Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ωρέ μια μουναρα !

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Πρεπει να ναι τρελη σκιστρα αυτη η Νικολ. Χεστηκα αν ειναι η οχι αγορακι στο φως της μερας..

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Οντος εχεις δικιο τυπε μου , παρολο που την εχω δει μια φορα στο σαλονι...την θυμηθηκα αμεσος...παντος καμια σχεση η φοτος και το απο κοντα...τοτε που την ειχα δει...Τελειος ανδρικο  κορμι παγερο προσοπο...και τα βυζια λες και ηταν μποντυμπιλντερ σε περιοδο οκγου..ξενεροσα και εφυγα./ τρομαξα θα ελεγα.. :S
Εχει,μια ΠΟΥΤΣΑ!ομως??γαματα!!!!!καυλααααααααααααααααααααααα! :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι! Ξαναμπήκα.. γιατί γουστάρω να μου τα χώνετε! και να τα χώνω! Τώρα? τη απορία έχετε? εδώ είμαι.. ποιες είναι λουγκρες? από μεγάλα πρόσωπα.. αρκετοί.. Δήμαρχοι! Βουλευτές! Τραγουδιστές! και μάλιστα, σε ένα στούντιο που ήμουν, ειλθε μεγάλος ποδοσφαιριστής, όνομα,μεγαλο, και ζήτησε να κάνει τον σκύλο με λουράκι, και μετά δονητή στον κωλο… και φτύσιμο, και κεριά καμένα, και μετά είμαι εγώ η πουστρα? Ρε! τη λέτε? δεν μπορώ να πω πιο πολλά.. αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε… στο βιβλίο τα υπόλοιπα! αλλά φιλαράκια, μην τρελαίνεστε, όταν λέω γυμναστής με κορμάρα, ήθελε όλο το χέρι στον κωλο, από την κοπελλα και ακόμα!το πιο τραγικο… δυο αδέλφια ήθελαν να γαμαει ο ένας τον άλλον.. και να βλέπουμε εμείς! αυτό επί εποχής Χειλουδακι 1993! και άλλα πολλά… οπότε? Τη αλο να πω?  :pipa3: :fuck2:
σκασε βλακα.

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χαλια μαυρα. Κ απο εμφανιση εκτος απο ωραιο προσωπο σωμα μαπα κ πολυ βιαστικη , κλαιω ακομα το 100

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι απο Χανια η γκομενα την ειχα πετυχει στο badoo και μιλαγαμε κανα 2 ωρο με καμερα skype μετα.πολυ ομορφη και καλα προσοντα .....Μου ειχε πει οτι  θα ανεβει χειμωνα αθηνα. για γρασαρισμα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:γνωρίζει κάποιος ενεργό παθητική τρανς η οποία σε θέματα καθαριότητας και υγείας να θεωρήστε πραγματικά αξιόπιστη ;

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι εννοεί με αυτό LATREVO PIPA KAI KSESKISMA SE OLO TO SPITI  :huh: 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

Stories

Νέο!