Γεια σας παλλικαρια !
Θελω να πω μερικα πραγματακια , απο εμπειριες που ειχα....
Πρωτα να πω στον φιλο που ρωτησε για την Ευα ,οτι μιλαω για εκεινη στην οδο Αλκιβιαδου στο υπογειο , η οποια εχει φυγει τωρα απο εκει .
Εμπειρικα λοιπον , εχω παει σε μη εγχειρισμενη κουκλαρα ψηλη με σωμα απαιχτο (βυζι-κωλο κλπ.) ,
και μολις πεσαμε στο κρεββατι μου`ρθε μια μυρωδια νταλικιερη ,που ξενερωσα αμεσως...(την εβαλα να μου παρει πιπα για να χυσω-οσο πιο μακρια μου δλδ ,για να μην την μυριζω) .
Αυτο σημαινει οτι οντως καποιες τρανς εκκρινουν οσμη που απωθει οποιον νομιζει οτι θα γαμησει "κοριτσακι" !
Αντιθετα πηγα με αλλη τρανς με πουλακι , η οποια μυριζε θυληκο ακομη και στην κωλοτρυπιδα......εεεεε,φυσικα και μ`εφτιαξε !
Εκεινη που ανεφερα στο Παγκρατι , ηταν τελεια απο καθε αποψη , και ενοιωθε περηφανη που ειχε αιδοιο , οι κινησεις της ηταν ακριβως οπως μιας γυναικας που σε τραβα επανω της να την ξεσκισεις......ετριβε το μουνακι της πανω μου ,σε βαθμο ξεφρενης καβλας , τοσο που με τρελλανε ,και της εκανα ερωτα (και οχι απλο ψεκαστε -σκουπιστε) λες και ηταν ο μεγαλη μου καψουρα !
Μ`εκεινη στην οδο Αμφιλοχιας εχω κανει αρκετες φορες ερωτα , ειναι πολυ καβλιαρα και με ανεση χρονου ,κανει αξεχαστο τσιμπουκι , και φοραει παντα διαφανο νεγκλιζε και γοβες οταν την γαμαω.......
...μετα απο τις πρωτες 3-4 επισκεψεις , οταν την ξεκωλιαζα γουσταριζε να με φωναζει "γαμια της".....
Εχουν κι`αυτες τα βιτσια τους ρε παιδια !Και μερικες ειναι και στην καθημερινη τους ζωη οπως στο κρεββατι , γυναικες δλδ.
Εχω πετυχει σε μαγαζι με ρουχα μια τρανς , που κυκλοφορουσε με τα εσωρρουχα (τα δοκιμαζε) , και ειχε τρελλανει ολο τον αντρικο πληθυσμο , ολων των ηλικιων που ηταν εκει......
Θελω να πω με αυτο ,οτι η .....αντρικη περιεργεια , δεν εχει ορια !
Εξ`αλλου ,μην ξεχναμε οτι περα απο τις μαλακιες περι ηθικων πρεπει ,που μας εχει περασει η μητριαρχικη κοινωνια , ειμαστε κυνηγοι ,καιτο "θηραμα" που πιανουμε , η θα το φαμε στην σχαρα , η πρεπει οπωσδηποτε να το γαμησουμε ,οτι κι αν ειναι ...! (γυναικα , θεια , πεθερα ,ανηψια ,εργοδοτρια ,δασκαλα ,νοσοκομα ,κλπ).
Πρεπει με καθε τροπο δλδ να γευτουμε τον κοπο του κυνηγιου..... ;)