Επισκέπτης
πουλακι εχει?Ναι παιδιά, το έχει καστανόμαυρο τώρα,την πήρα πρόσφατα...θεϊκό πλάσμα...το κυκλοφορείς άνετα...μούνα τρελή !!
πουλακι εχει?Ναι παιδιά, το έχει καστανόμαυρο τώρα,την πήρα πρόσφατα...θεϊκό πλάσμα...το κυκλοφορείς άνετα...μούνα τρελή !!
πουλακι εχει?
κοστακι τα χεις κανει που@ανααυτη αν δεν κανω λαθως πλεον εχει μαυρο μαλλι..οχι ξανθο οπως στην αγγελια.
εχει εχει αλλα ειναι σαν να μην εχει το θελεις?????πουλακι εχει?
πετυχα την ελενα ... ενα πολυ θυληπρεπη τρελο μελαχροινο ...
Πισω απο τη συγγρου στη δοιρανης ψηλα οπως την ανεβαινεις αφου περασεις και την τελευταια υπογεια γεφυρα στο δεξι σου χερι και αρχισει να ξεκιναει η ανηφορα της δοιρανης... εκει σε ενα παρκιγνκ
70 για σπιτι ζητησε ... δεν παιζει να εχω ξαναδει πιο ομορφο και θυληπρεπη τρανσακι , μου ειπε οτι βγαινει εκει απο της 11 το βραδυ και μετα
Aυτη λες μάστορα;
Ωραίο και προσοντούχο το μωρό, λογικά κανά 50άρι θα ζητάει. Το θέμα είναι αν το δουλεύει και αν το αξίζει. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει παρακαλώ.εχει καποιος εμποιρια με την κυρια?
Κι αυτή δείχνει super!! Αν υπάρχουν ουσιαστικές πληροφορίες θα το εκτιμούσα!!!
καλημερα.δηλαδη ποσο ειναι το πουλι της?εχει στυση?κοστακι τα χεις κανει που@αναεχει εχει αλλα ειναι σαν να μην εχει το θελεις?????
ετσι οπως την βλεπω μαλλον για δειγμα το εχει..καλημερα.δηλαδη ποσο ειναι το πουλι της?εχει στυση?
ετσι οπως την βλεπω μαλλον για δειγμα το εχει..
ωραιο μωρο !...μονο που εχει μανια να ανεβαινει πανω στα κομοδινα...γιατι αραγε...εχει καποιος εμποιρια με την κυρια?
να σε προβληματιζει η περιοχη που μενει γιατρεωραιο μωρο !...μονο που εχει μανια να ανεβαινει πανω στα κομοδινα...γιατι αραγε...
οχι καμια σχεση
για σου γιατρε μου!εμενα μου λες,ξερεις τη δουλεια εχω ριξει εγω στην καλλιθεα!!!ουτε ενα ενσημο δεν μου κολησαν οι ρουφιανεςνα σε προβληματιζει η περιοχη που μενει γιατρε
η καλλιθεα ειναι δυσκολο μερος για το χομπι μας να το εχεις υποψιν σου
μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..