Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
1)Mια Κυπρια με πολυ μεγαλα προσοντα η οποια δουλευει στην Αθηνας και μερικες φορες στην Καβαλας.Αδυνατη με ασχημο προσωπο και μαλακισμενη ομως συμπεριφορα
2)Νταιζη η χριστινα στα κατω Πατησια ηταν και στην Αλεξανδρας παλια με αρκετα μεγαλα προσοντα αλλα δυστηχως εχω χασει το τηλ της και ψαχνω να τη βρω.Φοβερη συμπεριφορα και πολυ καυλιαρα
3)Λιντα εχει αγγελια στο Εθνος και γραφει σπανια προσοντα ή πλουσια προσοντα(πραγματι εχει πολυ μεγαλα).Ξανθια ψηλη αδυνατη αλλα μετρια συμπεριφορα.
4)Συγγρου ενα ασημι CITROEN C2 με μια μελαχροινη με σπαστο μαλι και φουσκωμενα χειλια.Επισης πολυ μεγαλα προσοντα.
Μηπως ξερει κανεις που δουλευει η χαρα που ηταν περσυ στη φυλης στον καθετο σε ενα μπουρδελο που ειχε ανεκαθεν τραβελια και ακομα και αν ξερει κανεις για τη μανια αν λεει τιποτα και απο ομορφια.
Για την περιπτωση 4 συμφωνω και εγω -καλη περιπτωση και προσον το οτι σε παει σε ενα σχετικα κοντινο σπιτι.

Διαγραμμένο μέλος 4212

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.836
Πόντοι
29.900
Η Νταίζη ή Χριστίνα κάνει πολύ καλό γαμήσι. Την είχα πάρει πριν 4 χρόνια στη Λ.Αλεξάνδρας, αλλά τότε ήταν άβυζη. Η άλλη στο ασημί citroen C2 έχει μεγάλα βυζιά και μεγάλο π..., αλλά ζητάει 100 ευρώ.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αγαπητοί συναγωνιστές... υπάρχει μια Τρανς μιγας, η οποία κυκλοφορεί στο adult και στο singles με το νικ, migada_trans και έχει και φωτογραφίες - απ το messenger μαλιστα μου εστειλε αλλη μια και το τηλεφωνό της. Λέγεται Στέλλα και λεει οτι έχει στηθος Νο 4 ενω η φωτό απο τα οπίσθια της είναι όντως πολυ ενδιαφέρουσα.... Βέβαια Νετ ειναι αυτο κι εχουν δει πολλα τα ματια μου - γι αυτο ρωτάω μήπως κανεις σας την έχει δει / πάρει και έχει αφαλεις πληροφορίες. Μου είπε οτι δέχεται σπίτι της στο Κουκάκι μέχρι καποια ώρα γιατι μετα βγαίνει για Συγγρού...
Αν ειναι αυτη που εχω "παρει", βγαινει στις αρχες τις Συγγρου, ακριβως πριν την Βουρβαχη, στο παρκακι με τους φοινικες, σε εναν πολυ μικρο δρομο καθετο στην Συγγρου, στο δεξι χερι. Η συγκεκριμενη ειναι καταμαυρη -οχι μιγας οπως λεει αυτη στο site-αρα μπορει να μιλαμε για διαφορετικα ατομα.Αυτη της Συγγρου, για μια φορα, καλη ειναι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
που ειναι το προφιλ με τι ονομα? για να το βρω.
το ονομα ειναι energitikia_trans αλλα χρησιμοποιει κι αλλα ονοματα...μολις δεις τις φωτο εδω θα την βρεις και με αλλα nick...αυτο το ονομα ειναι για το adult.gr

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ενεργητικια??δηλαδη θα σε γαμησει κιολας?οκ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ενεργητικια??δηλαδη θα σε γαμησει κιολας?οκ
εμ για να ψαχνουν ''με προσοντα'' εδω αδερφε ισως καποιοι να θελουν να τον φαν κι ολας...εγω ενας μακρια απο προσοντα....μην υποδεχτουμε και τιποτα ξαφνικα πισω μας!!!

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Αν ειναι αυτη που εχω "παρει", βγαινει στις αρχες τις Συγγρου, ακριβως πριν την Βουρβαχη, στο παρκακι με τους φοινικες, σε εναν πολυ μικρο δρομο καθετο στην Συγγρου, στο δεξι χερι. Η συγκεκριμενη ειναι καταμαυρη -οχι μιγας οπως λεει αυτη στο site-αρα μπορει να μιλαμε για διαφορετικα ατομα.Αυτη της Συγγρου, για μια φορα, καλη ειναι.

Μπορεις να την δεις στο singles.gr με το νικ migada_trans - και μου λες αν ειναι αυτη - εχει προσωπο εκει.
Αυτη που πήρες είναι γυναικοειδης ή ανδρας? Στήθος? Γιατι εγω δεν ψαχνω για τρανς με προσοντα αλλα τρανς με στηθος και γυναικεια χαρακτηριστικα αλλα κανεις συντροφος δεν μ εχει βοηθησει... Εκτος απ την Δαναη δεν κυκλοφορει καμια αλλη?

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
εμ για να ψαχνουν ''με προσοντα'' εδω αδερφε ισως καποιοι να θελουν να τον φαν κι ολας...εγω ενας μακρια απο προσοντα....μην υποδεχτουμε και τιποτα ξαφνικα πισω μας!!!

Συνάδελφοι, αν την δείτε στο adult !!! σαν μπετατζης ειναι και ξεκαθαρος μαλιστα στις θεσεις του... Αν ειναι ποτε δυνατον... Χωρις να μπαινω στις προσωπικές προτιμησεις του καθενός, εδω μιλάμε για αντρα με μπράτσα και με περούκα - οποίος μάλιστα στο τέλος του προφιλ του στο adult λεει το εξης αμίμητο : "ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΕΙΜΑΙ 100% ΓΥΝΑΙΚΑ"     χαχαχαχαχαχαχ !

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Συνάδελφοι, αν την δείτε στο adult !!! σαν μπετατζης ειναι και ξεκαθαρος μαλιστα στις θεσεις του... Αν ειναι ποτε δυνατον... Χωρις να μπαινω στις προσωπικές προτιμησεις του καθενός, εδω μιλάμε για αντρα με μπράτσα και με περούκα - οποίος μάλιστα στο τέλος του προφιλ του σοadult λεει το εξης αμίμητο : "ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΕΙΜΑΙ 100% ΓΥΝΑΙΚΑ"    χαχαχαχαχαχαχ !
γιατι σε αλλους αρεσει να τον φανε.οπως του αρεσει του καθενα μην ξανατσακωθουμε παλι.και εγω παντως στη θεση σου για τρνς και ΟΧΙ για τραβεστι θα εψαχνα.οι τρανς ειναι γυναικες δηλαδη εχουν αιδιο.και στηθος.απλα ηταν καποτε αντρες...

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
σορυ για τον ψαχνω τρανς ηταν η παραθεση

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Απο τις πιο εμπεριστατωμενες απαντησεις που εχω διαβασει στο forum ειναι του commander, αμεσος διαφωτιστικος και απανταει το παλικαρι σε ΠΜ, οχι οπως μερικοι που ρωταμε κατι και δεν παιρνουμε απαντηση ποτε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
γιατι σε αλλους αρεσει να τον φανε.οπως του αρεσει του καθενα μην ξανατσακωθουμε παλι.και εγω παντως στη θεση σου για τρνς και ΟΧΙ για τραβεστι θα εψαχνα.οι τρανς ειναι γυναικες δηλαδη εχουν αιδιο.και στηθος.απλα ηταν καποτε αντρες...
οχι και να τσακωθουμε ρε μαν ειπαμε ημαρτον...οσων αφορα το ονομα σου εξηγησα χθες αν θημασαι...οχι οτι δεν εχω πηδηξει τρανς βεβαιως βεβαιως...εγχηρισμενη και μη...ειπαμε περι ορεξεος...και για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις...δεν ειμαι μπινες-κιναιδος-κτλ!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
οκ.βεβαιως βεβαιως.μη ξεχνας οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι...καλο βραδι

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Κατα την ταπεινη μου αποψη το (ψαχνω τρανς με προσοντα) δεν ειναι μονο Προκτικο sex. Εμενα μου αρεσει αυτος διαχορισμος γιατι τονιζει την διαφορετικοτητα του ατομου που κανεις sex, δυλαδη υπαρχει ψιχολογικο και σωματικο φτιαξιμο.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
Ετσι και αλιως στο forum ειμαστε κριμενοι πισω απο ενα nick οποτε οποιοσδηποτε μπορει να πει οτι θελει χωρισ να υπαρχουν φοβοι και επικρισεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ετσι και αλιως στο forum ειμαστε κριμενοι πισω απο ενα nick οποτε οποιοσδηποτε μπορει να πει οτι θελει χωρισ να υπαρχουν φοβοι και επικρισεις.
σκοπος ειναι να μην νιωθεις κριμενος πισω απ το νικ αλλα να εισαι ο εαυτος σου σαν να μιλας με φιλους εξω αδερφε για να υπαρχει σ αυτο το σιτε ενδιαφερον οπως υπαρχει!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
μη ξεχνας οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι
επαναληψη

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.897
Πόντοι
7.316
σκοπος ειναι να μην νιωθεις κριμενος πισω απ το νικ αλλα να εισαι ο εαυτος σου σαν να μιλας με φιλους εξω αδερφε για να υπαρχει σ αυτο το σιτε ενδιαφερον οπως υπαρχει!
Εγω δεν ειμαι κριμενοσ ισα ισα που με το που το ανακαλυπσα εγραψα ακριβως τισ λιγοστες μου εμπειριες με ονοματα και μεροι, και οπως βλεπεις εχω βαλει μεχρι και το μσν μου εδω, αλλα δεν νιωθουν ολοι ετσι και καλα κανουν ο κοσμος εχει πολυ κακια....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom