Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

tanga

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Για τη γωγω...

www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans]http://www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans[/url]

Συναντηθηκα με τη γωγω, πολυ ευγενικη και χαλαρη, αρκετα ψηλη, με σχετικα κοντο μαλλι. Το κακο με τον χωρο της ειναι οτι εχει μονό κρεββατι που δεν βολευει... Στα της πραξης, πολυ παθιασμενη, καυλιαρα, γενικως gfe. Το εργαλειο λειτουργικοτατο, μεγαλο και χοντρο, μια χαρα. will visit again.

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
πετυχα την ελενα ... ενα πολυ θυληπρεπη τρελο μελαχροινο ...

Πισω απο τη συγγρου στη δοιρανης ψηλα οπως την ανεβαινεις αφου περασεις και την τελευταια υπογεια γεφυρα στο δεξι σου χερι και αρχισει να ξεκιναει η ανηφορα της δοιρανης... εκει σε ενα παρκιγνκ

70 για σπιτι ζητησε ... δεν παιζει να εχω ξαναδει πιο ομορφο και θυληπρεπη τρανσακι , μου ειπε οτι βγαινει εκει απο της 11 το βραδυ και μετα

Aυτη λες μάστορα;

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ωραιο μωρο !...μονο που εχει μανια να ανεβαινει πανω στα κομοδινα...γιατι αραγε... :think:
να σε προβληματιζει η περιοχη που μενει γιατρε :grin: :grin:
η καλλιθεα ειναι δυσκολο μερος για το χομπι μας να το εχεις υποψιν σου :grin: :grin:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
να σε προβληματιζει η περιοχη που μενει γιατρε :grin: :grin:
η καλλιθεα ειναι δυσκολο μερος για το χομπι μας να το εχεις υποψιν σου :grin: :grin:
για σου γιατρε μου!εμενα μου λες,ξερεις τη δουλεια εχω ριξει εγω στην καλλιθεα!!!ουτε ενα ενσημο δεν μου κολησαν οι ρουφιανες :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
πλακα στην πλακα καλο το μωρο μην γελας τηπε

Επισκέπτης
μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..

φιλε προσεχε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noris(1)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
0
γεια σας επειδη θα βρισκομαι αυτες τις μερες Αθηνα και δεν ξερω πολλα  αν μου λεγατε την γνωμη σας να επισκεφτω την λεωφ.Καβαλας η την Συγγρου ψαχνω να βρω κατι με  μεγαλα προσοντα ,ευχαριστω εκ των προτερων αν θελετε στειλτε δεχομαι και π.μ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom