Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

speedismylive

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια για νανσυ απο Λ.Αθηνων εχει δοκιμασει κανεις?Το ξανθο με τις βυζαρες εξω απο την carglass? :kissass:

speedismylive

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ πρεζα κ σισα αυτη η Αγαπη....την εχω δει πολλες φορες πεδιον αρεως με αφγανους τοξικομανεις...προσεχετε!

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για πρέζα αλλά είναι γεγονός ότι έχει κάτι περίεργο πάνω της

ta panta ola 42

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Οπως καταλαβαινετε ειμαι και εγώ μέγας τρανσοφιλος εδώ και χρόνια. Εχω πηδήξει κανα 2-3 τραβέλια από την συγγρού αλλα αυτό πριν από 3-4 χρόνια. Έχω χάσει πολλά επεισόδια τόσα χρόνια που ήμουν ανενεργός (όχι σεξουαλικά) απο την καβλιάρα συγγρού ! Όσες καβλιάρες τρανς δουν το προφίλ μου ας με κανουν φίλο να αρχίσω τις γνωριμιές !

Καλως ήρθα και καλώς με βρήκατε ! ;) ;)

Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 3 ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ Η ΤΡΑΝΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ?ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το σπιτι της ιβανας εχει site?το ξερει καποιος?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πολυ πρεζα κ σισα αυτη η Αγαπη....την εχω δει πολλες φορες πεδιον αρεως με αφγανους τοξικομανεις...προσεχετε!
Τι ωρες την εχετε δει τυποι μου, επισης ειναι πολυ γαμευσημο τρανς αυτο ναι θα το γαμουσα! Επισης μη μασατε 2 φαπες ειναι τα τρανς ...απο τις ορμονες ατροφη η μυικη μαζα...τι να κανουν...τωρα αν ειναι κανα τρανς 1.90 90 κιλα...απετη λιγο παραπανο φαπα...απλο  :rockon:

speedismylive

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παει πρωινες ωρες ή μεσημεριανες...ειναι επικινδυνη απο αποψξη υγειας...την ειδα παλι εχθες κατα τις 09.30 το πρωι...παλι με κατι αφγανους τοξικομανεις με ολες τις αρρωστιες τους...τραγικες καταστασεις!σιγουρα πηδιεται μαζι τους για τσαμπα δοση...εχω δει κι αλλες γνωστες μεσα...απο Λ.Αθηνων μερια...το νου σας αλλαξαν οι εποχες!

pantremenos37

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Παιδιά όσο και αν πάλεψα για το βίντεο δεν, γίνεται, έχει μέσα οικογενειάρχες με παιδιά, δεν μπορώ να το ανεβάσω.
Πάρτε ακόμα κάποιες φωτό.

Κριμα που δεν μπορεις να βαλεις αλλο υλικο...
Το μωρο αυτο παντως (Νορα)ειναι μεσα στην καυλα....

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στο πεδίον του Άρεως είναι μία Αλβανίδα εύσωμη ξανθιά τρανς που κάνει παρέα με διάφορους ξένους. Ειδικά με Ασιάτες, αφγανούς, και ιρακινούς.

Τις έκανε έλεγχο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ την παρασκευή το βράδυ κατά τις 19:30 ήταν με 2 ασιάτες μαζί, όταν πέρασα από εκεί, και σταμάτησα λίγο ποιο πέρα να δω τι γίνετε, και άκουσα που τους έλεγε τι είναι και από που.

getheo11

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
παίζει αυτόν τον καιρό να είναι μαζεμένες στην yvanna οι πιο ωραίες τρανς..... κοιτάξτε και τι έρχεται... .... :fuck1: :fuck1: .....λεφτά να είχαμε....αλλά που....

αν και στις περισσοτερες, που εχειφερει η yvanna, εχει πεσει πολυ photoshop, η συγκεκριμενη πρεπει να ειναι δυναμιτης

getheo11

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
....και για όσους θέλουν πιο πολύ υλικό...   

στο κορμι παντος απο τις φωτο του φατσο βιβλιου δεν τις κοβω για φωτοσοπ τωρα για το παλαμαρι της αν εχει κανει κατι δεν θα μαθουμε εκτος και αν το δουμε απο κοντα!! τρεμω στο ποσα ευρω θα ζηταει με τετοιο κορμι παντος και αν ειναι και της υβανας την βλεπω για 200 ευρω

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
στο κορμι παντος απο τις φωτο του φατσο βιβλιου δεν τις κοβω για φωτοσοπ τωρα για το παλαμαρι της αν εχει κανει κατι δεν θα μαθουμε εκτος και αν το δουμε απο κοντα!! τρεμω στο ποσα ευρω θα ζηταει με τετοιο κορμι παντος και αν ειναι και της υβανας την βλεπω για 200 ευρω
συνήθως στην Υβάννα ζητούν 150€ για μια ώρα....100 για μισή...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom