Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ασε που το παλαμαρι του πρεπει να ειναι και ενα εκατοστο μεγαλυτερο απο το δικο μου :2funny: και φοβαμαι μην κομπλαρω.

DickRambone

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια που αναθερμάνθηκε το θέμα της Συγγρού να πω κι εγώ τα εξής από τις εμπειρίες μου.

Ρόζα - πραγματικό κουκλί, στοργική και υπομονετική. Ποτέ δε μου τα έσπασε ενώ την τελευταία φορά που πήγα (σύνολο 3) ήταν τόσο μα τόσο γλυκιά, μου έκανε κοπλιμέντα και με κοίταγε στα μάτια. Από τα λίγα trans που έχω πάρει από πίσω αφού μ' έκανε και ένιωθα σαν το γκόμενό της. Σημείωση: δε θυμαμαι αν ήταν αυτή που μου είχε πει ότι τη Ζέλμα την έφαγε πριν χρόνια ο γκόμενός της. Διάβασα εδώ ότι η Ζέλμα ζει και βασιλεύει οπότε όποιος ξέρει ας πει, γιατί η Ζέλμα είχε το πιο ζουμερό τρίκιλο βυζί που έπιασα ποτέ. Απορώ, τι είχε βάλει μέσα γιατί ήταν σαν αληθινό. Τοτε που έβγαινε στην Καβάλας με τα άσπρα μίνια και τις άσπρες πλατφόρμες στιλέτα (μανούλλλλα)  

Κιμ - πραγματικό παγόβουνο. Ενώ η φάση -είμαι κέρινο ομοίωμα- μπλαζέ κλπ εξυπηρετεί τα βίτσια μου και για μια περίοδο ήμουν τακτικός της, στο τέλος βαρέθηκα γιατί η βαρεμάρα της και το "μη μου άπτου" με ξενέρωνε. Ακόμα και που της τα έχωνα τακτικά δεν είχε καμμία έννοια customer service. Oπότε κόπηκε.

Ξανθιά με ασημί swift τελευταίας γενιάς μπροστά στην express (τελευταίως τουλάχιστο) - πραγματικός δυναμίτης - ωραία γκόμενα και με εργαλείο που καυλώνει αυτομάτως. Μπουμπουλίνα για άγρια trip... κι αυτή πάντως είναι της ξεπέτας. Σημειώνω ότι τελευταία φορά, το παζάρεψα: μου λέει 100, της λέω για πόσο μου λέει μέχρι να χύσεις. Και ρωτάω δηλ αν χύσω σε 2' τελειώσαμε? μου λέει ναι, αν είναι να το ψυρίζουμε γεια σου... οπότε και της είπα να το φιξάρουμε στη μισή ώρα 3 τέταρτα και πείστηκε. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Τρελό trip (αρκετές διαφορετικές στάσεις και χωρίς βιασύνες).

Τρίο φιλενάδων στο μεθεπόμενο στενό μετά την express. Δεν ξέρω ονόματα αλλά ξέρω αυτοκίνητα (και τα 3 είναι ασημί - κόλλημα έχουν με το ασημί?):
Ξανθιά με το polo - με διαφορά το πιο γκαγκα μαλακισμένο που έχω δει τόσα χρόνια στη Συγγρού. Λες και είναι η Θεά των Θεών. Πάνε πολλά χρόνια που έκανα το λάθος...
Ξανθιά με το clio - επίσης μουνάρα, την έχω πάρει μια φορά. Όχι για τα μπάζα αλλά δε θυμάμαι κάτι το εξαιρετικό. Γι αυτό και δεν ξαναπλησίασα. Όμορφο στήθος.
Ξανθιά-μελαχροινή τώρα με το audi A3. Κ-α-τ-απ-λ-ηκ-τι-κό πρόσωπο για μένα. Πολύ αυστηρό ύφος που όμως δεν έχει συνέχεια μετά. Πολλά χρόνια πριν, ήταν αυτή που με πέρασε στη ...σκοτεινή πλευρά (τον έφαγα). Τα τελευταία χρόνια δε νομίζω να της σηκώνεται και η συμπεριφορά της είναι σαν να έχει πάρει tavor...
Κρίμα γιατί είναι και οι 3 πολύ ωραίες.

Ξανθιά "αλήτισσα" με καγκούρικο λευκο fiat punto που βγαίνει ψηλά πριν τη Δοιράνης (αυτή τη βδομάδα σουλατσάριζε μπροστά σε τζαμαρία mercedes). Όμορφη γκόμενα. Στο δωμάτιό της έχει κρεμάσει μια κορδέλα που λέει κάτι σαν "miss young, καλλιστεία trans 2007". Πάσχει από βεντετισμό αλλά ακόμα δεν έχει χαλάσει τελείως (προλαβαίνετε...). Προσοχή καυλώνει. 20άρας σφιχτό σώμα με ωραίο δέρμα και ...σιδεράκια στα δόντια. Βυζάκι σφιχτό και στρογγυλό Β-C.

Η τύπισσα με το βυσσινί hyundai έχει ωραίο κούνημα και σώμα. Δεν έχω πάει μαζί της. Την είδα πρώτη φορά χτες που ήμουν σε αναγνώριση. Της είπα δεν έχω χρήματα και πότε βγαίνει και αμέσως πήγε να μου δώσει τηλέφωνο. Αρνήθηκα ευγενικά. Πάντως κάτω από το πολύ βαρύ make up φαινόταν κόντρα ξύρισμα. Φοβερές χειλάρες όμως με sparkling ροζ κραγιόν... Αν έχει πάει κανείς, τι βυζί έχει? (έχει καθόλου?)

Πανύψηλη μουλάτα ψηλά στην αρχή Συγγρού - που έχει πάει τώρα??? φοβερός κώλος, φοβερό πόδι. Νο tits. Θηλυκό πρόσωπο λατίνας. Μου είχε πει ότι είναι στην αρχή. Αυτό πρόπερσι. Ωραίο πρόσωπο αλλά δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ προσέξει τα γένια της (turn off). Kαυλώνει.

Μαύρη που βγαίνει πριν την express, κοντά ή και μαζί με την ξανθιά "Μπάρμπι". Σωματάρα και ευγενέστατη. Πάντως δεν είχε το απαιτούμενο "sex drive" για επαγγελματία. Όχι για ανωμαλίες δηλαδή. Η συγκεκριμένη κρύβεται πίσω από αυτοκίνητα και σου μιλάει από μακριά. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε ότι κάποτε της πέταξαν αυγά. Αυτά να βλέπετε και να μην τα ρίχνετε όλα τα "βεντετικά" στις trans. Είμαστε πολύ κομπλεξικοί και ρατσιστές οι Έλληνες (θα είναι πολύ περήφανοι αυτοί οι κρυφόπουστες που της τα πέταξαν).

Προσπερνώ τη μπάρμπι που θέλει να το πλένεις με detol (επίσης detol και στα ..χέρια σου πριν ακουμπήσεις το έχω-το-μοναδικό-βυζί-στον-κόσμο).

Τελειώνοντας, η σύγκριση με τις 2 φάσεις στην Ισπανία είναι συνολικά αποκαρδιωτική. Ή είσαι επαγγελματίας, ή δεν είσαι. Οι ξένες φυσικά έχουν γυρίσει και κάμποσες ταινίες, μην το ξεχνάμε άρα φυσικό να είναι σούπερ επαγγελματίες.
Είμαι σίγουρος ότι η Fernandinha θα είναι value αλλά όχι και για 250 όταν στη μαδρίτη παίρνει 100! Μην ξεχνάτε το εξής: στο taiakashemales.com παίζει φόρουμ με reviews και δε συμφέρει καμμία να το παίζει δύσκολη.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Είμαστε πολύ κομπλεξικοί και ρατσιστές οι Έλληνες (θα είναι πολύ περήφανοι αυτοί οι κρυφόπουστες που της τα πέταξαν).

Γράψε κι άλλη μια κατηγοπρία εκτός απο κομπλεξικοί, ρατσιστές και κρυφόπουστες.

Φανερόπουστες.

Επισκέπτης
επειδη δεν με τρωει ρωταω.πως ειναι εμφανισιακα?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ψηλη, ξανθιά, σώμα μοντελου, απίστευτα ομορφη, με ολα πανω της τελεια, κωλος, στηθος, χειλια!!!! απιστευτα ομορφη, αλλα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος!!! ,ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επισκέπτης
μαλλον καταλαβα πια λες..και σκεφτομουν να την ξεπατωσω...εχεις να προτεινεις τιποτα καλο??ειμαι μονο ενεργητικος.

DickRambone

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τουλάχιστον 1.85 χωρίς τακούνι (βάλε και τακούνι εσύ). Βυζί άψογο, το καλύτερο που έχω δει/πιάσει μετά της Ζέλμας. Ούτε μικρό ούτε σκληρό ούτε πεσμένο, ρόγα να φαν κι οι κότες (πρέπει να πλήρωσε χοντρά). Ατελείωτο πόδι.

Πρόσωπο? ποια ξανθιά αμερικάνα ηθοποιό λένε Κιμ και την έχει τώρα το alter? κάτι σε αυτό το ...στυλ.

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κορίτσι! Αυτό μάλλον θα έχει να προτείνει! Γιατί όσο τούμπανο και να είναι ένα τραβέλι, δε παύει να έχει υπάρξει άντρας! Και για να είμαστε όλοι γραμμένοι εδώ, μάλλον πάει να πει πως κορίτσια (άτακτα ξεβρακοκέφαλα πορνίδια ήτοι) γουστάρουμε. Κατ'εμέ ένα τέτοιο thread δε θα έπρεπε καν να υπάρχει. Μα εκ των πραγμάτων, ακούς τα τραβέλια να μιλάνε και λες, είναι δυνατόν ρε πούστη μου να γαμήσω εγώ ένα τέτοιο πράγμα? Αφήστε που σε περίπτωση που όντως καβλώσει, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μουσκέψει... Είναι σαν να τρως ανάλατο φαί ρε παιδιά...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κορίτσι! Αυτό μάλλον θα έχει να προτείνει! Γιατί όσο τούμπανο και να είναι ένα τραβέλι, δε παύει να έχει υπάρξει άντρας! Και για να είμαστε όλοι γραμμένοι εδώ, μάλλον πάει να πει πως κορίτσια (άτακτα ξεβρακοκέφαλα πορνίδια ήτοι) γουστάρουμε. Κατ'εμέ ένα τέτοιο thread δε θα έπρεπε καν να υπάρχει. Μα εκ των πραγμάτων, ακούς τα τραβέλια να μιλάνε και λες, είναι δυνατόν ρε πούστη μου να γαμήσω εγώ ένα τέτοιο πράγμα? Αφήστε που σε περίπτωση που όντως καβλώσει, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μουσκέψει... Είναι σαν να τρως ανάλατο φαί ρε παιδιά...
ρε φιλε αφου δεν εχισ δοκιμασι ,και βλεπισ οτι αλοι που εχουν δοκιμασι γουσταρουν τρελα τι μασ κανισ κιριγμα τα διο μεγαλιτερα θεματα ινε ενα αυτο και το αλο για ταιλανδι που ι μισι πανε για τραβελια και οι αλοι μισοι επισισ αλα δεν το λενε ανιχτα,δεν βαριεσε το κιριγμα λιπον βραδιατικα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε φιλε αφου δεν εχισ δοκιμασι ,και βλεπισ οτι αλοι που εχουν δοκιμασι γουσταρουν τρελα τι μασ κανισ κιριγμα τα διο μεγαλιτερα θεματα ινε ενα αυτο και το αλο για ταιλανδι που ι μισι πανε για τραβελια και οι αλοι μισοι επισισ αλα δεν το λενε ανιχτα,δεν βαριεσε το κιριγμα λιπον βραδιατικα
Λοιπον παντα θαυμαζα τους γατους που καταλαβαιναν ολα τα υπονοουμενα και τα κρυφα μυστικα σε καθε θεμα που διαβαζουν.
Ρε φιλε αφου σε πειραζει γιατι πινεις;

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο συναγωνιστής HANTOK καλά τα λεει. Δεν έχουν κανένα νόημα τα κηρύγματα. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να γράφει αλλά ούτε και να διαβάζει τι γράφεται εδώ μέσα.

Τελικά από το στήσιμο της κάθε μίας στην Συγγρού και μόνο μπορείς να καταλάβεις τι σόι αντιμετώπιση θα έχεις από την καθεμία τους.
Συγκεκριμένα τόσο οι τρεις που βγαίνουν μαζί που ανέφερε ο φίλος DICK RAMBONE όσο και η ΚΙΜ έχουν το ίδιο ψηλομύτικο στυλάκι.
Συμπέρασμα... Βλέπεις μπλαζέ στυλάκι;;; Αστη με το στυλάκι της και προχώρα στην επόμενη...

Φίλε DICK RAMBONE αυτή η Ρόζα που λες βγαίνει με ένα AYGO περίπου στην express service; Αν δεν είναι αυτή, κάποιο χαρακτηριστικό για να την καταλάβω, μπορείς να δώσεις;

DickRambone

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε DICK RAMBONE αυτή η Ρόζα που λες βγαίνει με ένα AYGO περίπου στην express service; Αν δεν είναι αυτή, κάποιο χαρακτηριστικό για να την καταλάβω, μπορείς να δώσεις;

Αυτή είναι. Προτείνω όποιος πάει με όποια πάει να της σφυρίξει τι γίνεται εδώ μέσα. Ίσως έτσι σταδιακά πέσει σύρμα και αρχίσει και φτιάχνει η κατάσταση.
Εγώ πάντως της Ρόζας την άλλη φορά που θα την ξαναδώ θα της τα πω να χαρεί κιόλας που είναι δημοφιλής.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Χιστες μου καντε μια περιγραφη της ροζας οπως και τα ποσα ζηταει για ενα πιτσιλισμα

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Απεναντι απο το εργοστασιο FIX και την εισοδο του υπογειο παργκιν, οπως κατεβαινουμε την Συγγρου και πριν το κτιριο της Ολυμπιακης υπαρχει ενα video club και ενα cafe, στο πλαι τους, ενα μικρο, καθετο στην Λεωφορο, στενακι, στο οποιο την στηνει ενα συμπαθητικο, ψηλο,αδυνατο, μελαχροινο τρανς,με ξανθο μαλλι τωρα. Εχει "εργαλειο" και πας στο σπιτι της στον Νεο Κοσμο. Δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα αλλα συνηθως ειναι εκει απο 23.30'. Η τιμη λογικη, Ε 70. Συνηθως καθεται σε καποιο μηχανακι που ειναι παρκαρισμενο εκει.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
[size=8pt]ρε φιλε αφου δεν εχισ δοκιμασι ,και βλεπισ οτι αλοι που εχουν δοκιμασι γουσταρουν τρελα τι μασ κανισ κιριγμα τα διο μεγαλιτερα θεματα ινε ενα αυτο και το αλο για ταιλανδι που ι μισι πανε για τραβελια και οι αλοι μισοι επισισ αλα δεν το λενε ανιχτα,δεν βαριεσε το κιριγμα λιπον βραδιατικα[/size]

Νε ρε φυλαι k4v0ur1d10n, δηκηω αίχοι ο σηναγονοιστις αιδο! Αφου ω αλως γουσταρι, αιση τη του κωλασ?

Ταιλοσ παντv κε αιγο γνορησα μηα κομαινα που κανυ απηθανα κωλπα, κε αιχο κσαιτραιλαθυ. Αινα δαιρμα αλο πραμα να σου λεο αλο να το πηανισ, αινα ματη ωλο τσαχπηνυα.

Απαγωρεβετε, αλα εγο βαζο κε φοτο.

Συνημμένα

• Gomena.jpg
    Gomena.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 25

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...η συμπεριφορα πολλων τρανς στις πιατσες θα αλλαξει μονο οταν αλλαξει και ο τροπος επιλογης απο τους πελατες! και οχι με βαθμολογιες και κριτικες που αμφιβαλλω εαν διαβαστουν ποτε απο τις τρανς που δουλευουν στην πιατσα!

...με ενα πενιχρο 20-25% ελληνων διαδυκτιομενο δε γινεται δουλεια!
Οι περισσοτερες "κοπελες" σε ευρωπαικες χωρες (οπως αγγλια) δουλευουν μονο με διαφημιση στο νετ (καποιες δε μονο στο eros.com!) με πλουσιο υλικο! αλλα εκει εχουν να κανουν με ενα 50-60% , και ετσι δεν εχουν την αναγκη να βγουν στο δρομο! και ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα του 30-60% σε μια χωρα 50 εκ. απο το 25% των 10εκ!

(για να γινω πιο κατανοητη, αλλο 4-5 πελατες/ημερα απο το νετ στην Αθηνα και αλλο 10-15π/ημ να περιμενουν εξω απο το δωματιο στο Λονδινο!!!)
...εδω ο ελληνας (4.5/5) ξερει μονο τις πιατσες! ουτε σπιτια, ουτε στουντιο, ουτε καν μπουρδελα με τρανς!
...ισως τα πραγματα αλλαξουν σε 5-10 χρονια!
...και μια αποψη:
εαν δε γνωριζετε την κοπελα δε χρειαζεται να ειστε τοσο ευκολοπιστοι ή ανοιχτοχερηδες, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΜΕΣΩΣ!...σαν και σας θα δει αλλους 5-6 ολο το βραδυ!!! (και ειδικα εαν αρχισει τα "δωσε κατι παραπανω" στα 2 πρωτα λεπτα!!!)
...οταν τη γνωρισετε και ειστε ικανοποιημενοι...τοτε βαλτε το χερι βαθια (ως εκει που πρεπει!) για να σας κανει ολα τα χατηρια ...και οποτε σας βλεπει να χαιρεται και να σας τρεχει και απο πισω (γιατι θα ειστε πλεον ενας πολυ καλος πελατης!)
...εδω δεν υπαρχουν ημιμετρα! ειτε αξιζει ειτε οχι! εαν αξιζει κρατηστε την και πληρωστε και κατι παραπανω ...θα το εκτιμησει!
εαν δεν! ε τοτε..μην το παιδευετε! δεν προκειται να αλλαξει...θα σας θεωρει αφελεις  και βλακες!

το λεω ξανα:
ενα ειναι το κολπο!
εαν αξιζει (ΠΑΝΤΑ μετα την πρωτη δοκιμη με μια λογικη τιμη!) τοτε δωστε λεφτα!!!!
ΠΟΤΕ την πρωτη φορα! να ειστε επιφυλακτικοι...και οχι κοροιδα!
αυτο που κανει στον ενα το κανει μαλλον σε ολους!
να ειστε πονηρεμενοι!
...εξαλλου ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ειναι !
...δεν ειναι ολοι οι γιατροι επιστημονες, υπαρχουν και κομπογιαννιτες με πολλα faux λουσα!!!

OTI ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!
xxx
n

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αφηστε την γκρηνια και ελατε να κουβεντιασουμε στο θρεντ πλανιτης ωρα 0