Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η γκαλενα κανει πιάτσα στην σατοβριανδου στο ξενοδοχείο . Την εχω πάρει δεν βιάζεται καθόλου , ειναι βουλγαρα 20 ετών νομίζω . Την συστήνω
  Πως λεγετε το χοτελ τυπε μου ; και τι ωρες κανει πιατσα εκει ; Φαινετε πολυ ομορφο πλασμα  :rockon: Αν εχει και καλη συμπεριφορα θα ειναι ονειρο  :grin:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ρε αυτο ειναι ετοιμο να πεθανει απο ασιτια....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Δεν έχω πρόβλημα με τους τραβεστολάγνους του site αλλά ρε φίλε παππούστη δεν θα σκιαχτείς αν δεις μπροστά σου αυτή την φάλαινα με την πούτσα όρθια?  :think: :think: :think:

να σε παρει στο κυνηγι ματια μου ......αντε να μην της κανεις τα χατηρια////

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

καλημέρα παιδιά!!! έχει κανένας άποψη γι αυτήν εδώ?

Ελληνο-βουργαρα,με σχετικα καλο σερβις,φανταστικη πιπα και καλα στησιματα στα 4.
50 με μια εκτονωση.Μενει καπου πισω την Καβαλας
Νταρντανα,με 3 βυζι και εργαλειο που σε τρομοκρατει.Χοντρο και περιπου 17-18cm.
Εγω παντως μια φορα που την δοκιμασα δεν τα εκλαψα,αλλα δεν ψηνομαι για δευτερη φορα.

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
"Άιντε θύμα...Αίντε ψώνιο..."
Που ξέρεις πως είμαι εγώ ρε φιλαρακι?
Μπορεί να τη θέλω να την πληρώσω για να παλέψουμε.. Δικό μου το πορτοφόλι...
Τεσπά αν κάποιος έχει άει με αυτή και γουστάρει να ενημερώσει... Ας ενημερώσει...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τεσπά αν κάποιος έχει άει με αυτή και γουστάρει να ενημερώσει... Ας ενημερώσει...

Κατάλαβα φίλε παπούστη , είσαι θαρραλέο αγόρι και δεν φοβάσαι την πούτσα της φάλαινας.
Εμείς οι δειλοί θα τρέχαμε , εσύ όχι , εκεί!
Δεν λιποψυχείς σαν εμάς , την αρπάζεις και την τρως! Μπράβο σου!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

Έχω ακούσει πώς δεν είναι καθαρή, και ψιλοξεπέτα επίσης.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Έχω ακούσει πώς δεν είναι καθαρή, και ψιλοξεπέτα επίσης.

Ας ανακεφαλαιώσουμε  , κάποιος θέλει να γαμήσει μια φάλαινα με ψωλή , που βρωμάει ο κώλος της και θα του κάνει και την δύσκολη?
Και θα πληρώσει για αυτό?
Δεν περιγράφω άλλο ....

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ας ανακεφαλαιώσουμε  , κάποιος θέλει να γαμήσει μια φάλαινα με ψωλή , που βρωμάει ο κώλος της και θα του κάνει και την δύσκολη?
Και θα πληρώσει για αυτό?
Δεν περιγράφω άλλο ....
Διαγράφηκα !αλλά θα το πω... μιαΠΟΥΣΤΑΡΑ! με έκραξε.. ότι καλά εκανα και έφυγα, από εδώ γιατη μόστραρα ΚΩΛΟΥΣ! και ΠΟΥΤΣΕΣ! τώρα ρε! τη να πω, εδώ? Τίποτα.. απλά ΓΕΙΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Διαγράφηκα !αλλά θα το πω... μιαΠΟΥΣΤΑΡΑ! με έκραξε.. ότι καλά εκανα και έφυγα, από εδώ γιατη μόστραρα ΚΩΛΟΥΣ! και ΠΟΥΤΣΕΣ! τώρα ρε! τη να πω, εδώ? Τίποτα.. απλά ΓΕΙΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έκανα τον Ιππότη να επιστρέψει!
Δεν κατάλαβα τι είπε αλλα επέστρεψε.
Δοξάστε με.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε κατι?
[/quot

Εμφανίζετε κατά καιρούς, έχει μόνιμη αγγελία αλλά έχει να μπει απο τον νοέμβριο και το τηλ της είναι μόνιμα κλειστό. Την είχα επισκεφθεί πριν 2 χρόνια περίπου στην χ. τρικούπη και η φάση κινήθηκε σε μέτρια και βιαστικά εκ μέρους της πράγματα. Είναι κυρίως ενεργητική με ωραίο κορμί αλλά βιαστική όπως είπα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Εμφανίζετε κατά καιρούς, έχει μόνιμη αγγελία αλλά έχει να μπει απο τον νοέμβριο και το τηλ της είναι μόνιμα κλειστό. Την είχα επισκεφθεί πριν 2 χρόνια περίπου στην χ. τρικούπη και η φάση κινήθηκε σε μέτρια και βιαστικά εκ μέρους της πράγματα. Είναι κυρίως ενεργητική με ωραίο κορμί αλλά βιαστική όπως είπα.

Ετσι: μέτρια και βιαστικά εκ μέρους της πράγματα. Είναι κυρίως ενεργητική με ωραίο κορμί αλλά βιαστική όπως είπα.

sirenev

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα, είμαι σίγουρος πως έχει ξανατεθεί πολλάκις το θέμα αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω ακριβώς τις συζητήσεις στο φόρουμ. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θα ήθελα να δοκιμάσω ως παθητικός με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε; Είτε εδώ, είτε μέσω π.μ.; Ευχαριστώ πολύ...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Παιδιά καλημέρα, είμαι σίγουρος πως έχει ξανατεθεί πολλάκις το θέμα αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω ακριβώς τις συζητήσεις στο φόρουμ. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θα ήθελα να δοκιμάσω ως παθητικός με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε; Είτε εδώ, είτε μέσω π.μ.; Ευχαριστώ πολύ...

τι υψος εχεις τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom