Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ στον Γλυκομούτσουνο για την ενημέρωση της περίπτωσης. .... μόνο τσαμπουκάδες και χλευασμός. >:(

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ στον Γλυκομούτσουνο για την ενημέρωση της περίπτωσης. .... μόνο τσαμπουκάδες και χλευασμός. >:(
oχι, ενταξει ρε Μπιλ.. μην είσαι αυστηρός.. απλά διακωμώδηση της κατάστασης ήταν, δεν πιστεύω χλευασμός..

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
έτσι έλεγα κι εγω στην αρχη.. μάλιστα την είχα πάρει τηλ και ελεγα να παω, αλλα επειδη ειναι Κολωνο, λεω ασε να παω αλλη φορα, ας παω σε τουτη που ειναι κοντα... καλά να πάθω.. χεχεχεχεχ :P

έπρεπε να την ψυλλιαστης απο την αρχή ...με τοσα χιλιόμετρα (εμπειρία) έκανε μπαμ απο την αγγελία οτι κατι δεν παει καλα ..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι

πολλοι το διαβασαν λιγοι απαντησαν... σιγουρα εσωσες πολυ κοσμο παντως

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τότε ......................
μήπως, πήγαινες για πουτάνι ?  :grin: :grin: :grin:
30344_preview.jpg

oχι, ενταξει ρε Μπιλ.. μην είσαι αυστηρός.. απλά διακωμώδηση της κατάστασης ήταν, δεν πιστεύω χλευασμός..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
έπρεπε να την ψυλλιαστης απο την αρχή ...με τοσα χιλιόμετρα (εμπειρία) έκανε μπαμ απο την αγγελία οτι κατι δεν παει καλα ..
εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.. δεν έχω καμιά δικαιολογία..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
τότε ......................
μήπως, πήγαινες για πουτάνι ?  :grin: :grin: :grin:
Μπίλυ, την πάτησα από αγγελία που έχει βάλει με φωτό που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν(αυτόν) γι αυτό θέλει προσοχή.. αν σας πει Αριστοτέλους 92... μακρυά... (εν τω μεταξύ το κτίριο κρύβει πολλές παγίδες, όταν κατάφερα να τους την κοπανήσω πήγα να κατέβω τις σκάλες απο τον 4ο για να εξαφανιστώ όσο πιο γργήγορα μπορούσα, αλλά υπήρχε καγκελόπορτα κλειδωμένη που δεν σε άφηνε να κατέβεις τα σκαλοπάτια, μόνη λύση το παμπάλαιο ασανσερ...)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.957
Πόντοι
2.356
Μπίλυ, την πάτησα από αγγελία που έχει βάλει με φωτό που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν(αυτόν) γι αυτό θέλει προσοχή.. αν σας πει Αριστοτέλους 92... μακρυά... (εν τω μεταξύ το κτίριο κρύβει πολλές παγίδες, όταν κατάφερα να τους την κοπανήσω πήγα να κατέβω τις σκάλες απο τον 4ο για να εξαφανιστώ όσο πιο γργήγορα μπορούσα, αλλά υπήρχε καγκελόπορτα κλειδωμένη που δεν σε άφηνε να κατέβεις τα σκαλοπάτια, μόνη λύση το παμπάλαιο ασανσερ...)

Εδώ μιλάμε για ταινία τρόμου πλάκα πλάκα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
παίρνεις λοιπόν το παμπάλαιο ασανσέρ για να αποδράσεις από την πολυκατοικία και να βρεθείς στο φρέσκο αέρα, ανοίγει η πόρτα και μπροστά σου πάλι η Νίνα με το σκουπόξυλο ...........  
έλα. ξέχασέ το και περμένουμε νεότερα από την επίσκεψη που θα κάνεις σίγουρα στην καινούργια που γουστάρεις. Εκτός αν προτιμήσεις κανένα στανταράκι από τα παληά, όπως ο φίλος σου  ;)

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχει πετυχει κανεις προσφατα συγγρου την τανια μ ενα  α3 σκουρο εχει κανεις εμπειρια η τηλ ; Υψος μετα την express

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?

Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.

Συνημμένα

• P1000142.JPG
    P1000142.JPG
    163,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P1000157.JPG
    P1000157.JPG
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 59

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?

Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.

το ξανθο ειναι τουμπανο!!!!!!!!!!!! :knockinb:

Διαγραμμένο μέλος 4212

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.831
Πόντοι
29.900
Η δεξιά νομίζω ότι είναι η γνωστή και μη εξαιρεταία Νόρα... ;)

Η αριστερή μάλλον η Αγάπη είναι...

Αν έχεις και άλλες φώτος ή βίντεο θα βοηθούσαν στην αναγνώριση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom