Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πετυχα την ελενα ... ενα πολυ θυληπρεπη τρελο μελαχροινο ...

Πισω απο τη συγγρου στη δοιρανης ψηλα οπως την ανεβαινεις αφου περασεις και την τελευταια υπογεια γεφυρα στο δεξι σου χερι και αρχισει να ξεκιναει η ανηφορα της δοιρανης... εκει σε ενα παρκιγνκ

70 για σπιτι ζητησε ... δεν παιζει να εχω ξαναδει πιο ομορφο και θυληπρεπη τρανσακι , μου ειπε οτι βγαινει εκει απο της 11 το βραδυ και μετα
για ποια ελενα λες?

Επισκέπτης
εμενα μου φενεται κοριτσακι μικροκαμομενο οχι νταρντανα..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
εμενα μου φενεται κοριτσακι μικροκαμομενο οχι νταρντανα..

Καμία σχέση, είναι κοντά στο 1,80 και έχει τις μάζες της..Δεν είναι χοντρή..καμία σχέση, αλλά έχει διάπλαση...

Επισκέπτης
μαγκες την φενια με 50 την πιτσιλας 1 η 2 φορες?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
για ποια ελενα λες?

δεν θυμαμαι αν ειχε τατου ρε συ .. δεν ειμαι σιγουρος αν λεμε την ιδια με αυτη που λεει ο φιλος με το λινκ
παντος αν τη δειτε απο κοντα μιλαμε για τρελη ζημια. και οι φωτο δεν πολυ μοιαζουν εκτος αν ειναι πολυ παλιες ... ασε που αυτη που λεω ειναι μελαχροινη μουναρα. ταιριαζουν ομως διαφορα με την αγγελια οπως το νεα σμυρνη καθως εκει εχει σπιτι και το 70ευρω ...

Επισκέπτης
δεν θυμαμαι αν ειχε τατου ρε συ .. δεν ειμαι σιγουρος αν λεμε την ιδια με αυτη που λεει ο φιλος με το λινκ
παντος αν τη δειτε απο κοντα μιλαμε για τρελη ζημια. και οι φωτο δεν πολυ μοιαζουν εκτος αν ειναι πολυ παλιες ... ασε που αυτη που λεω ειναι μελαχροινη μουναρα. ταιριαζουν ομως διαφορα με την αγγελια οπως το νεα σμυρνη καθως εκει εχει σπιτι και το 70ευρω ...
αυτη αν δεν κανω λαθως πλεον εχει μαυρο μαλλι..οχι ξανθο οπως στην αγγελια.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ναι παιδιά, το έχει καστανόμαυρο τώρα,την  πήρα πρόσφατα...θεϊκό πλάσμα...το κυκλοφορείς άνετα...μούνα τρελή !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom