Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
συνήθως στην Υβάννα ζητούν 150€ για μια ώρα....100 για μισή...

οντος οι τιμες ειναι αυτες απλα δεν εχω ξαναδει να τετοιο εξωπραγματικο πλασμα γι αυτο το ειπα ελπιζω η τιμη να ειναι η συνηθησμενη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Η αλλη που λες τυπε μου η πιτσιρικα που ειν αι γνωστη απο αγγελιες μπορεις να δοσης λινκ να χουμε το νου μας  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πιστευω ειναι το πιο ομορφο τρανς που εχω δει αγγελιες...την λενε βερονικα την εχει παρει κανεις ξερουμε απιδοσης typoi moy;;

Συνημμένα

• mpg.jpg
    mpg.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 35

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω ειναι το πιο ομορφο τρανς που εχω δει αγγελιες...την λενε βερονικα την εχει παρει κανεις ξερουμε απιδοσης typoi moy;;
βουλγαρογυφτος , φανταζομαι τι εχεις δει για να θεωρεις αυτη το πιο ομορφο τρανς.....

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Έχουμε δει και καλύτερες, έχουμε δει και χειρότερες...περί ορέξεως....

getheo11

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0

Φιλε, το προσωπο της ειναι ασπρο και το σωμα της εχει χρωμα κρεμ. Λεω, μηπως, εχει πεσει ''λιγο'' photoshop και οταν τη συναντησεις, δεις κατι αλλο?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Φιλε, το προσωπο της ειναι ασπρο και το σωμα της εχει χρωμα κρεμ. Λεω, μηπως, εχει πεσει ''λιγο'' photoshop και οταν τη συναντησεις, δεις κατι αλλο?

μετα απο αυτη εσπασε το καλουπι!! 3 ποστ παραπανω εχει μια μουναρα τρανσ που θα την περναγες ευκολα για μις κοσμος. και ερχετε ο φιλος και λεει αυτη την ομορφοτερη τρανς!! εκλεγα απο τα γελια

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Δεν ξερω τυπε μου τι παιζει απλα μαρεσε...Τωρα αν δω κατι αλλο απλα θα την κανω με ελαφρα... :rockon:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παιδια γουστα ειναι αυτα
το βρισκω λιγο χαζο να κριτικαρουμε τα γουστα του διπλανου μας γιατι κι αυτος θα μπορουσε να κανει το ιδιο
το θεμα ειναι αν ο φιλος παει τελικα να μας πει και αν αξιζε τελικα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
παιδια γουστα ειναι αυτα
το βρισκω λιγο χαζο να κριτικαρουμε τα γουστα του διπλανου μας γιατι κι αυτος θα μπορουσε να κανει το ιδιο
το θεμα ειναι αν ο φιλος παει τελικα να μας πει και αν αξιζε τελικα
Νασαι καλα τυπε μου , ειπες τις σωστες κουβεντες, ευγε  :rockon: αυριο θα την τιμησο...πηρα τηλ και ειναι πολυ συνενοησημη, επισης εχω βαλη στο ματι και μια κορινα...Ξανθια μπιμπελο  :rockon: :rockon:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Πάντως από φωτό σκίζει!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Παίδες καλησπέρα. ξέρει κανείς κάτι για τη συγκεκριμένη;;

Τυπε μου τωρα μεβαλες σε αναμενα καρβουνα...εκτος οτι ειναι μουναρος...την εχω δει πλατεια βικτοριας ειναι αρκετα ψιλη , και νομιζα οτι ειναι γυναικα ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι τρανς....παιρνο τηλεφονο... :grin:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Αναμένουμε λεπτομέριες!!!  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Αναμένουμε λεπτομέριες!!!  :rockon:
ΤΥπε μου την καλεσα..και ειναι γλυκητατη..απο οτι ακουσα....ειμαι σχεδον συγουρος οτι εργαζοταν στο φυλης 99 εχει κια 3 κριτικες...και μαλλον τωρα το εχει γυρηση σολο  :rockon:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....το κοριτσι ειναι αστερι....σε ολα του....

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
καλα ολοι εχουμε δει φαντασματα... αλλα το φαντασμα της οπερας...ειναι σπανια περιπτωση :2funny:
       προφανως παιρνεις το oscar για φετος απο τα ποιο απιθανα περιστατικα ...

οποτε ξερεται τωρα αριστοτελους 92 παιζεται με το φαντασμα της οπερας...γκεστ σταρ ο harry poter με το σκουποξυλο.... :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom