tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ στον Γλυκομούτσουνο για την ενημέρωση της περίπτωσης. .... μόνο τσαμπουκάδες και χλευασμός. >
oχι, ενταξει ρε Μπιλ.. μην είσαι αυστηρός.. απλά διακωμώδηση της κατάστασης ήταν, δεν πιστεύω χλευασμός..κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ στον Γλυκομούτσουνο για την ενημέρωση της περίπτωσης. .... μόνο τσαμπουκάδες και χλευασμός. >
έτσι έλεγα κι εγω στην αρχη.. μάλιστα την είχα πάρει τηλ και ελεγα να παω, αλλα επειδη ειναι Κολωνο, λεω ασε να παω αλλη φορα, ας παω σε τουτη που ειναι κοντα... καλά να πάθω.. χεχεχεχεχ
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
oχι, ενταξει ρε Μπιλ.. μην είσαι αυστηρός.. απλά διακωμώδηση της κατάστασης ήταν, δεν πιστεύω χλευασμός..
εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.. δεν έχω καμιά δικαιολογία..έπρεπε να την ψυλλιαστης απο την αρχή ...με τοσα χιλιόμετρα (εμπειρία) έκανε μπαμ απο την αγγελία οτι κατι δεν παει καλα ..
Μπίλυ, την πάτησα από αγγελία που έχει βάλει με φωτό που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν(αυτόν) γι αυτό θέλει προσοχή.. αν σας πει Αριστοτέλους 92... μακρυά... (εν τω μεταξύ το κτίριο κρύβει πολλές παγίδες, όταν κατάφερα να τους την κοπανήσω πήγα να κατέβω τις σκάλες απο τον 4ο για να εξαφανιστώ όσο πιο γργήγορα μπορούσα, αλλά υπήρχε καγκελόπορτα κλειδωμένη που δεν σε άφηνε να κατέβεις τα σκαλοπάτια, μόνη λύση το παμπάλαιο ασανσερ...)τότε ......................
μήπως, πήγαινες για πουτάνι ?
Μπίλυ, την πάτησα από αγγελία που έχει βάλει με φωτό που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν(αυτόν) γι αυτό θέλει προσοχή.. αν σας πει Αριστοτέλους 92... μακρυά... (εν τω μεταξύ το κτίριο κρύβει πολλές παγίδες, όταν κατάφερα να τους την κοπανήσω πήγα να κατέβω τις σκάλες απο τον 4ο για να εξαφανιστώ όσο πιο γργήγορα μπορούσα, αλλά υπήρχε καγκελόπορτα κλειδωμένη που δεν σε άφηνε να κατέβεις τα σκαλοπάτια, μόνη λύση το παμπάλαιο ασανσερ...)
οι πιο καλλες ελληνιδες είναι η αθηνα και η ελενα!!μακραν μπροστα!!
Μπίλυ, την πάτησα από αγγελία που έχει βάλει με φωτό που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν(αυτόν) γι αυτό θέλει προσοχή.. αν σας πει Αριστοτέλους 92... μακρυά... (εν τω μεταξύ το κτίριο κρύβει πολλές παγίδες, όταν κατάφερα να τους την κοπανήσω πήγα να κατέβω τις σκάλες απο τον 4ο για να εξαφανιστώ όσο πιο γργήγορα μπορούσα, αλλά υπήρχε καγκελόπορτα κλειδωμένη που δεν σε άφηνε να κατέβεις τα σκαλοπάτια, μόνη λύση το παμπάλαιο ασανσερ...)
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?
Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.
καυλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξανθο ειναι τουμπανο!!!!!!!!!!!!
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?
Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.
Αγάπη - Νόρα...;)Πάρτε και βίντεο