ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μνημειώδες σε μικροκλίμακα
Μνημειώδες σε μικροκλίμακα
εχει κανενας υποψην του αν ειναι real η μουφα?
Παίδες συγνώμη, γνωρίζουμε κάτι από τις παρακάτω περιπτώσεις? Έλλειπα καιρό και πρέπει να έχω χάσει επεισόδια..
εχει δικο της νεο θεμα εδω
νομιζω προσφατα εκανε και προφιλ εδω
Φιλαρακο!σου εστειλα,στα Μ.Σ Μ.. λοιπον στην Βικυ!Αγκυρας 1! γαμω τα προσοντα και καθαρη! θα περασεις καλα!μια ΠΟΥΤΣΑ!καυλα!Παιδιά καλημέρα, είμαι σίγουρος πως έχει ξανατεθεί πολλάκις το θέμα αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω ακριβώς τις συζητήσεις στο φόρουμ. Είμαι εντελώς πρωτάρης και θα ήθελα να δοκιμάσω ως παθητικός με τρανς. Μπορείτε να μου προτείνετε; Είτε εδώ, είτε μέσω π.μ.; Ευχαριστώ πολύ...
..υστερεί βέβαια αρκετά στη φάτσα.....για να τα λέμε κι όλα..... έχει κανείς γνώμη για αυτή; ή αυτή;Φιλαρακο!σου εστειλα,στα Μ.Σ Μ.. λοιπον στην Βικυ!Αγκυρας 1! γαμω τα προσοντα και καθαρη! θα περασεις καλα!μια ΠΟΥΤΣΑ!καυλα!
Η δευτερη τυπε μου ειναι φτυστη η Ζετα θεοδωροπουλου με το κουνελι..υστερεί βέβαια αρκετά στη φάτσα.....για να τα λέμε κι όλα..... έχει κανείς γνώμη για αυτή; ή αυτή;
...γιατί στα εγχώρια ο κίνδυνος είναι λιγότερος;;;παντού πρέπει να προσέχεις...Προτιμάτε τα εγχώρια πλασματάκια! χεχε Το ελληνικόν όπως λέγανε οι παλιοί
...γιατί στα εγχώρια ο κίνδυνος είναι λιγότερος;;;παντού πρέπει να προσέχεις...
έχει γίνει όντως επεξεργασία, ακόμα και στο μέγεθος του πουλιού της.. αλλά ποτέ της έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη.. μια μέτρια παρουσία στις τσόντες.. δεν βρίσκω το λόγο να πάει τώρα κα΄ποιος μαζί της που έχει μεγαλώσει κιόλας.. ίσως μόνο για να πεί ότι το έκανε με μια πορνοστάρ...Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα πάντως νομίζω ότι η συγκεκριμένη πρέπει να είναι μεγάλης ηλικίας.
Προσέξτε τα χέρια της στα οποία δεν έχει γίνει PS επεξεργασία.
...και πάλι βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος!