Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετω ολους τους φιλους .
Νεος εδω , αλλα ειμαι και στο adult εδω και 2 χρονια ,χωρις να εχω βρει  πολλα πραγματα .Κατιτις παιζει , αλλα δυσκολα . Οπως εγραψε και καποιος στο παρον θρεντ , ειναι σχεδον ανεκμεταλλευτο το διαδυκτιο απο τις ελληνιδες τρανς .

Να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ενεργητικος , λατρευω τις γυναικες , οπως επισης και οποια τρανσεξουαλ αισθανεται και φαινεται γυναικα .

Δεν εχω προβλημα αν ειναι εγχειρισμενες η οχι οταν προκειται για κοριτσια οπως η Δαναη , η Ευα , κλπ. Εχω παει με αρκετες τρανς , και εντυπωση μου εκανε μια κουκλα  εγχειρισμενη ,που δουλευε πριν 2 ετη σ`ενα σπιτι στην Ευτυχιδου στο Παγκρατι . Ομορφοτερη και απο μοντελο , πολυ παθιαρα και ανετη . Δυστυχως εφυγε συντομα απο εκει ,και την εχασα ..

Επισης ειχα πολυ καλες σχεσεις μ`εκεινη που ηταν στην αχαρνων 101 (νομιζω) στον πρωτο οροφο ,διπλα στο βενζιναδικο , αλλα...χαθηκε κι αυτη !

Στο ιδιο σημειο απεναντι ,στην οδο Αμφιλοχειας στον 3 η 4 οροφο φατσα στο ανσανσερ , ηταν ενα πολυυυυυ καλο ξανθο που με γουσταρε πολυ ,  πρωτο στηθος και σκληρες ρωγες, και δεν ξερω αν παιζει ακομη...

Αληθεια ειναι οτι εχουν ψιλοχαθει τα καλα κομματια που επαιζαν στην πιατσα πριν 3-6 χρονια . Να ξερετε ,οτι τα τραβανε οι φραγκατοι σε πριβε φασεις των κυκλων τους .(οργια ,κι ετσι)
Γνωριζα καποτε ενα τραβελι κουκλα , που μου `χε πει οτι ταξιδευε με τον "εργοδοτη" της για 4-6 μηνες καθε χρονο συνοδευοντας τον ,και λαβαινοντας μερος σε παρτουζες στην Μπανγκονκ , Σιγκαπουρη και αλλου...

ωχ !πολλα εγραψα για πρωτη φορα...

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
φιλαρακο δε εγραψες καθολου πολλα , ειναι ενδιαφεροντα αυτα που λες , γραψε κιαλλα αν εχεις

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
αληθεια αυτη η Ευα που λες ειναι επιπεδου Δαναης;
Που μπορουμε να την βρουμε;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλως ηλθες κι ολας και οντως δεν εγραψες καθολου πολλα!

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Πόσο γρόθοι είναι μερικοί εδώ μέσα είναι απίστευτο..... :jerking: :jerking: :jerking:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
ρε μαγκες μολις γυρισα σπιτι εχοντας παθει την πλακα μου.
Πηρα απο την πιατσα της Συγγρου αυτη με το σκουρο μερσεντεσ Α140 .Κιμ μου ειπε οτι την λενε.
Τραβελι εγχειρεισμενο και απαιχτο απο εμφανιση κορμαρα τελεια κολαρα ,κοιλιακοι φοβερη φατσα κτλ...
Αλλα παρα πολυ βιαστικη.Μιλαμε για την ξεπετα
1 λεπτο την γαμαγα απο το μουνι και της ειπα ναγαμησω κολο και μου λεει κολο δεν δινω , αντε πρεπει να χυσεις τωρα!!!
τελειωνοντας την ξεπετα της λεω αν κανει ραντεβου απο τηλεφωνο και μου λεει με 70 ευρω(τοσα παιρνει στην πιατσα) δεν κανει τιποτα .Την ρωταω ποσα και μου λεει 300 .Για ποση ωρα της λεω , για ενα καλο γαμησι μου απανταει.
Δηλαδη εισαι πολυτελειας της λεω
Ε ναι μωρο μου δεν θα επρεπε , δεν με βλεπεις πως ειμαι μου λεει.
Δεν το περιμενα ρε πουστη μου τραβελι εστω και μουναρα εστω και εγχειρισμενο να κανει τετοια ξεπετα!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Θα ηθελα να συζητησουμε ενα θεμα που μου εκανε εντυπωση διαβαζοντας τα ποστ του salzburg και του lykaki.
Εαν ειναι εγχειρισμενες και δεν δινουν και κ...ο γιατι να πατε μαζι τους;
Νομιζω οτι οι πιο πολλοι που πανε με τρανς πανε για το διαφορετικο που ειναι, ουτε γυναικα ουτε αντρας.
Για μενα η εγχειρησμενη με ξενερωνει.
Αυτη βεβαια ειναι η προσωπικη μου αποψη και την αναφερω με καθε σεβασμο στα γουστα του καθενος που δεν κρινω με τιποτα, απλως κουβεντα να γινεται.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
εγω φιλε μου πηγα γιατι πιστευα οτι θα εκανε πιο ζεστο και παθιαρικο γαμησι απο τις γυναικες αλλα επεσα εξω , ξενερωσα με τοση βιασυνη και επαγγελματικοτητα που ειχε

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
και  βεβαια κωλο ηθελα να γαμησω αλλα ουτε αυτο μου εδωσε!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
ρε μαγκες μολις γυρισα σπιτι εχοντας παθει την πλακα μου.
Πηρα απο την πιατσα της Συγγρου αυτη με το σκουρο μερσεντεσ Α140 .Κιμ μου ειπε οτι την λενε.
Τραβελι εγχειρεισμενο και απαιχτο απο εμφανιση κορμαρα τελεια κολαρα ,κοιλιακοι φοβερη φατσα κτλ...
Αλλα παρα πολυ βιαστικη.Μιλαμε για την ξεπετα
1 λεπτο την γαμαγα απο το μουνι και της ειπα ναγαμησω κολο και μου λεει κολο δεν δινω , αντε πρεπει να χυσεις τωρα!!!
τελειωνοντας την ξεπετα της λεω αν κανει ραντεβου απο τηλεφωνο και μου λεει με 70 ευρω(τοσα παιρνει στην πιατσα) δεν κανει τιποτα .Την ρωταω ποσα και μου λεει 300 .Για ποση ωρα της λεω , για ενα καλο γαμησι μου απανταει.
Δηλαδη εισαι πολυτελειας της λεω
Ε ναι μωρο μου δεν θα επρεπε , δεν με βλεπεις πως ειμαι μου λεει.
Δεν το περιμενα ρε πουστη μου τραβελι εστω και μουναρα εστω και εγχειρισμενο να κανει τετοια ξεπετα!!
λοιπόν το λόγο της συμπεριφοράς της τον είπες εσύ πιο πάνω. "τραβελι εγχειρεισμενο και απαιχτο απο εμφανιση κορμαρα τελεια κολαρα ,κοιλιακοι φοβερη φατσα κτλ..."
το παραπαίρνουν επάνω τους και αποτρελλαίνονται & αρχίζουν τα εγώ δεν κάνω αυτό, δέν κάνω το άλλο, κλπ

οπότε όλα καλά. την κάνεις black list & φούλ για το επόμενο κορίτσι

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Να σας πω τι με ενοχλει με τα τραβελια στην Ελλαδα.
1. Ειναι στη χοντρη ξεπετα.
2. Σου λενε 70 και στο ξενοδοχειο αρχιζουν το ψηστηρι του δωσε κατι παραπανω.
3. Βρωμανε απλυσια οι πιο πολλες.
Σε σχεση με Ταυλανδη εδω ειναι μονο για κλωτσιες.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
πρωτο μου post αλλα διαβαζω το forum πολυ καιρο

υπαρχει κανεις αλλος που να γουσταρει να τον χυνουν τα τραβελια?

οι πιο πολλες το αποφευγουν μιας και μετα περνει λιγη ωρα να ξανακαβλωσουν. μια φορα πετυχα μια βασιλικη (αν θυμαμε καλα) η οποια στο τελος εφερε και επαιξε το καυλι της μεχρι που τελειωσε στο στομα μου. μου ειπε οτι αν τα κατεβασω θα μου εχει εκπληξη, και οντως μετα μου εκανε μια θεικη πιπα (2η φορα) και τα κατεβασε ολα.

με 60 η τυπισα κανει παπαδες.

την ειχα πετυχει στο δρομο πισω απο την συγγρου στη τροχαια κοντα, μεσα σε ενα κοκκινο σκουρο/καφε coupe hyundai αν ειδα καλα αλλα μου ειπε οτι ειναι φιλης της.

και τωρα μερικες pics για το καλο του post:

http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout53/pics/09.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/trannyisland/layout68/pics/14.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sunnygalleries.com/static/ethnicshemales/layout71/pics/12.jpg[/img[/URL]]

;D ;D ;D :P

[/quote] Aμμάν, ?    τι έγινε ρε παιδιά?  (βεβαίως ο καθένας κάνει το κέφι του, κανένα σχόλιο),,αλλά εεεεεε?

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
φιλε geremy δεν μας ειπες πως ενοιωσες οταν "αδειαζε" η βασιλικουλα,σαν εμπειρια βρε αδελφε...ενδιαφερουν οι αποψεις μας...

Επισκέπτης
μεγαλε χιστι τζερεμι!!!!σε εχισαν τα τραβελακια!@!!χαχαχα!!!!καυλιαρετζο !!:!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
και  βεβαια κωλο ηθελα να γαμησω αλλα ουτε αυτο μου εδωσε!!!
Μετα την "μετατροπη"-παραδοξως ισως-πολλα τρανς απαρνουνται τον παλιο τους εαυτο και δεν δινουν κουλουρι.Λογικο, εν πολλοις,αφου το νεο "εργαλειο" διαστελλεται ευκολοτερα απο το "παλιο" και αντεχει περισσοτερα γαμο(χιλιο)μετρα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μετα την "μετατροπη"-παραδοξως ισως-πολλα τρανς απαρνουνται τον παλιο τους εαυτο και δεν δινουν κουλουρι.Λογικο, εν πολλοις,αφου το νεο "εργαλειο" διαστελλεται ευκολοτερα απο το "παλιο" και αντεχει περισσοτερα γαμο(χιλιο)μετρα.
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom