Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
πάντως συναγωνιστές η Καβάλας συνεχώς πέφτει και σε ποσότητα και σε ποιότητα.σπάνια να πετύχεις κάποια να τα λέει. κρίμα  :'(.

όσο και να μην είναι, για κάποιους που μας αρέσει το αυτοκίνητο και όχι το ξενοδοχείο, είναι καλίτερα.
άπειρες και σκοτεινές αλάνες, να το βάλεις το κορίτσι να ακουμπάει το καπώ και να σπρώχνεις  :rockon:.

για λέτε τίποτα καινούργιο για Καβάλας. Υπάρχει?

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να αποφεύγετε τις ψωνάρες, βέβαια και αυτές έχουν σιχαθεί, δε μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν πάρει κ τι έχουν αναγκαστεί να κάνουν μέχρι ν πάρουν τα λεφτά και να γίνουν οι κούκλες που βλέπετε και έχουν πια ξενερώσει και σιχαθεί. Πολύ λίγες είναι στη Συγγρού που καβλώνουν στη δουλειά. Να κοιτάτε πώς σας κοιτάνε. Εγώ αν τη βλέπω να της τρέχουν τα σάλια και της πω ότι την έχω και μεγάλη, έχω και τα τυχερά μου, τώρα μη ρωτήσετε ποιές είναι αυτές, δε θα πω. Όσον αφορά τους φίλους που ψάχνουν προικισμένη και να γουστάρει να γαμάει, 2 είναι αυτές, η Στέλλα η μαυρούλα στις στήλες Ολ.Διός στο παρκάκι δίπλα και η γνωστή σε όλα τα sites Μάνια που βγαίνει ή στο Φιξ ή πολύ αρχή παράδρομου Συγγρού μετά το 1ο στριπτιτζάδικο. Το ξέρω γιατί με παρακάλεσαν αυτές να μου τον φορέσουν, φαντάσου τι θα κάνουν σε αυτούς που γουστάρουν να γαμηθούν...
Μην νομίζετε ότι γαμιέμαι, αλλιώς θα ήξερα τη Νάντια....  :p

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Παιδια για αυτο προτεινω την Δαναη.Αυτη η γυναικα χαιρετε για αυτο που κανει και ειναι μονο παθητικη.Δεν βιαζετε και τα κανει ολα πολυ ωραια.Σας την προτεινω

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Μωρέ ας τους γινόταν ένα φακέλωμα εδω μέσα να μην μπορούν να σταυρώσουν πελάτη, και θα σου έλεγα μετά εγώ για τις πούστικες συμπεριφορές... Τότε θα έβλεπες την άλλη πούστικη συμπεριφορά του γλυψήματος...
προφανώς μπορεί να γίνει στο "ιερόδουλες"
μπορεί άραγε? :think:
ας μας απαντήσει κάποιος μοδεράτορ

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
να αποφεύγετε τις ψωνάρες, βέβαια και αυτές έχουν σιχαθεί, δε μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν πάρει κ τι έχουν αναγκαστεί να κάνουν μέχρι ν πάρουν τα λεφτά και να γίνουν οι κούκλες που βλέπετε και έχουν πια ξενερώσει και σιχαθεί. Πολύ λίγες είναι στη Συγγρού που καβλώνουν στη δουλειά. Να κοιτάτε πώς σας κοιτάνε. Εγώ αν τη βλέπω να της τρέχουν τα σάλια και της πω ότι την έχω και μεγάλη, έχω και τα τυχερά μου, τώρα μη ρωτήσετε ποιές είναι αυτές, δε θα πω. Όσον αφορά τους φίλους που ψάχνουν προικισμένη και να γουστάρει να γαμάει, 2 είναι αυτές, η Στέλλα η μαυρούλα στις στήλες Ολ.Διός στο παρκάκι δίπλα και η γνωστή σε όλα τα sites Μάνια που βγαίνει ή στο Φιξ ή πολύ αρχή παράδρομου Συγγρού μετά το 1ο στριπτιτζάδικο. Το ξέρω γιατί με παρακάλεσαν αυτές να μου τον φορέσουν, φαντάσου τι θα κάνουν σε αυτούς που γουστάρουν να γαμηθούν...
Μην νομίζετε ότι γαμιέμαι, αλλιώς θα ήξερα τη Νάντια....  :p
πάντως φίλε θανάση, άμα γουστάρεις κώλο, έχουν τον καλίτερο. όσο για το άν είναι ενεργητικές, εσύ τους τον καρφώνεις  :rockon:, και άς ενεργήσουν στον επόμενο πελάτη.
πώς λέμε μακρυά απο τον κώλο μας.λ.π  :idiot:

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
loo h Δανάη έχει το ίδιο κινητό;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
το ιδιο κινητο εχει αλλα ειναι κλειστο εδω και μερες.μαλλον ειναι διακοπες

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια για αυτο προτεινω την Δαναη.Αυτη η γυναικα χαιρετε για αυτο που κανει και ειναι μονο παθητικη.Δεν βιαζετε και τα κανει ολα πολυ ωραια.Σας την προτεινω
Πράγματι η Δανάη δουλεύει σαν φιλενάδα. Μπορεί να μην καυλώνει πολύ (αν αυτό ενδιαφέρει κάποιους), αλλά στο κρεβάτι γίνεται σκέτο θηλυκό. Σε ανάβει όσες αναστολές και αν μπορείς να έχεις. Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι που την πήρα, έμεινα μαζί της στο σπίτι της περίπου στις 2 με 3 ώρες. Και αυτά μόνον με ένα 50άρικο (τότε, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι)... Και φυσικά έφυγα ευχαριστημένος...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ναι πολυ καλη αλλα το μονο που με ειχε ξενερωσει ηταν οτι ηθελε να μου παρει πιπα ακαποτη παρολο που της ελεγα συνεχεια οχι

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Όταν λοιπόν θα ακούτε το όνομα ΚΙΜ να θυμάστε ότι το 70άρι γίνεται 100στάρι και μετά σε στέλνει στον διάολο με τον χειρότερο τρόπο... Γιατί εμένα τουλάχιστον έτσι μου έκανε...
Αν διαβαζες τα παλιοτερα θρεντσ εδω θα εβλεπες οτι λεγαμε μακρια απο ΚΙΜ. Ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις. Εξαιρετικη εμφανιση (αλλά χωρίς εργαλείο), αλλα οτι χειροτερο  υπαρχει απο συμπεριφορα. Οι πιο πολλες που ειναι στη Συγγρου εχουν κακιστη συμπεριφορα. Πολυ καλη τρανς με άψογη συμπεριφορά που συνιστω ανεπιφυλακτα είναι η Μανια, που κανει πιατσα πισω απο το ΚΟΥΚΛΕΣ στην οδό Φωκίδος (νομίζω έτσι λέγεται) παράλληλα στη Συγγρού. Επίσης η Στέλλα πολύ καλή συμπεριφορά (αν και καθαρά τραβεστί και οχι τρανσ). Επίσης η Βανέσσα στην Καβάλας. Ολες οι άλλες για μενα δεν τις ξαναπλησιάζω. Προσοχή φιλε γιατι ολες ειναι τζαμπα λεφτα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αν διαβαζες τα παλιοτερα θρεντσ εδω θα εβλεπες οτι λεγαμε μακρια απο ΚΙΜ. Ειναι ακριβως οπως την περιγραφεις. Εξαιρετικη εμφανιση (αλλά χωρίς εργαλείο), αλλα οτι χειροτερο  υπαρχει απο συμπεριφορα. Οι πιο πολλες που ειναι στη Συγγρου εχουν κακιστη συμπεριφορα. Πολυ καλη τρανς με άψογη συμπεριφορά που συνιστω ανεπιφυλακτα είναι η Μανια, που κανει πιατσα πισω απο το ΚΟΥΚΛΕΣ στην οδό Φωκίδος (νομίζω έτσι λέγεται) παράλληλα στη Συγγρού. Επίσης η Στέλλα πολύ καλή συμπεριφορά (αν και καθαρά τραβεστί και οχι τρανσ). Επίσης η Βανέσσα στην Καβάλας. Ολες οι άλλες για μενα δεν τις ξαναπλησιάζω. Προσοχή φιλε γιατι ολες ειναι τζαμπα λεφτα.
Barone, Φαληρου ειναι ο δρομος πισω απο τις ΚΟΥΚΛΕΣ-οχι Φωκιδος. Η Μανια ειναι μια μεγαλοσωμη με ξανθο μαλλι ?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναι φιλαρακι εχεις δικιο Φαλήρου. Η Μάνια είναι απολυτα θηλυκη τρανς, επαιζε στο βιντεοκλιπ των πιξλαξ που ειχε τα τρανς δεν θυμαμαι τον τιτλο του τραγουδιου, επαιζε και ο Βογλης ο ηθοποιος, πολυ καλαισθητο βιντεοκλιπ. Η Μανια ειναι πολυ κουκλα και καλο παιδι! την συνιστω.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ναι με ξανθο μαλλι, αλλα οχι μεγαλοσωμη

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1

έτσι είναι τα πράγματα πιά.
φέρονται σαν παγκόσμια μαννεκέν. >:(
τόχουν χάσει τελείως οι περισσότερες (οι) :rockon:

εγώ προσωπικά ψάχνω μόνο για γνωστές μου.
κάθε τι καινούργιο ενώ γουστάρω να το πάρω, κάνω πίσω γιατί φοβάμαι ότι θα είναι μαλακισμένο

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα είχα διαβάσει... Αλλά δεν την ήξερα ποια είναι μέχρι την στιγμή που συστηθήκαμε μέσα στο σπίτι της....
Πάντως ευχαριστώ για τις προτάσεις που μου κάνεις... Θα ψάξω να τις βρω αυτές τις 2...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για ποσι ορα ποσεσ φορεσ να τιν χισισ

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
ρε παιδεια καποια συλβια την ξερει κανεις? κανει πιατσα στη συγγρου.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Συναγωνιστες πηρα τηλ. την κυρια για πληροφοριες και μου ειπε οτι ειναι 250 ευρω, τα κανει ολα και ειναι σε διαμερισμα κοντα σε γνωστο ξενοδοχειο. εχει κανεισ καμια πληροφορια, γιατι τα λεφτα μου εναι ισα ισα και δεν λεει να τα κλαιω... οχι οτι θα ειναι η πρωτη φορα. Ειναι να τα δωσω η σε αυτην η στην ποπη( εμανουελα η τζενιφερ).
Συναγωνιστή,δεν μου πέφτει λόγος...αλλά με τέτοιο παλαμάρι δεν φοβάσαι??? :think: :think: :think:Τράβα στα σίγουρα φίλε μου μην σε βρεί κανένα κακό.... :rockon: :rockon: :rockon: μετά ούτε  :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν σε σώζει....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αυτο θα κανω τελικα κανονισα με τζενιφερ απο ποπη. οχι για το παλαμαρι ειμαι παλικαρι εγω δεν φοβαμαι αλλα για να μην κλαιω τα φραγκα... και τον κωλο μου :boff:
Δεν αμφιβάλλω πως είσαι παλικάρι...αλλά...παίζουν με την φωτιά??? :think: :think: :think:
ΥΓ---->Πονάν ωρέ τα παλικάρια???? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom