Ελα μου ντε??? οι περισσοτεροι εδω,την ιδια απορια εχουν....αν ξερεις κατι πεστο...Ποια trans κυκλοφορούνε αυτό τον καιρό με τα μεγαλύτερα ''κοντάρια"; Μιλάμε για 19cm και πάνω...
Ονόματα,που θα τις βρούμε,πόσο πάει το μαλλί κ.λπ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Συναδελφοι με τραβελο δεν εχω παει ποτε οποτε δεν μπορω να σας πω και πολλα / το μονο που ξερω ειναι οτι γενικοτερα στην ευρυτερη περιοχη του Κουκακι εχει διαφορα τραβεσταδικα / ενα απο αυτα που εχει παρει το ματι μου ειναι το Κουκλες που ειναι στην αρχη της Συγγρου σε ενα στενο κοντα στο στριπ Lip που ειχε το στριπ αυτο και δεν ξερω αν ακομα εχει εναν μαυρο για κραχτη ....... / να επισημανω οτι στο Κουκλες τα περισσοτερα τραβελια εκει μεσα απο οτι ειχα μαθει ειχανε που@@σο .......
rafaelmarquez
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μοναχούλι
για στείλε τίποτα καλο
για στείλε τίποτα καλο
kostas200!
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σχετικά με το δίδυμο Μελίνα & Elvira που ανέφερε κάποιος παραπάνω έχω να καταθέσω ότι τις επισκέφτηκα πριν από καιρό και απαντα η Μελίνα στο 69********. Είναι η Μελίνα ελλινοβραζιλιανα και η Elvira σκέτο Βραζιλιάνα.
Το κόστος είναι 200 euros. Στην αρχή μου έδωσαν ψεύτικη διεύθυνση στο παρακάτω στενό για να είναι σίγουρες ότι είμαι εκεί.
Μετά μου είπε να ξαναπάρω γιατί η Elvira έλειπε και ξανά το ίδιο μετά από 15 λεπτά. Στο τέλος μου έδωσε την σωστή διεύθυνση και μου είπε να ανεβώ και η 2νδ θα ερχόταν οσονούπω. Δεν ήρθε τελικά. Καλύτερα για μένα. Πήγα μονο με τι Μελίνα με 100 euros. Αξίζει πραγματικά, διότι είναι πληθωρική όπως οι βραζιλιάνες transexual που έχουμε δει στα dvd.Επομένως, αν έχεις υπομονή από τα σπασίματα που έγιναν σε μένα είναι καλή πρόταση. Θα ήθελα επίσης κάποιος να ενημερώσει περί του διδυμου τις Τινάς δηλαδή τελέφωνο, τιμή και περιοχή. ευχαριστώ.
edit_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.
Το κόστος είναι 200 euros. Στην αρχή μου έδωσαν ψεύτικη διεύθυνση στο παρακάτω στενό για να είναι σίγουρες ότι είμαι εκεί.
Μετά μου είπε να ξαναπάρω γιατί η Elvira έλειπε και ξανά το ίδιο μετά από 15 λεπτά. Στο τέλος μου έδωσε την σωστή διεύθυνση και μου είπε να ανεβώ και η 2νδ θα ερχόταν οσονούπω. Δεν ήρθε τελικά. Καλύτερα για μένα. Πήγα μονο με τι Μελίνα με 100 euros. Αξίζει πραγματικά, διότι είναι πληθωρική όπως οι βραζιλιάνες transexual που έχουμε δει στα dvd.Επομένως, αν έχεις υπομονή από τα σπασίματα που έγιναν σε μένα είναι καλή πρόταση. Θα ήθελα επίσης κάποιος να ενημερώσει περί του διδυμου τις Τινάς δηλαδή τελέφωνο, τιμή και περιοχή. ευχαριστώ.
edit_antisthenis: Προσοχή! Σύμφωνα με τους κανόνες του forum, απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου στο forum. Αν ο αριθμός είναι από εφημερίδα ή περιοδικό, επιτρέπονται μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.
oποιος ξερει κατι για το που ειναι η ευα απο αλκιβιαδου ασ ενημερωσει...
Πραγματικά από τα πολύ καλά κομμάτια.Αν έχει όρεξη κάνει παπάδες.
Το έκλεισε το μπουρδέλο στην Αλκιβιάδου;
Πόσο καιρό έχει να φανεί;
Έλεγα κι εγώ αυτές τις μέρες να της ρίξω μιά επίσκεψη.
Συναδελφοι με τραβελο δεν εχω παει ποτε οποτε δεν μπορω να σας πω και πολλα / το μονο που ξερω ειναι οτι γενικοτερα στην ευρυτερη περιοχη του Κουκακι εχει διαφορα τραβεσταδικα / ενα απο αυτα που εχει παρει το ματι μου ειναι το Κουκλες που ειναι στην αρχη της Συγγρου σε ενα στενο κοντα στο στριπ Lip που ειχε το στριπ αυτο και δεν ξερω αν ακομα εχει εναν μαυρο για κραχτη ....... / να επισημανω οτι στο Κουκλες τα περισσοτερα τραβελια εκει μεσα απο οτι ειχα μαθει ειχανε που@@σο .......
Παιδιά ούτε και εγώ έχω πάει με τραβελι αν και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω με εγχειρισμένο στα 17 μου ... το έχω ακουστά και εγώ αυτό το μαγαζί πάντως από ένα φιλαράκο και μάλιστα ψάχναμε μια μέρα να βρούμε αν έχουν site.Για κοιτάξτε εδώ
Καλή διασκέδαση να έχετε
Σε αυτό το Bar ΚΟΥΚΛΕΣ τι παίζει ρε παιδιά? Δηλαδή πάνε τραβέλια και κάνουν κάποιο νούμερο γιά θέαμα. Μπορείς να κάνεις γνωριμίες εκεί? Δηλαδή εκεί πάς για να γαμίσεις η να σε γαμίσουν τελικά. Μπορεί να δώσει κάποιος μερικές πληροφορίες?
Μπαρ είναι ρε φίλε που συχνάζουν τραβέλια, ιδιοκτήτης είναι τραβέλι επίσης.Είναι μπαρ κανονικό.Αν γουστάρεις τραβέλια πήγαινε να πιεις το ποτάκι σου και αν σου κάτσει σου έκατσε.(Είχα φίλο που δούλευε εκεί,αυτός δεν γούσταρε να γαμάει τραβέλια αλλά μου έλεγε πως αν ήθελε μπορούσε να είχε γαμήσει πολλά.)
Όποιος γνωρίζει κάποια trans που να μοιάζει σε προσόντα αυτήν της πρώτης φωτό ας μου στείλει ένα π.μ. με ένα τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
να σου πώ και εγώ άμα πετύχαινα μια τέτοια που να μην μοιάζει με μπετατζή'οπως οι περισσότερες .........
theiko....
να σε γαμησουν μονο αν το θελεις.να γαμησεις μπορεις.διαστροφες και βιτσια ειναι αυτα.παντως παιδια μιλαμε για πολυ ευαισθητες κοινωνικες ομαδες.το αναφερω γιατι καλα τα γαμξσια τα χυσια και τα αλλα α μην ξεχνατε ομως οτι προκειται για ανθρωπους και οχι ζωα.σε οποιον παει καλη διασκεδασηΜπαρ είναι ρε φίλε που συχνάζουν τραβέλια, ιδιοκτήτης είναι τραβέλι επίσης.Είναι μπαρ κανονικό.Αν γουστάρεις τραβέλια πήγαινε να πιεις το ποτάκι σου και αν σου κάτσει σου έκατσε.(Είχα φίλο που δούλευε εκεί,αυτός δεν γούσταρε να γαμάει τραβέλια αλλά μου έλεγε πως αν ήθελε μπορούσε να είχε γαμήσει πολλά.)
ουτε εγω...Mια απορια.Γιατι να θελει καποιος να παει με τραβελι?
Υπαρχουν τοσες πολλες ομορφες γυναικες που κανουν και κωλοτουμπες ακομα στους πελατες.
Ειναι οικονομικο τελικα το ζητημα?
Δεν νομιζω.
Δεν ειρωνευομαι,ουτε χλευαζω κανενα.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K