Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
κανει πιατσα στο τελος της Συγγρου την εχω παρει 2 φορες καλο τυπακι με οντως μεγαλα και καφτα προσοντα
Δηλαδή μαν, έσκασες 2 κατοσταριές (με βάση την παραπάνω πληροφορία) ?? Τόόσο καλή ??

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
συγγρου και 100 δεν νομιζω ρε παιδια... το τηλ ειναι κλειστο οποτε την εκανε αρα δεν μπορουμε να την βρουμε για να μαθουμε !

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
συγγρου και 100 δεν νομιζω ρε παιδια... το τηλ ειναι κλειστο οποτε την εκανε αρα δεν μπορουμε να την βρουμε για να μαθουμε !

Σωστός...και πριν λίγο που πήρα,αλλά κι εχθές το απόγευμα...η κλήση μας γειώνεται....

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
στη Συγγρου βγενει πολύ αργα αρα μπορει κ το τηλ να το ανειγει εκινη την ωρα  50 ευρω ζηταει αλλα κ με 40 την περνεις ανετα

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Αυτη  ειναι η αιγγλη της συγγρου...να γνωρισης απο κοντα την βασιλισσα της ζουγκλας... :helpplea:.
        το κοστος παλαιοτερα ηταν 100 με την φιλη της  για συγγρου μιλαμε....εκανε νταλαβερη και με την Μελινα.... :huh:

Επισκέπτης
γεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω κανα μηνα την σελιδα.παιδες θελω την βοηθεια σας,θα ηθελα να μου προτεινει οποιος εχει καλη διαθεση μια σωστη επιλογη για πρωτη εμπειρια με τρανς(ενεργητικη και θυλικια)αν υπαρχει κατι για αθηνα..εχω δει αρκετες αλλα δεν εχω καταληξει ακομα αν καπιος εχει εμπειριες με κοπελες ας με βοηθησει.δεκτα και τα πμ..ευχαριστω εκ των προτερων παιδες..ηθελα να βρεθω με την liberty αλλα δεν ειναι αθηνα...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
γεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω κανα μηνα την σελιδα.παιδες θελω την βοηθεια σας,θα ηθελα να μου προτεινει οποιος εχει καλη διαθεση μια σωστη επιλογη για πρωτη εμπειρια με τρανς(ενεργητικη και θυλικια)αν υπαρχει κατι για αθηνα..εχω δει αρκετες αλλα δεν εχω καταληξει ακομα αν καπιος εχει εμπειριες με κοπελες ας με βοηθησει.δεκτα και τα πμ..ευχαριστω εκ των προτερων παιδες..ηθελα να βρεθω με την liberty αλλα δεν ειναι αθηνα...
για αρχη σου προτείνω Δέσποινα απο φυλής 99 με ενα 20αρικακι

Επισκέπτης
η φενια η κοκκινομαλλα προτινεται για πρωταριδες?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

δυσκολα ενεργητικη η liberty

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πετυχα την ελενα ... ενα πολυ θυληπρεπη τρελο μελαχροινο ...

Πισω απο τη συγγρου στη δοιρανης ψηλα οπως την ανεβαινεις αφου περασεις και την τελευταια υπογεια γεφυρα στο δεξι σου χερι και αρχισει να ξεκιναει η ανηφορα της δοιρανης... εκει σε ενα παρκιγνκ

70 για σπιτι ζητησε ... δεν παιζει να εχω ξαναδει πιο ομορφο και θυληπρεπη τρανσακι , μου ειπε οτι βγαινει εκει απο της 11 το βραδυ και μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom