Σχετικά με το δίδυμο Μελίνα & Elvira που ανέφερε κάποιος παραπάνω έχω να καταθέσω ότι τις επισκέφτηκα πριν από καιρό και απαντα η Μελίνα στο 69********. Είναι η Μελίνα ελλινοβραζιλιανα και η Elvira σκέτο Βραζιλιάνα.
Το κόστος είναι 200 euros. Στην αρχή μου έδωσαν ψεύτικη διεύθυνση στο παρακάτω στενό για να είναι σίγουρες ότι είμαι εκεί.
Μετά μου είπε να ξαναπάρω γιατί η Elvira έλειπε και ξανά το ίδιο μετά από 15 λεπτά. Στο τέλος μου έδωσε την σωστή διεύθυνση και μου είπε να ανεβώ και η 2νδ θα ερχόταν οσονούπω. Δεν ήρθε τελικά. Καλύτερα για μένα. Πήγα μονο με τι Μελίνα με 100 euros. Αξίζει πραγματικά, διότι είναι πληθωρική όπως οι βραζιλιάνες transexual που έχουμε δει στα dvd.Επομένως, αν έχεις υπομονή από τα σπασίματα που έγιναν σε μένα είναι καλή πρόταση. Θα ήθελα επίσης κάποιος να ενημερώσει περί του διδυμου τις Τινάς δηλαδή τελέφωνο, τιμή και περιοχή. ευχαριστώ.
edit_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.