Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι μουναρα ινε αυτι ι τελευτεα τετια βλεπο και με πιανι  ανομαλια  :rockon:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Κάτι τέτοια πλάσματα επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι και η φύση κάνει λάθη... είναι δυνατόν να γεννήθηκε αγοράκι... με τέτοια θηλυκότητα... – Forza Brazil –  :boobies: :boobies: :boobies:

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι ειναι καθαρα γυναικειο σωμα....
γινονται και λαθη
ειναι σαν το ανεκδοτο με τισ μυτες ακουσε πιτες και ειπε μια με διπλη...

kenourgios

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σαν καινουργιος λεω να σας κανω ενα δωρακι.

στο πιο κατω link υπαρχουν 2 βραζιλιανεσ οπου θα εινα στην Ελλαδα ακομα 3 ημερες.

εχουν και Ελληνικο νουμερο σε κινητο τηλεφωνο.

Ειναι σαν αυτες που περιγραφετε και εχετε στισ φωτο.
εγω δεν τις εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη.

πρεπει να στιχιζουν ομως.

Καλημερα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια ΑΜΑΝ με αυτες τις φωτογραφιες, ΦΤΑΝΕΙ πια.
Θα συγχισετε τη ΝΑΝΤΙΑ μας (καταφερε και εγινε ο γραφικος του φορουμ) και απο τις Καννες θα παει στο Dubai να ξεπερασει τα ψυχολογικα της  :2funny: :2funny:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σαν καινουργιος λεω να σας κανω ενα δωρακι.

στο πιο κατω link υπαρχουν 2 βραζιλιανεσ οπου θα εινα στην Ελλαδα ακομα 3 ημερες.

εχουν και Ελληνικο νουμερο σε κινητο τηλεφωνο.

Ειναι σαν αυτες που περιγραφετε και εχετε στισ φωτο.
εγω δεν τις εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη.

πρεπει να στιχιζουν ομως.

Καλημερα

Μοιάζουν όντως ισάξιες αυτών στα ξένα site. Κρίμα που δεν μένω Αθήνα... (από αυτή την άποψη!!!)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
δειτε αυτες

Συνημμένα

• clip_image001.jpg
    clip_image001.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • clip_image003.jpg
    clip_image003.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • clip_image004.jpg
    clip_image004.jpg
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • clip_image005.jpg
    clip_image005.jpg
    1,6 KB · Εμφανίσεις: 26

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
και αυτες

Συνημμένα

• clip_image006.jpg
    clip_image006.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • clip_image007.jpg
    clip_image007.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • clip_image008.jpg
    clip_image008.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • clip_image009.jpg
    clip_image009.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • clip_image0010.jpg
    clip_image0010.jpg
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 27

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χριστός και η παναγία....έτσι και πάω να πηδήξω καμμιά από αυτές και δω τέτοιο παλαμάρι....θα κάνω νέο ρεκόρ ταχύτητας στα 100 μέτρα....σε 5,5 sec....αδελφέ μου έτσι και στον καρφώσουν αυτές δεν θα κάθεσαι για 1 μήνα..... :2funny:

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
δεν θα κάθεσαι για 1 μήνα.....
και λιγο λες αλλα δες και αυτες (κανει και ομοιοκαταληξια)

Συνημμένα

• clip_image0011.jpg
    clip_image0011.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • clip_image0012.jpg
    clip_image0012.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • clip_image0062.jpg
    clip_image0062.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 21

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χριστός και η παναγία....έτσι και πάω να πηδήξω καμμιά από αυτές και δω τέτοιο παλαμάρι....θα κάνω νέο ρεκόρ ταχύτητας στα 100 μέτρα....σε 5,5 sec....αδελφέ μου έτσι και στον καρφώσουν αυτές δεν θα κάθεσαι για 1 μήνα..... :2funny:
+10000...τί μήνα???Μάλλον δεν θα ξανακάτσεις.... :2funny: :2funny: :2funny:απαπαπαπαπα...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι αυτό που έγινε πρέπει να το μάθετε. Για να μην πιαστείτε και σεις κοροΐδα από μερικά υποκείμενα όπως πιάστηκα εγώ... Αν μη τι άλλο, αυτά τα υποκείμενα πρέπει να γίνονται γνωστά... Θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός...

Αφού έκανα την περιοδεία μου μέσα στο site, είδα τις ωραίες φωτό που έβαλαν οι συναγωνιστές μας με τα βραζιλιάνικα μωρά και φτιάχτηκα για τα καλά, έκανα το μπανάκι μου και βουρ στην Συγγρού για να βρω κανένα ωραίο τραβέλι να το περιποιηθώ... Την αναιβοκατέβηκα δύο τρεις φορές μέχρι να αποφασίσω πιο θα πάρω και τέλος ανεβαίνοντας την Δοϊράνης βλέπω ένα κουκλί μισόγυμνο να κάθετε σε μία γωνία και να ψαρεύει...
Πλησιάζω, το ρωτώ πόσα θέλει και μου λεει 70 ευρώ στον χώρο μου... Ξεκαβαλάω την μηχανή μου και την ακολουθώ στο σπίτι της εκεί κοντά.
Με ρωτάει πως με λένε, και όταν της το είπα, μου απάντησε ότι την λένε ΚΙΜ. Μέχρι σήμερα δεν την γνώριζα, σήμερα που την γνώρισα ...χάρηκα πολύ...

Εδώ τώρα αρχίζει το θέατρο...
Με πάει στη κρεβατοκάμαρα και μου λεει... Μωράκι, θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω για να περάσουμε καλά;;;; Δηλαδή (ρωτώ), τι εννοείς λέγοντας καλά...
Δεν θα βιαστούμε (μου λέει) και θα με γαμήσεις καλύτερα... ΟΚ(λέω αν και δεν μου άρεσε καθόλου η προσέγγιση), πόσο παραπάνω θέλεις;;; Στρογγίλεψέ το στα 100 μου λεει... Δίνω το εκατοστάρικο και βγαίνει από το δωμάτιο λέγοντας μου να γδυθώ και να ξαπλώσω, πράγμα που έκανα...
Μπαίνει μέσα μετά από 2 λεπτά με το προφυλακτικό στο χέρι, γονατίζει μπροστά μου και ετοιμάζετε να μου βάλει το προφυλακτικό διπλωμένη έτσι ώστε να μην μπορώ να την αγγίξω. Νομίζω ότι άλλη συμφωνία κανάμε (της λέω). Απάντηση… Ε καλά, χαιδεψέμε... Σηκώνομαι στους αγκώνες και ετοιμάζομαι να της γλύψω το στήθος το οποίο ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ... Τραβιέται και μου λεει... Ξέρεις, δεν τα πάω καλά με τα σάλια... Κόκαλο εγώ... Αρχίζω να τα «παίρνω»... Ωραία, (της λεω) με τι άλλο δεν τα πας καλά να το ξέρω... Και εκεί έρχεται η κεραυνοπληξία... Με την απλυσιά μου λεει και συνεχίζει να μου κάνει πίπα σαν να μην συμβαίνει τίποτε...
Δεν το κατάλαβα αυτό (της λεω) υπαινίσσεσαι κάτι;;; Ότι  μυρίζεις μου λεει... Σίγουρα με δουλεύεις (της λεω), έκανα μπάνιο πριν βγω από το σπίτι μου... Και η περίφημη απάντηση... Και γω έτσι θα έλεγα μου απαντάει....
Εκεί σπάστηκα εντελώς και της λέω, άστο μην συνεχίζεις δεν θέλω άλλο.... Σταματάει μου χαμογελάει και μου λεει... Όπως θέλεις, δική σου η απόφαση... Γεια σου...

Όταν λοιπόν θα ακούτε το όνομα ΚΙΜ να θυμάστε ότι το 70άρι γίνεται 100στάρι και μετά σε στέλνει στον διάολο με τον χειρότερο τρόπο... Γιατί εμένα τουλάχιστον έτσι μου έκανε...
Ααα...και κάτι άλλο, μην διανοηθεί κανείς ότι ήμουνα άπλυτος... Θα είναι άξιος της μοίρας του όταν θα την συναντήσει...

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ομοιοπαθής  με την Κιμ. Παρότι είναι απο τα ομορφότερα μουνια στη Συγγρού, απο service χάλια. Δεν θέλει να την αγγίζουν, θέλει να την χύσεις γρήγορα, γάμησε τα γενικα. Πεταμένα λεφτά. Χθες φορούσε το μαγιό με την αμερικάνικη σημαία πάλι?

drakoulina

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι γράφετε? Ποιος θα κατσει να διαβάσει τόσο μεγάλα post?

Πραγματικά μεγάλα postes αλλά τα διάβάζω γιατί δεν γνώριζα τίποτα απο όλα αυτά.
Για προσωπική μου ενημέρωση και μόνο.
Πόσα δεν ξέρουμε τελικά!
:rolleyes:

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ομοιοπαθής  με την Κιμ. Παρότι είναι απο τα ομορφότερα μουνια στη Συγγρού, απο service χάλια. Δεν θέλει να την αγγίζουν, θέλει να την χύσεις γρήγορα, γάμησε τα γενικα. Πεταμένα λεφτά. Χθες φορούσε το μαγιό με την αμερικάνικη σημαία πάλι?

Ναι, και ήταν απίθανη... Μου ήλθε η επιθυμία να πάω μαζί της με το που την είδα...

Όμως πρέπει όλοι όσοι έχουν περάσει παρόμοια με μας να βγουν να το γράψουν εδώ μέσα. Είναι κρίμα να βρεθούν και άλλοι στην θέση μας και να χάσουν έτσι το κατοστάρικο. Μερικοί το χαλούν και το βγάζουν εύκολα, μερικοί όμως το κλαινε. Φαντάσου να έχεις προγραμματίσει ένα ποσό το μήνα γι’ αυτήν την δουλειά και να πέσεις μία ή δύο φορές σε κάποια στο στυλ της ΚΙΜ.
Και σε τελευταία ανάλυση πας για να ξεδώσεις βρε αδερφέ και όχι να σου τα φαει έτσι άδικα το κάθε τσουλί... Επιλογή της είναι να κάνει αυτό που κάνει και αυτή ορίζει και το αντίτιμο. Ας το τιμήσει αυτό που κάνει.
Δυστυχώς είναι λίγες αυτές που είναι σωστές.

Και μιας και ετέθη αυτό το θέμα... Εμείς φταιμε που συμβαίνουν αυτά και εμείς πιστεύω μπορούμε να το διορθώσουμε...

Αν τις διαχωρίσουμε εδώ μέσα σε σωστές και απατεώνησες θα δεις τότε πως θα συμμορφωθούνε και οι υπόλοιπες. Αν όχι όλες, οι περισσότερες.
Τι λένε οι moderatos του site για να φτιαχτούν ειδικές σελίδες για την κάθε μία, ένα καθρέφτη που να τους κάψει την γούνα ή να τις αναδείξει γι’ αυτό που κάνουν.... Ένα threat για την κάθε μία που εμείς οι ίδιοι θα γράφουμε την πραγματικότητα.

Και με την ευκαιρία... Κάποια με ένα χιουνταη που βγαίνει ψηλά στην Συγγρού στο ύψος της εκκλησίας, την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι ωραίο παιδί, και θέλω να την δοκιμάσω.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ναι, και ήταν απίθανη... Μου ήλθε η επιθυμία να πάω μαζί της με το που την είδα...

Όμως πρέπει όλοι όσοι έχουν περάσει παρόμοια με μας να βγουν να το γράψουν εδώ μέσα. Είναι κρίμα να βρεθούν και άλλοι στην θέση μας και να χάσουν έτσι το κατοστάρικο. Μερικοί το χαλούν και το βγάζουν εύκολα, μερικοί όμως το κλαινε. Φαντάσου να έχεις προγραμματίσει ένα ποσό το μήνα γι’ αυτήν την δουλειά και να πέσεις μία ή δύο φορές σε κάποια στο στυλ της ΚΙΜ.
Και σε τελευταία ανάλυση πας για να ξεδώσεις βρε αδερφέ και όχι να σου τα φαει έτσι άδικα το κάθε τσουλί... Επιλογή της είναι να κάνει αυτό που κάνει και αυτή ορίζει και το αντίτιμο. Ας το τιμήσει αυτό που κάνει.

Και μιας και ετέθη αυτό το θέμα... Εμείς φταιμε που συμβαίνουν αυτά και εμείς πιστεύω μπορούμε να το διορθώσουμε...

Αν τις διαχωρίσουμε εδώ μέσα σε σωστές και απατεώνησες θα δεις τότε πως θα συμμορφωθούνε και οι υπόλοιπες. Αν όχι όλες, οι περισσότερες.
Τι λένε οι moderatos του site για να φτιαχτούν ειδικές σελίδες για την κάθε μία, ένα καθρέφτη που να τους κάψει την γούνα ή να τις αναδείξει γι’ αυτό που κάνουν.... Ένα threat για την κάθε μία που εμείς οι ίδιοι θα γράφουμε την πραγματικότητα.

Και με την ευκαιρία... Κάποια με ένα χιουνταη που βγαίνει ψηλά στην Συγγρού στο ύψος της εκκλησίας, την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι ωραίο παιδί, και θέλω να την δοκιμάσω.
Έχεις δίκιο αγαπητέ, αλλά που να το βρείς. (ελεύθερη αγορά γάρ). σ' αυτή την περίπτωση ταιριάζει το "από πούστη, πούστικη συμπεριφορά θα πρέπει να περιμένεις".

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6

Αυτη με το Hyundai,χρωματος κεραμιδι, δεν ειναι κακη-εμφανησιακα- και σιγουρα οχι σαν την Κιμ/Νικολ, απο πλευρας συμπεριφορας. Σημειωτεον εχει "εργαλειο".

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο αγαπητέ, αλλά που να το βρείς. (ελεύθερη αγορά γάρ). σ' αυτή την περίπτωση ταιριάζει το "από πούστη, πούστικη συμπεριφορά θα πρέπει να περιμένεις".

Μωρέ ας τους γινόταν ένα φακέλωμα εδω μέσα να μην μπορούν να σταυρώσουν πελάτη, και θα σου έλεγα μετά εγώ για τις πούστικες συμπεριφορές... Τότε θα έβλεπες την άλλη πούστικη συμπεριφορά του γλυψήματος...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη με το Hyundai,χρωματος κεραμιδι, δεν ειναι κακη-εμφανησιακα- και σιγουρα οχι σαν την Κιμ/Νικολ, απο πλευρας συμπεριφορας. Σημειωτεον εχει "εργαλειο".

Σ' ευχαριστώ φίλε COMMANDER...
Θα την δοκιμάσω την άλλη φορά που θα πάω και θα ενημερώσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom