Επισκέπτης
προσεχω γι αυτο ρωταω..διαβασα και κριτικες και καταλαβα...φιλε προσεχε
προσεχω γι αυτο ρωταω..διαβασα και κριτικες και καταλαβα...φιλε προσεχε
Φίλε την έχω τιμήσει πριν 1,5 χρονο(υπαρχει και κριτική μου)...Πολύ καλη θα έλεγα αν και δεν μπορω να εκφερω γνώμη για το ενεργό παθητικό της κομμάτι γιατί κάναμε μονο 69...Πάντως δεν είναι πιεστική να σε πηδήξει κλπ όπως λένε...Κανένας δεν τον έφαγε με το ζόρι..μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..
Για τη γωγω...
www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans]http://www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans[/url]
Συναντηθηκα με τη γωγω, πολυ ευγενικη και χαλαρη, αρκετα ψηλη, με σχετικα κοντο μαλλι. Το κακο με τον χωρο της ειναι οτι εχει μονό κρεββατι που δεν βολευει... Στα της πραξης, πολυ παθιασμενη, καυλιαρα, γενικως gfe. Το εργαλειο λειτουργικοτατο, μεγαλο και χοντρο, μια χαρα. will visit again.
πολυ καλη ! αντε να δουμε ποτε θα κανουμε δοκιμαστικοπλακα στην πλακα καλο το μωρο μην γελας τηπε
εχω βρεθει με ρια αλλα μονο ως ενεργητικος.για ενεργητικη δεν τησ το εχω ζητησει αλλα διαβασα πως καποιοι εχουν παει και ετσι με την ριαδυσκολα ενεργητικη η liberty
δεν διευκρινησα πως εχω εμπειριες μονο ως ενεργητικος αλλα θελω να παω και ως παθητικος αλλα δεν εχω βρει ακομα καταλληλη για μενα
ρε γιατρε εχεις ξαμολησει απ το σαιτ των χουβαρνταδων να πουμε και ρωτας για ολες τις τρανς του γαλαξια ηρεμησε λιγο δικε μουμαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..
έχει στήθος - φυσικό μαλλί ή είναι crossaki? αξία συνεύρεσης??? ενεργητικό παθητικό ??
συγνωμη αλεφαντε αλλα απογορευεται να ρωτησω?ρε γιατρε εχεις ξαμολησει απ το σαιτ των χουβαρνταδων να πουμε και ρωτας για ολες τις τρανς του γαλαξια ηρεμησε λιγο δικε μου
διαλεξε μια τραβα εκει να το γουσταρεις και μην κανεις σας τους χουβαρνταδες στο αλλο σαιτ που ρωταει καποιος για μια τρανς και πεταγεται ενας απλας να πουμε(ευλογια,μαγεια πως στο διαολο τον λενε δεν ξερω) και λεει''αν παω εγω σ αυτην θα αναστεναξει η αθηνα ολη''
και δεν εχει ιδεα απ καμια και πουλαει τρελα στο τσαμπε
Αν δεν κάνω λάθος,κάπου στο Χίλτον κοντά είναι..από τηλέφωνο είχα ρωτήσει.Οι παλιοί βέβαια,θυμάμαι ότι δεν έδιναν καλά μυνήματα για την μαντάμ...Οπότε κι εγώ δεν το κυνήγησα..ρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια ποια ειναι αυτη
και εχουμε καμια πραγματικη φωτογραφια η καμια κριτική ?
ευχαριστω
Φαντασμα με παραπλανητικες φωτογραφιες ειναι αυτο ...ρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια ποια ειναι αυτη
και εχουμε καμια πραγματικη φωτογραφια η καμια κριτική ?
ευχαριστω
έχει στήθος - φυσικό μαλλί ή είναι crossaki? αξία συνεύρεσης??? ενεργητικό παθητικό ??
εχει καποιος εμποιρια με την κυρια?
μαγκες το ντορακι δουλευει ακομα στο studio?
καπου πηρε το ματι μου ότι επεστρεψε σε δικο της χωρο..μαλλον στο forum το διαβασα..μαγκες το ντορακι δουλευει ακομα στο studio?