100 € το μαλλί
Υπερτιμημένο νομίζω...τουλάχιστον από υπηρεσίες,λέει κάτι?
100 € το μαλλί
Δηλαδή μαν, έσκασες 2 κατοσταριές (με βάση την παραπάνω πληροφορία) ?? Τόόσο καλή ??κανει πιατσα στο τελος της Συγγρου την εχω παρει 2 φορες καλο τυπακι με οντως μεγαλα και καφτα προσοντα
συγγρου και 100 δεν νομιζω ρε παιδια... το τηλ ειναι κλειστο οποτε την εκανε αρα δεν μπορουμε να την βρουμε για να μαθουμε !
στη Συγγρου βγενει πολύ αργα αρα μπορει κ το τηλ να το ανειγει εκινη την ωρα 50 ευρω ζηταει αλλα κ με 40 την περνεις ανετασυγγρου και 100 δεν νομιζω ρε παιδια... το τηλ ειναι κλειστο οποτε την εκανε αρα δεν μπορουμε να την βρουμε για να μαθουμε !
ρε δεν πανα γαμ@θει...στη Συγγρου βγενει πολύ αργα αρα μπορει κ το τηλ να το ανειγει εκινη την ωρα 50 ευρω ζηταει αλλα κ με 40 την περνεις ανετα
Αυτη ειναι η αιγγλη της συγγρου...να γνωρισης απο κοντα την βασιλισσα της ζουγκλας... .
Αδιάβαστος πάλι.Τι έχουμε εδώ ?
ωπα να και οι ευχες...ρε δεν πανα γαμ@θει...
για αρχη σου προτείνω Δέσποινα απο φυλής 99 με ενα 20αρικακιγεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω κανα μηνα την σελιδα.παιδες θελω την βοηθεια σας,θα ηθελα να μου προτεινει οποιος εχει καλη διαθεση μια σωστη επιλογη για πρωτη εμπειρια με τρανς(ενεργητικη και θυλικια)αν υπαρχει κατι για αθηνα..εχω δει αρκετες αλλα δεν εχω καταληξει ακομα αν καπιος εχει εμπειριες με κοπελες ας με βοηθησει.δεκτα και τα πμ..ευχαριστω εκ των προτερων παιδες..ηθελα να βρεθω με την liberty αλλα δεν ειναι αθηνα...
γεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω κανα μηνα την σελιδα.παιδες θελω την βοηθεια σας,θα ηθελα να μου προτεινει οποιος εχει καλη διαθεση μια σωστη επιλογη για πρωτη εμπειρια με τρανς(ενεργητικη και θυλικια)αν υπαρχει κατι για αθηνα..εχω δει αρκετες αλλα δεν εχω καταληξει ακομα αν καπιος εχει εμπειριες με κοπελες ας με βοηθησει.δεκτα και τα πμ..ευχαριστω εκ των προτερων παιδες..ηθελα να βρεθω με την liberty αλλα δεν ειναι αθηνα...
Πολυ καλη επιλογη η Φενια.Πιστευω θα περασεις καλα!!η φενια η κοκκινομαλλα προτινεται για πρωταριδες?
για αρχη σου προτείνω Δέσποινα απο φυλής 99 με ενα 20αρικακι
ποσο το εχει κανει?
Αν εννοείς αυτή, εκτός από το όνομα έχει αλλάξει και το δωράκι της!