billaras2014
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
νομιζω ότι είναι ότι καλυτερο στο χώρο....το κοριτσι ειναι αστερι....σε ολα του....
νομιζω ότι είναι ότι καλυτερο στο χώρο....το κοριτσι ειναι αστερι....σε ολα του....
Οντος τυπε μου περασα τελεια, εσυ την εχεις παρει ;....το κοριτσι ειναι αστερι....σε ολα του....
Πλατεια βικτοριας ειναι το κοριτσι...Πολυ τελεια πιπα....ευκολη ρποσβαση πισο με χρηση λιπαντικου, γλυψιματα παντου.....γλοσοφιλα....και τελειομα και οι 2 μαζι......ηταν ξεκουραστη,,,,τωρα π ακριβος μενη δεν εχετε παρα να την καλεσετε τυποι μου ;)ωραια ολ αυτα αλλα θα θελαμε και καμμια λεπτομερια
οπως υπηρεσιες, τιμη, περιοχη κλπ
Αννουλα τυπε μουΠαντως στο φ99 δεν αναφερει καμμια Βερονικα
οκ αυτο το γνωριζω γενικα τι λεει αν εχει καποιος εμπειρια μαζι τησ κτλπpost op
Οχι τυπε μ δεν την εχω ξαναδει..Τωρα εκει που λεει για χL προσοντα δεν καταλαβαινο...μονο χοντρο το εχει..Υπάρχει καμία εμπειρία με την
όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα
αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας κατατοπίσει
την καλημερα μου σε όλους
είναι καπου στη αχαρνωνδεν φαινεται ασχημη το θεμα ειναι αν υπάρχει κάποια εμπειρία
είναι καπου στη αχαρνων
είναι εξερετικη
πολύ ζεστη πολύ καθαρη
καθολου διεκπεροτικη
Έκανε πιάτσα παλιά σε ένα στενάκι αριστερά στην Λ.Καβάλας στο ύψος του φαναριού πριν την γέφυρα που περνά πάνω από την εθνική.Φιλική ενεργοπαθητική και καλές υπηρεσίες.Από μάπα δεν λέει πολλά αλλά στα άλλα είναι δύναμη.Έπαιρνε ένα 20αρικάκι θυμάμαι τώρα δεν ξέρωΥπάρχει καμία εμπειρία με την
όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα
αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας κατατοπίσει
την καλημερα μου σε όλους
ΣομαλικαΦίλε τι γλώσσα μιλάς?
Όπως τα λέει από πάνω.είναι καπου στη αχαρνων
είναι εξερετικη
πολύ ζεστη πολύ καθαρη
καθολου διεκπεροτικη
Τι πανεμορφο πιπινι ειναι αυτο τυπε μουΚαλησπέρα, εχει δοκιμάσει κανείς το εν λόγω crossaki?
www.callgirlsgr.com/Galenatrans-ad111384.html]http://www.callgirlsgr.com/Galenatrans-ad111384.html [/URL]