You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Kαλα θα ηταν στο σαιτ σου να αφησεις ησυχη την αρχαια ελληνικη ιστορια και δεν ειμαι κανας πουριτανος ουτε παριστανω τον ηθικολογο-Ασχετο το ενα με το αλλο και ιδιαιτερο το παιχνιδι των λεξεων με την αρχαια Αθηνα οπου τραβελια δεν υπηρχαν-Μονο εταιρες-Διαλεξε τι εισαι-Μοιαζεις με κλοουν σε ταινια τρομου
Επισκέπτης
xaxaaxaxxaxxaax!!!τι να πο!!!!εισαι θεος!!!!!προσκινοοοο τιν καυλα σου μεγα και ιπερφισικε ψολαριε!!!Kαλα θα ηταν στο σαιτ σου να αφησεις ησυχη την αρχαια ελληνικη ιστορια και δεν ειμαι κανας πουριτανος ουτε παριστανω τον ηθικολογο-Ασχετο το ενα με το αλλο και ιδιαιτερο το παιχνιδι των λεξεων με την αρχαια Αθηνα οπου τραβελια δεν υπηρχαν-Μονο εταιρες-Διαλεξε τι εισαι-Μοιαζεις με κλοουν σε ταινια τρομου
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Kαλα θα ηταν στο σαιτ σου να αφησεις ησυχη την αρχαια ελληνικη ιστορια και δεν ειμαι κανας πουριτανος ουτε παριστανω τον ηθικολογο-Ασχετο το ενα με το αλλο και ιδιαιτερο το παιχνιδι των λεξεων με την αρχαια Αθηνα οπου τραβελια δεν υπηρχαν-Μονο εταιρες-Διαλεξε τι εισαι-Μοιαζεις με κλοουν σε ταινια τρομου
...η ημιμαθεια χρυσο μου ειναι η πανουκλα της εποχης...σα να ακουω καποιους που υποστηριζουν οτι το "Συμποσιο" του πλατωνα δεν αναφερεται στον ομοφυλοφιλικο ερωτα αλλα σε πλατωνικες σχεσεις!!
προφανως δεν εχεις διαβασει ποτε ουτε ειδες εργα του αριστοφανη...ουτε το ονομα Αγαθωνας και παυσανιας σου λεει κατι...κανε τη δουλεια σου πιτσιρικο που θα μας το παιξεις και θεματοφυλακας κιολλας....μπας και ειμαι στο thread "gay in crisis"??????
...αχ τι κανει η αγαμια ...πλαθει ονειρα και τρεφει ψευδαισθησεις ..ακου psolaras....!! καλα το καταλαβαμε απο τη μιζερια των λογων σου τι εισαι χρυσο μου.... το στυλ που γραφεις δειχνει και το μεγεθος σου...
και δεν ειμαστε στο 1967 αλλα στο 2007! και καλα θα ηταν να βγαζεις τη χολη και τη σεξουαλικη σου κριση αφου πρωτα μορφωθεις λιγακι!
...και δεν κανω καμμια αναφορα στην αρχαια ελλαδα και μη καπηλευεσαι εννοιες πολυ μεγαλυτερες απο το μοριο σου!
αντε...
xxx
athinagreekmistress
(μπας και πρεπει να σου πληρωσω δικαιωματα για τη χρηση του ονοματος χρυσο μου?)
...καλα ρε συ pitsi με ολους συμφωνεις????????? τι να πω...το καλο παιδι!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Ρε ΟΥΣΤ που θα μου μιλησεις εσυ για αγαμια!Γαμαω και δερνω αλλα οχι τραβελια-Τωρα αν μου καθεται κανενα κομπλεξικο με παιδικα τραυματα τραβελακι σαν εσενα που δεν εχει αποδεψτει το ρολο ουτε ως αντρας αλλα ουτε ως γυναικα..με το παπαρι σαν κλοουν σε τσοντα τρομου εισαι-εισαι το απολυτο ΜΗΔΕΝ ή trash -αν θες τετοια χαιλικια στο Los Angeles να πας να κανεις πιατσα να τρως και κανα ψωλο burger μιας και το συγχισμενο-καμμενο μυαλουδακι σου σε κανει να καταληξεις τι διαολο εισαι-Για αρχαια Ελλαδα μιλουσαν για ομοφυλοφυλια-Οχι για τραβελια-Στο εγραψα και πριν-Εισαι ενα αμορφωτο σκουπιδι που βαριεται να δουλεψει και κονομαει cash χυνοντας αλλοδαπα και ντοπια κωλαρακια-Εις ανωτερα αγορινα-
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ευτυχώς που έχουμε τη Νάντια να μας μάθει και Ιστορία , να μας διαφημίσει και στο εξωτερικό σαν κράτος . Δε πα να τινάξεις καμιά ελιά στο χωριό σου λέω εγώ ....
...herculas?????
σε λιγακι ερχεται και ο Παλεων Πατρων Γερμανος...
greek history xxx!!
βρε τι παθαμε? να απολογουμαστε στα πιτσιρικια που νομιζουν οτι ειναι ηρωες, ηγετες , στρατηγοι, μυθοι, προεδροι και το χειροτερο greek kamaki psolarades...βρε αφηστε το χερι και βρειτε 5-6 γκομενες να ξεδωσετε που θα με νουθετησετε κιολλας!
...και οποιος γουσταρει βλεπει και διαβασει...αλλιως ας γινει δικτατορας στο δωματιο του...εκει που τον περνει δηλαδη...
την ψευτο ηθικη σας και την αμορφωσια σας κρατηστε την για τον εαυτο σας...απο προφητες και ειδημονες αλλο τιποτα...
σε λιγο θα με καλεσετε και για "ιεραν εξετασην"! και αφου με βαλετε ...στο γυψο! μετα θα με καψετε, τη μαγισσα!! ου!
και για ολα αυτα ειπαμε φταιει η αγαμια! το ξαναλεω η αγαμια! (να μην πω και η μικροτσουτσουνια!) αχ ρε ιπποκρατη ειχες απολυτο δικαιο!
γαματε γιατι τρελενομαστε!
xxx
n
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ας εκφραζόμαστε καλύτερα. Ήδη ένα post σβήστηκε... Ηρεμία...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Ποιος και γιατι εσβησε ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ??
Απαξιω να ασχοληθω πλεον
Απαξιω να ασχοληθω πλεον
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Εγώ είπαμε, γιατί παραήταν υβριστικό. Ηρεμία παίδες.
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
....et alors?????
cry for help sweety?????
παντως απο νετ σκιζεις μωρακι μου μπραβο!
και attachments ξερεις να βαζεις και links σχετικα βρισκεις μπραβο μπραβο...ειμαι σιγουρη οτι ξερεις πολυ καλα πως να πλασαριστεις σεξουαλικα στις παρεες σου..ολες οι γκομενες/γκομενοι θα πεφτουν στα ποδια σου απο τις internetikes σου επιδοσεις ! στα 40 σου θα εισαι σιγουρα περηφανος γι'αυτες!
xxx
n
ΥΓ κακος δεν ειμαι ουτε γινομαι...μια χαρα χαμογελαστη και νηφαλια ειμαι..αν ειναι δυνατον εδω που ειμαι με τετοια θεα και ξερωντας τι μου ερχεται αυριο να ειμαι και ΚΑΚΟΣ!! θα ημουνα τρομερα αχαριστη!!! οσο για το πιπερι ...θα προτιμουσα κατι πιο συμπαγες και γλυκο: μια μπανανα!! αντε ξεκωληστε, ΧΑΒΑΛΕ κανουμε, μη χαλατε τη ζαχαρενια σας...δε σας ξερω και δε με ξερετε(τουλαχιστον αρκετοι απο εσας)! παμε για χαλαρωση...δυσκολη μερα αυριο!!!!!!!
αστα παιδια να εκφραστουν βρε antisthenis λογια ειναι μονο...δε βλαπτουν και κανενα..μονο τους ιδιους! επεα πτεροεντα!
Ας εκφραζόμαστε καλύτερα. Ήδη ένα post σβήστηκε... Ηρεμία...
Σβήστηκαν άλλα 2 ποστ! Τελευταία φορά που λέμε να υπάρξει λίγη ηρεμία στο συγκεκριμένο thread! Όποιος δεν γουστάρει ΔΕΝ μπαίνει να διαβάσει και να ασχοληθεί. Καλή σας μέρα.
DickRambone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά είναι επειδή νομίζω θα χρησιμέψει.
Βλέπω λοιπόν ότι αυτό το τόπικ ξεπέρασε αισίως τις 100 σελίδες. Δεν ξέρω γιατί (?!?), αλλά είναι κάποια ένδειξη για το πόσο περνάει το "είδος" στην Ελλάδα. Ας μη βιαστούν να παρεξηγηθούν κάποιοι, σίγουρα δε χαρακτηρίζεται όποιος γράφει εδώ, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα το "ενδιαφέρον" του πράγματος.
Καταρχήν λοιπόν και σύμφωνα με κάποιους τελευταίους και αρκετά (όχι απόλυτα) σωστούς χαρακτηρισμούς περί cd, tv, ts, tg κλπ το θέμα του τόπικ είναι κάπως "άκυρο", καθώς ΟΛΑ τα τραβέλια έχουν "προσόντα". Ξεπερνώντας λοιπόν αυτό και θεωρώντας ότι αυτός που το άνοιξε εννοούσε transexual που καυλώνουν, θα πω ότι το τόπικ "τυπικά" ανοίκει δικαιωματικά στη Νάντια, λόγω του ότι είναι η ίδια η "ενσάρκωση" του τόπικ (είναι tv και όχι ts).
Περνώντας όμως στο ουσιαστικό, θέλω καταρχήν να πω ανοιχτά αυτό που ίσως φοβούνται να πουν άλλοι: γιατί δηλ. κάποιος άντρας να ψάχνει transexual που καυλώνει? πριν βιαστούν πάλι κάποιοι να πουν το προφανές (ότι δηλ. είναι π**στάρα) θα ρωτήσω το εξής: πάτε σε ένα βιντεοκλαμπ. Εκεί υπάρχουν τίτλοι για όλα τα γούστα. Τίτλοι gay, τίτλοι straight, και τίτλοι strap on (γκόμενες πηδάνε άντρες). Θεωρώντας λοιπόν ότι μπορείς να νοικιάσεις οτιδήποτε (λόγω ανωνυμίας), για ποιο λόγο κάποιος να νοικιάσει strap on αν είναι αδερφή? και μη μου πείτε ότι είναι επειδή δε θέλει ούτε ο ίδιος να το παραδεχτεί στον εαυτό του ότι είναι αδερφή. Η βιομηχανία ταινιών της κατηγορίας αυτής είναι ανθίζουσα (όπως και πολλά άλλα βίτσια που όυτε φαντάζονται μερικοί - μπείτε στο και δείτε τις άπειρες κατηγορίες βίτσιων που πάιζουν: μέχρι και βιντεάκια για γκόμενες που κλάνουν, ή ΒΗΧΟΥΝ, ή ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ή και ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ). Δεν μπορεί λοιπόν ολόκληρο είδος τσόντας να βασίζεται σε τύπους που είναι σε άρνηση με τον εαυτό τους. Η εξήγηση είναι αυτή: το να κάθεται κάποιος να τον πηδάει μια γυναίκα δεν είναι κάτι "gay". Είναι βέβαια μαζοχιστικό και μάλιστα σε μορφή ταπείνωσης παρά πόνου (εκτός αν μιλάμε για τη Joanna Ηοlmes που έχει ένα πέος τεραστίων διαστάσεων - μαζί και με μια φάτσα αλόγου). Ο σοδομισμος άντρα από γυναίκα περιέχει το στοιχείο του ευνουχισμού (ακυρώνεται το πέος του άντρα ως εργαλείο "κατάκτησης" της γυναίκας). Για κάποιον που είναι μαζόχας, τέτοιος "ευνουχισμός" από το ίδιο το αντικείμενο του πόθου του (που δρα ταυτόχρονα και ως απόρριψη της κλασσικής αντρικής ταυτότητας του "εραστή - γαμιά", ή αλλιώς και σαν "φτύσιμο") βιώνεται με μεγάλο εξευτελισμό (εγώ την αγάπησα κι αυτή με γάμησε.. χαχαχα) και η ντροπή που προκαλεί η ξεφτίλα (γιατί ενώ ξεφτιλίζεται του είναι και κάγκελο) είναι και το ζητούμενο. Ορισμένοι λοιπόν τη βρίσκουν έτσι χωρίς να είναι αδερφές. Απλά μαζόχες. Μαζί κι εγώ.
Παράδειγμα: δείτε το site . Ενώ κυρίως πέφτει ξύλο, bondage κλπ, συχνά μπαίνει και ένα strap on για ...αλατοπίπερο.
Βέβαια δεν αντιλέγω ότι αυτοί που επιλέγουν όχι και τόσο passable τραβεστί, trans κλπ ίσως είναι gay. Μην ξεχνάμε όμως ότι κι εδώ ακόμα η μαζοχίαση κάποιου μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο που να μη θεωρεί τον εαυτό του άξιο να γαμηθεί από "γυναίκα", ή ακόμα και η ιδέα του να τον πηδάει άντρας προσθέτει πόντους στην εμπειρία της "ξεφτίλας". Υπάρχουν αντρόγυνα όπου ο άντρας είναι τόσο "ξεφτίλας" που τη βρίσκει βλέποντας τη γυναίκα του να πηδιέται με άλλον (ενώ οι δυό τους τον κοροϊδεύουν). Αυτή η διαστροφή (που λέγεται "cuckolding") έχει και επόμενο στάδιο ξεφτίλας: o σύζυγος-cuckold να πιπώνει τον εραστή για να τον "προετοιμάσει" για τη σύζυγο - πάντα μέσα στην τρομερή ξεφτίλα. Ούτε κι εδώ σημαίνει ότι ο σύζυγος είναι gay. Μόνο τελείως pathetic...
Και τώρα λίγα λόγια για την αγορά:
στην Ελλάδα η ζήτηση είναι μεγάλη κι η προσφορά μικρή, εξ ου κι οι αρπαχτές και τα 100ευρα για 10-20 λεπτά. Εξαιρέσεις υπάρχουν (Ρόζα - απίστευτο και ευγενικό κουκλί με Pamela στρογγυλούς βύζους και πρόσωπο λολίτας).
Τα πράγματα είναι τόσο απλά:
Εισητήρια για Ισπανία και Ιταλία κλείνει κανείς σήμερα με 140 ευρώ ίσως και λιγότερα: vueling airlines ισπανία και easyjet ιταλία. Στα site και θα δείτε τα καλύτερα trans της υφηλίου. Σχεδόν η μισή βιομηχανία βιντεοτσόντας έχει μετακομίσει στην Ιταλία (ΘΕΕΣ σαν τις Rabeche Rayalla, Johanny Wilker κλπ) δικές σας για 100 ευρώ για MIA ώρα και τα κάνουν όλα με τρυφερότητα ή ...όπως αλλιώς θέλετε. Προσωπικά όταν πήγα στην Ισπανία το χειμώνα τηλεφώνησα στην Amanda Rios και στην Eva Mc Person και τα είδα όλα... Το service επαγγελματικότατο και δεν κοίταζαν το ρολόι. Με την Eva τρελλάθηκα και στα γλωσσόφιλα... ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη είναι τόσο τσουλάρα, που "αναγκάστηκα" να την σκίσω αντί να γίνει το ανάποδο. Αυτό μου έβγαλε, αυτό έκανα παρότι "κόντρα στό βίτσιο μου". Τέτοια σώματα και πρόσωπα μόνο 3-4 τα έχουν στην Ελλάδα. Πάρτε μερικά links να σας τρέξουν τα σάλια...
πορνοσταρ
πορνοσταρ
πορνοσταρ
και η ultimate προσωπική επιλογή:
πορνοσταρ ολκής
Αυτή πηγαινοέρχεται μεταξύ Πορτογαλίας - Βραζιλίας και αν είστε τυχεροί και στην Ισπανία (όπως τώρα που δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα). Την έχω δει σε φιλμ με τύπο να του αλλάζει τα φώτα, ενώ ταυτοχρονα κοιτάει αμέριμνη δεξιά αριστερά, φτιάχνει το μαλλί, δεν τον αφήνει να της πιάσει το βυζί κλπ. Η τύπισσα είναι natural domina (το έχει πει κιόλας στο site της).
Προσοχή το distintas δεν ενημερώνεται τόσο τακτικά όσο το taiaka. Αλλά έχει πολλές χώρες για να συνδυάσετε τουρισμό με πουτάνες. Καλύτερα τηλ. πριν πάτε γιατί μπορεί το αντικείμενο του πόθου να είναι σε άλλη πόλη την περίοδο εκείνη.
Βλέπω λοιπόν ότι αυτό το τόπικ ξεπέρασε αισίως τις 100 σελίδες. Δεν ξέρω γιατί (?!?), αλλά είναι κάποια ένδειξη για το πόσο περνάει το "είδος" στην Ελλάδα. Ας μη βιαστούν να παρεξηγηθούν κάποιοι, σίγουρα δε χαρακτηρίζεται όποιος γράφει εδώ, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα το "ενδιαφέρον" του πράγματος.
Καταρχήν λοιπόν και σύμφωνα με κάποιους τελευταίους και αρκετά (όχι απόλυτα) σωστούς χαρακτηρισμούς περί cd, tv, ts, tg κλπ το θέμα του τόπικ είναι κάπως "άκυρο", καθώς ΟΛΑ τα τραβέλια έχουν "προσόντα". Ξεπερνώντας λοιπόν αυτό και θεωρώντας ότι αυτός που το άνοιξε εννοούσε transexual που καυλώνουν, θα πω ότι το τόπικ "τυπικά" ανοίκει δικαιωματικά στη Νάντια, λόγω του ότι είναι η ίδια η "ενσάρκωση" του τόπικ (είναι tv και όχι ts).
Περνώντας όμως στο ουσιαστικό, θέλω καταρχήν να πω ανοιχτά αυτό που ίσως φοβούνται να πουν άλλοι: γιατί δηλ. κάποιος άντρας να ψάχνει transexual που καυλώνει? πριν βιαστούν πάλι κάποιοι να πουν το προφανές (ότι δηλ. είναι π**στάρα) θα ρωτήσω το εξής: πάτε σε ένα βιντεοκλαμπ. Εκεί υπάρχουν τίτλοι για όλα τα γούστα. Τίτλοι gay, τίτλοι straight, και τίτλοι strap on (γκόμενες πηδάνε άντρες). Θεωρώντας λοιπόν ότι μπορείς να νοικιάσεις οτιδήποτε (λόγω ανωνυμίας), για ποιο λόγο κάποιος να νοικιάσει strap on αν είναι αδερφή? και μη μου πείτε ότι είναι επειδή δε θέλει ούτε ο ίδιος να το παραδεχτεί στον εαυτό του ότι είναι αδερφή. Η βιομηχανία ταινιών της κατηγορίας αυτής είναι ανθίζουσα (όπως και πολλά άλλα βίτσια που όυτε φαντάζονται μερικοί - μπείτε στο και δείτε τις άπειρες κατηγορίες βίτσιων που πάιζουν: μέχρι και βιντεάκια για γκόμενες που κλάνουν, ή ΒΗΧΟΥΝ, ή ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ή και ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ). Δεν μπορεί λοιπόν ολόκληρο είδος τσόντας να βασίζεται σε τύπους που είναι σε άρνηση με τον εαυτό τους. Η εξήγηση είναι αυτή: το να κάθεται κάποιος να τον πηδάει μια γυναίκα δεν είναι κάτι "gay". Είναι βέβαια μαζοχιστικό και μάλιστα σε μορφή ταπείνωσης παρά πόνου (εκτός αν μιλάμε για τη Joanna Ηοlmes που έχει ένα πέος τεραστίων διαστάσεων - μαζί και με μια φάτσα αλόγου). Ο σοδομισμος άντρα από γυναίκα περιέχει το στοιχείο του ευνουχισμού (ακυρώνεται το πέος του άντρα ως εργαλείο "κατάκτησης" της γυναίκας). Για κάποιον που είναι μαζόχας, τέτοιος "ευνουχισμός" από το ίδιο το αντικείμενο του πόθου του (που δρα ταυτόχρονα και ως απόρριψη της κλασσικής αντρικής ταυτότητας του "εραστή - γαμιά", ή αλλιώς και σαν "φτύσιμο") βιώνεται με μεγάλο εξευτελισμό (εγώ την αγάπησα κι αυτή με γάμησε.. χαχαχα) και η ντροπή που προκαλεί η ξεφτίλα (γιατί ενώ ξεφτιλίζεται του είναι και κάγκελο) είναι και το ζητούμενο. Ορισμένοι λοιπόν τη βρίσκουν έτσι χωρίς να είναι αδερφές. Απλά μαζόχες. Μαζί κι εγώ.
Παράδειγμα: δείτε το site . Ενώ κυρίως πέφτει ξύλο, bondage κλπ, συχνά μπαίνει και ένα strap on για ...αλατοπίπερο.
Βέβαια δεν αντιλέγω ότι αυτοί που επιλέγουν όχι και τόσο passable τραβεστί, trans κλπ ίσως είναι gay. Μην ξεχνάμε όμως ότι κι εδώ ακόμα η μαζοχίαση κάποιου μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο που να μη θεωρεί τον εαυτό του άξιο να γαμηθεί από "γυναίκα", ή ακόμα και η ιδέα του να τον πηδάει άντρας προσθέτει πόντους στην εμπειρία της "ξεφτίλας". Υπάρχουν αντρόγυνα όπου ο άντρας είναι τόσο "ξεφτίλας" που τη βρίσκει βλέποντας τη γυναίκα του να πηδιέται με άλλον (ενώ οι δυό τους τον κοροϊδεύουν). Αυτή η διαστροφή (που λέγεται "cuckolding") έχει και επόμενο στάδιο ξεφτίλας: o σύζυγος-cuckold να πιπώνει τον εραστή για να τον "προετοιμάσει" για τη σύζυγο - πάντα μέσα στην τρομερή ξεφτίλα. Ούτε κι εδώ σημαίνει ότι ο σύζυγος είναι gay. Μόνο τελείως pathetic...
στην Ελλάδα η ζήτηση είναι μεγάλη κι η προσφορά μικρή, εξ ου κι οι αρπαχτές και τα 100ευρα για 10-20 λεπτά. Εξαιρέσεις υπάρχουν (Ρόζα - απίστευτο και ευγενικό κουκλί με Pamela στρογγυλούς βύζους και πρόσωπο λολίτας).
Εισητήρια για Ισπανία και Ιταλία κλείνει κανείς σήμερα με 140 ευρώ ίσως και λιγότερα: vueling airlines ισπανία και easyjet ιταλία. Στα site και θα δείτε τα καλύτερα trans της υφηλίου. Σχεδόν η μισή βιομηχανία βιντεοτσόντας έχει μετακομίσει στην Ιταλία (ΘΕΕΣ σαν τις Rabeche Rayalla, Johanny Wilker κλπ) δικές σας για 100 ευρώ για MIA ώρα και τα κάνουν όλα με τρυφερότητα ή ...όπως αλλιώς θέλετε. Προσωπικά όταν πήγα στην Ισπανία το χειμώνα τηλεφώνησα στην Amanda Rios και στην Eva Mc Person και τα είδα όλα... Το service επαγγελματικότατο και δεν κοίταζαν το ρολόι. Με την Eva τρελλάθηκα και στα γλωσσόφιλα... ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη είναι τόσο τσουλάρα, που "αναγκάστηκα" να την σκίσω αντί να γίνει το ανάποδο. Αυτό μου έβγαλε, αυτό έκανα παρότι "κόντρα στό βίτσιο μου". Τέτοια σώματα και πρόσωπα μόνο 3-4 τα έχουν στην Ελλάδα. Πάρτε μερικά links να σας τρέξουν τα σάλια...
πορνοσταρ
πορνοσταρ
πορνοσταρ
πορνοσταρ ολκής
Αυτή πηγαινοέρχεται μεταξύ Πορτογαλίας - Βραζιλίας και αν είστε τυχεροί και στην Ισπανία (όπως τώρα που δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα). Την έχω δει σε φιλμ με τύπο να του αλλάζει τα φώτα, ενώ ταυτοχρονα κοιτάει αμέριμνη δεξιά αριστερά, φτιάχνει το μαλλί, δεν τον αφήνει να της πιάσει το βυζί κλπ. Η τύπισσα είναι natural domina (το έχει πει κιόλας στο site της).
Προσοχή το distintas δεν ενημερώνεται τόσο τακτικά όσο το taiaka. Αλλά έχει πολλές χώρες για να συνδυάσετε τουρισμό με πουτάνες. Καλύτερα τηλ. πριν πάτε γιατί μπορεί το αντικείμενο του πόθου να είναι σε άλλη πόλη την περίοδο εκείνη.
Το τι κανεις στο κρεβατι σου δικαιωμα σου,και αν το απολαμβανεις κιολας χιλιες φορες μπραβο σου...Τωρα αυτο για το οποιο θα σου πω θερμα συγχαρητηρια ειναι το ποσο ωραια αναλυσες τα πραματα και εξηγησες τα παρεξηγημενα....RespectΓειά σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά είναι επειδή νομίζω θα χρησιμέψει.
πορνοσταρ
πορνοσταρ
πορνοσταρ
πορνοσταρ ολκής
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K