Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες μεσημερι απεναντι απο την αλφαμπανκ στην οδο μαρνη, εθεαθη Τραβελος μετριου αναστηματος οπου στην αρχη δεν καταλαβα πως ειναι τραβελι...ηταν σε ενα περιπτερο με ενα μπλου τζιν...με κοιλια εγω ειχε κοιλιακους μακρυ καστανο μαλλι ωραιο προσοπο...Και σε μια φαση φοναζι σε εναν με χαζο υφος περιμενε καλε να παρο καποτες κια γελουσε...οταν ετρεχε προς το μερος του παρατηρησα πως στην περιοχη της κοιλιας ηταν γεματη σημαδια κατι σαν παναδες  :S

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια εκτοσ απο τισ κλασσικεσ Νικολ και Νταιζυ παιζει καμια αλλη με πολυ καλα προσοντα 20cm++;;

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?  :pipa3: :fuck2:

Συνημμένα

• 74c98c645b1250beabce42bfe192ecd1[1].jpg
    74c98c645b1250beabce42bfe192ecd1[1].jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 28

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μπερδευτηκες και ποσταρες σε αλλο θεμα
μπορεις να το σβησεις και να το ποσταρεις στο θεμα με τ ονομα σου
καραγκιοζακο
σε εχουν παρει ολοι χαμπαρι και σε δουλευουν

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχω παει JOHN οντωσ πολυ μεγαλο εργαλειο αλλα δεν ειχαμε καλη χημεια...και πολυ ασχημη στο προσωπο με ουλεσ.με χαλασε πολυ η φατσα τησ.ευχαριστω παντωσ.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Εχω παει JOHN οντωσ πολυ μεγαλο εργαλειο αλλα δεν ειχαμε καλη χημεια...και πολυ ασχημη στο προσωπο με ουλεσ.με χαλασε πολυ η φατσα τησ.ευχαριστω παντωσ.
να΄σαι καλά φίλε...απλά εγώ στην πρότεινα γιατί αναφέρθηκες σε συγκεκριμένο προσόν  ;)

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομιζω οταν ειναι με 5ποντουσ σοβατισμα και φαινεται η αξυρισια απο μεσα και οι λακουβεσ απο τισ ουλεσ. :uglystupid: :uglystupid:

fiattt

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερααα..φιλοι μου ι τανια με τι αυτοκινητο βγαινει??και σε πιο υψος??

και δευτερον ειδα στο παραδρομο χτεσ ενα μελαχρινο γκομενακι..ενεργητικο παθητικο ελεγε.εμοιαζε με την Eleanablackbarbie

εχουμε εμπειριεσ??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτή είναι η Δέσποινα από Φ99 σε επανέκδοση με φίλτρα instagram κτλ. Η 2η φώτο μάλιστα (έχει 3 στο tsdating μέχρι τώρα) σίγουρα δεν είναι δική της. Οπότε γνωρίζετε τι παίρνετε...
Οντος εχεις δικιο τυπε μου , παρολο που την εχω δει μια φορα στο σαλονι...την θυμηθηκα αμεσος...παντος καμια σχεση η φοτος και το απο κοντα...τοτε που την ειχα δει...Τελειος ανδρικο  κορμι παγερο προσοπο...και τα βυζια λες και ηταν μποντυμπιλντερ σε περιοδο οκγου..ξενεροσα και εφυγα./ τρομαξα θα ελεγα.. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom