Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..
Φίλε την έχω τιμήσει πριν 1,5 χρονο(υπαρχει και κριτική μου)...Πολύ καλη θα έλεγα αν και δεν μπορω να εκφερω γνώμη για το ενεργό παθητικό της κομμάτι γιατί κάναμε μονο 69...Πάντως δεν είναι πιεστική να σε πηδήξει κλπ όπως λένε...Κανένας δεν τον έφαγε με το ζόρι..

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Για τη γωγω...

www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans]http://www.sexgr.net/transexual/ad114894-gogo-trans[/url]

Συναντηθηκα με τη γωγω, πολυ ευγενικη και χαλαρη, αρκετα ψηλη, με σχετικα κοντο μαλλι. Το κακο με τον χωρο της ειναι οτι εχει μονό κρεββατι που δεν βολευει... Στα της πραξης, πολυ παθιασμενη, καυλιαρα, γενικως gfe. Το εργαλειο λειτουργικοτατο, μεγαλο και χοντρο, μια χαρα. will visit again.

έχει στήθος - φυσικό μαλλί ή είναι crossaki? αξία συνεύρεσης??? ενεργητικό παθητικό ??

Επισκέπτης
δεν διευκρινησα πως εχω εμπειριες μονο ως ενεργητικος αλλα θελω να παω και ως παθητικος αλλα δεν εχω βρει ακομα καταλληλη για μενα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
δεν διευκρινησα πως εχω εμπειριες μονο ως ενεργητικος αλλα θελω να παω και ως παθητικος αλλα δεν εχω βρει ακομα καταλληλη για μενα

σε βλεπω για Αθηνα αυτη το χει το ενεργητικο....μην φοβασαι

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μαγκες για την queen athina ποια ειναι η γνωμη σας?ειχα ψηθει να την παρω αλλα διαβασα ο,τι εχει γραφτει για αυτην και εχω σκαλωσει..εν το μεταξυ κοιταγα και τις φωτο τις και φενεται πολυ μουνι..
ρε γιατρε εχεις ξαμολησει απ το σαιτ των χουβαρνταδων να πουμε και ρωτας για ολες τις τρανς του γαλαξια ηρεμησε λιγο δικε μου
διαλεξε μια τραβα εκει να το γουσταρεις και μην κανεις σας τους χουβαρνταδες στο αλλο σαιτ που ρωταει καποιος για μια τρανς και πεταγεται ενας απλας να πουμε(ευλογια,μαγεια πως στο διαολο τον λενε δεν ξερω) και λεει''αν παω εγω σ αυτην θα αναστεναξει η αθηνα ολη'' :2funny: :2funny:
και δεν εχει ιδεα απ καμια και πουλαει τρελα στο τσαμπε

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν έχει στήθος , κροςς είναι ,πολύ καλή όμως και κάνει και τους 2 ρόλους για 50

έχει στήθος - φυσικό μαλλί ή είναι crossaki? αξία συνεύρεσης??? ενεργητικό παθητικό ??

Επισκέπτης
ρε γιατρε εχεις ξαμολησει απ το σαιτ των χουβαρνταδων να πουμε και ρωτας για ολες τις τρανς του γαλαξια ηρεμησε λιγο δικε μου
διαλεξε μια τραβα εκει να το γουσταρεις και μην κανεις σας τους χουβαρνταδες στο αλλο σαιτ που ρωταει καποιος για μια τρανς και πεταγεται ενας απλας να πουμε(ευλογια,μαγεια πως στο διαολο τον λενε δεν ξερω) και λεει''αν παω εγω σ αυτην θα αναστεναξει η αθηνα ολη'' :2funny: :2funny:
και δεν εχει ιδεα απ καμια και πουλαει τρελα στο τσαμπε
συγνωμη αλεφαντε αλλα απογορευεται να ρωτησω?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια ποια ειναι αυτη
και εχουμε καμια πραγματικη φωτογραφια η καμια κριτική ?
ευχαριστω
Αν δεν κάνω λάθος,κάπου στο Χίλτον κοντά είναι..από τηλέφωνο είχα ρωτήσει.Οι παλιοί βέβαια,θυμάμαι ότι δεν έδιναν καλά μυνήματα για την μαντάμ...Οπότε κι εγώ δεν το κυνήγησα..

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

tanga

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

στηθος δεν εχει, ισα ισα, μαλλον μπορει να παιρνε ορμονες στο παρελθον. το μαλλι ειναι σχετικα κοντο αλλα γυναικειο. αξια 50, ενεργητικο-παθητικο Yes...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom