολικές χα χα), ʼν και ένα καλό τραβελάκι σε τσόντα πάντα με καυλώνει.
Αυτά sorry για την φλυαρία.

τι μου θύμισες αρχηγέ.  αυτό στην αχαρνών το πήρε μετά και δούλευε κιόλας αυτή πού είναι σήμερα πρόεδρος των εκδιδομένων προσώπων όπως λέει. μιά εύσωμη είναι.

το άλλο που λές στο αδιέξοδο στη φυλής, ήτανε ζόρικο τότε. βγαίνανε πασαρέλλα 2-3 τραβεστά, όλο νάζι, κάνανε τρελλά, πιάνανε πούτσους, κλπ. γινότανε παιγνίδι.  κάποτε χαθήκανε τα πολλά και έμεινε ένα που πρέπει να είναι μισότρελλο.
δέν ξαναπήγα. τέλος
υπάρχει άραγε κάτι παρόμοιο σήμερα πουθενά? (εννοώ να βγαίνουνε δυο δυο και να γίνεται show?

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ρε κομπαρε?διαβαζεις τι γραφεις?δηλαδη εσυ μου λες οτι αν σε πηδαει καμια γκομενα με στραπ ον εισαι στρ8 επειδη ''το εκανες'' με ατομο του ιδιου φιλου ενω εμεις που πηδαμε κανα κουλουρι απο τρανσακι ειμαστε bi ε?εγω ξερω ρε κομπαρακι οτι bi εισαι οταν τον περνεις και τον δινεις κι ολας..εγω δεν τον πηρα ποτε..bi ειμαι...?θα μας σαλταρεις?
Υπάρχει λόγος που ο όρος είναι 'ομοφυλόφιλος' και όχι 'πισογλέντης'. Προϋπόθεση για να είσαι ομοφυλόφιλος είναι να πηγαίνεις με άτομα του ίδιου φύλου, και όχι να τον παίρνεις απο τον κώλο.

Δηλαδή εσύ θα μας πείς τώρα οτι αν πάς με αξύριστο  οικοδόμο  αλλα μονο των πηδήξεις εσύ , τότε δεν είσαι gay, αλλα straight.

Τέσπα, δεν με ενδιαφέρει η προτίμηση του καθενός, και αν κάποιος γουστάρει τράνς αλλα όχι άντρες και λέει οτι δεν είναι gay, εγώ το πιστέυω. Απλά ,μην λές οτι το δικό σου βίτσιο είναι φυσιολογικό και όλοι οι άλλοι ανώμαλοι.

Αυτά :p

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειπα αυτο ''απλά ,μην λές οτι το δικό σου βίτσιο είναι φυσιολογικό και όλοι οι άλλοι ανώμαλοι.''
αλλα σιγουρα δεν ειμαι gay εχοντας πηδηξει μερικες τρανς

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σημερα το απογεματακι ειμαστε παγκρατι με σαιτοπαρεα! :2funny: :2funny: και βλεπουμε να καθονται απεναντι μας 2 πανασχημα και αηδιαστικα μιλφ(ειγ) :2funny: τραβελια και πανω που ειχαμε παραγγειλει για μασα μας κοπηκε η ορεξη!αλλα μετα πηγαμε λεντζο για φραπε! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
τι μου θύμισες αρχηγέ.  αυτό στην αχαρνών το πήρε μετά και δούλευε κιόλας αυτή πού είναι σήμερα πρόεδρος των εκδιδομένων προσώπων όπως λέει. μιά εύσωμη είναι.

το άλλο που λές στο αδιέξοδο στη φυλής, ήτανε ζόρικο τότε. βγαίνανε πασαρέλλα 2-3 τραβεστά, όλο νάζι, κάνανε τρελλά, πιάνανε πούτσους, κλπ. γινότανε παιγνίδι.   κάποτε χαθήκανε τα πολλά και έμεινε ένα που πρέπει να είναι μισότρελλο.
δέν ξαναπήγα. τέλος
υπάρχει άραγε κάτι παρόμοιο σήμερα πουθενά? (εννοώ να βγαίνουνε δυο δυο και να γίνεται show?
Σημερα δουλευει-παλι-με εγχειρισμενα τρανς το κατω σπιτι, ειναι το Φυλης 104.Η δε απογευματινη βαρδια-Αντζελα- ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Δυστυχως,πανω απο μια, σημερα, ΔΕΝ βρισκεις.

Επισκέπτης
γενικα τα τραβελια στην ελλαδα δεν ειναι και τοσο θυληκα!σπανιο να ωρεις εμφανισιμο και θυληκο τραβελακι!!!μονο τα τρανς κατι λενε!!!τραβελια οι περισσοτερες μαπα!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Tραβελια....Τρανς  :2funny: :2funny:
Βρε πιτσιλιστι...το ιδιο δεν ειναι?? Ποια η διαφορα τους??? :rolleyes: