Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
...η συμπεριφορα πολλων τρανς στις πιατσες θα αλλαξει μονο οταν αλλαξει και ο τροπος επιλογης απο τους πελατες! και οχι με βαθμολογιες και κριτικες που αμφιβαλλω εαν διαβαστουν ποτε απο τις τρανς που δουλευουν στην πιατσα!

Καλα τα λες Ναντια.Εγω απο Συγγρου με την μονη που εχω φχαριστηθει μαμισι ειναι η Περσα,με ενα ασημι καμπριο πεζω 207. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον έχει δίκιο σ' αυτό η Νάντια, είμαστε πολύ πίσω (και) στον συγκεκριμένο τομέα ως χώρα...

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
:headbang:ρε τι θα γινει με σας? εδω η ελλαδα καιγετε και εσεις μιλατε για τραβελια? παρεπιμτοντως μια συλβια που κανει πιατσα συγγρου την ξερει κανενας? εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ αναφερόμουν γενικά στο ότι είμαστε πολύ πίσω ως χώρα στην χρήση του ίντερνετ για τον αγοραίο έρωτα. Αλλά τώρα που το λες και στην πυρόσβεση δεν τα καταφέρνουμε και πολύ καλά...

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
για annoula trans που ειναι σε διαφορα site ξερει κανεις αν αξιζει?

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Η Αννουλα αν λεμε την ιδια ειναι σαν τον μπαμπα μου με περουκα

Επισκέπτης
H αννουλα που λες ειναι πραγματι χαλια...dragon πως ειναι αυτη η συλβια που λες?

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
κατι φωτο εχω δει μονο στον msn που μιλισαμε λιγο, αλλα ιταν λιγο μακρινες και δεν εβγαλα και πολλα συμπερασματα.φαινετε ψηλη με μικρο στηθος, γενικα καλο σωμα(μεγαλο εργαλειο για οσους ενδιαφερονται)αλλα προσωπο δεν ειδα

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
κατι φωτο εχω δει μονο στον msn που μιλισαμε λιγο, αλλα ιταν λιγο μακρινες και δεν εβγαλα και πολλα συμπερασματα.φαινετε ψηλη με μικρο στηθος, γενικα καλο σωμα(μεγαλο εργαλειο για οσους ενδιαφερονται)αλλα προσωπο δεν ειδα
πολύ σωστά τα σχόλια σου για την σύλβια.........το πρόσωπο δεν το βλέπεις καλά στις φώτος γιατί δεν πρέπει να το δεις....... δεν είναι του τύπου μου να γράφω αρνητικές κριτικές αλλά........εργαλείο πράγματι μεγάλο και θέλει να το χρησιμοποιεί.....ψηλή και αδύνατη, καστανή, μακριά μαλλιά φυσικά, αλλά το πρόσωπο, χμ.........είναι επαγγελματίας, συγγρού ψηλά στο στενό της bp δίπλα στο vitrine, ωστόσο στο σαιτ κάνει προσωπικές γνωριμίες για την καύλα της, έχει χώρο 50 μέτρα απο εκεί.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Για το προσωπο τι εννοεις? ειναι ασχημη η δειχνει πολυ ανδρας?Και οταν λεσ τις αρεσει να το χρησιμοποιει, υπαρχει περιπτωση να παθω κανενα ατυχημα???

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Υπάρχει μια συμπαθητικούλα τρανς (έχει φωτό με πρόσωπο) που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στο adult.gr με το ψευδώνυμο transexy και λέει πως κάνει  και παρτουζες με φίλη της τραβεστί. Βρίσκεται κάπου στη πλατεία Αμερικής. Οποιος δοκιμάσει πρώτος ασ δώσει πληροφορίες...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Για το προσωπο τι εννοεις? ειναι ασχημη η δειχνει πολυ ανδρας?Και οταν λεσ τις αρεσει να το χρησιμοποιει, υπαρχει περιπτωση να παθω κανενα ατυχημα???

Είναι όντως άσχημη, αλλά κάνει φοβερό κρεββάτι και παίρνει ελάχιστα (30 ευρώ.. ατύχημα που δεν θες να πάθεις μη φοβάσαι.. δεν θα σου συμβεί...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
Υπάρχει μια συμπαθητικούλα τρανς (έχει φωτό με πρόσωπο) που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στο adult.gr με το ψευδώνυμο transexy και λέει πως κάνει  και παρτουζες με φίλη της τραβεστί. Βρίσκεται κάπου στη πλατεία Αμερικής. Οποιος δοκιμάσει πρώτος ασ δώσει πληροφορίες...
δεν έχω πέντε λεπτά που ανταλλάξαμε μηνύματα και έλαβα τις ίδιες πληροφορίες............κανείς για το πρώτο βήμα???

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240

Εντελος τιχαια πριν διαβασω το μηνυμα σου της εστειλα μηνυμα σημερα αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Ξερεις ποσα ζηταει για μονη της η μαζι με τη φιλη της ;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εντελος τιχαια πριν διαβασω το μηνυμα σου της εστειλα μηνυμα σημερα αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Ξερεις ποσα ζηταει για μονη της η μαζι με τη φιλη της ;

Tην ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε. Προφανώς θα προτιμά να τα συζητήσει τηλεφωνικά

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
της εστειλα μηνυματα αλλα δεν μου εστειλε το τηλεφωνο της....κριμα γιατι ειναι για πολύ πιτσιλισμα απο οτι φαινεται απο τη φωτογραφια

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
της εστειλα μηνυματα αλλα δεν μου εστειλε το τηλεφωνο της....κριμα γιατι ειναι για πολύ πιτσιλισμα απο οτι φαινεται απο τη φωτογραφια

Ετσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που την είδα από κοντά αλλά ούτε για φτύσιμο δεν κάνει. Αφ ενός ζητάει 60 ευρώ και 100 μαζί με τη φίλη της, αφ ετέρου και οι 2 τους έχουν τα μαύρα τους τα χάλια από κοντά... είναι κανονικές τραβεστί, δηλαδή ούτε βυζί ούτε τίποτα, τίγκα στα τατουάζ (πράγμα που με ξενερώνει) και ειδικά η φίλη της είναι και αξύριστη. Εκανα μεταβολή και έφυγα και θα σας πρότεινα να κάνετε το ίδιο... μάλλον να μην μπείτε καν στο κόπο καλύτερα... αυτά...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πωπω φιλε Χιστι ευτυχως που μας ενημερωσες γιατι ειχα αρχησει ηδη τα πριβε μηνυματα να βρω τηλ να παω να τη πιτσιλισω...ευτυχως μας γλυτωσες.

galvani

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Παρακολουθώ το site αυτό εδώ και πολύ καιρό και νομίζω πως ήρθε η ώρα να συνεισφέρω και ‘γω, ώστε κάποιοι συνάδελφοι να αποφύγουν κακοτοπιές και άσχημες εκπλήξεις.
Αρχή της Συγγρού ( Συγγρού και Μπότσαρη), έξω από την Alpha Bank, 22.30, κάνει πιάτσα ένα αδύνατο lady-boy, που μου συστήθηκε Εύη από Καβάλα, Μαίων 26 κατά δήλωση της. 30 στο αμάξι 50 στο ξενοδοχείο. Επειδή δεν είχα εμπειρία με lady-boy λέω δε γαμιέται…
Στο αυτοκίνητο για το hotel που σκάει την πρώτη βόμβα : μόνο γλειψίματα. Καλά τις λέω και στο αμάξι τι κάνεις? Γλείψιμο, μου λέει, αλλά στο hotel είμαστε πιο άνετα…
Στο ξενοδοχείο σκάω τα 20 και τα 50 σ’ αυτή.
Γδύσου  της λέω.
-Α, μου λέει, το πάνω δεν το βγάζω, το στριγκάκι το κάνω στο πλάι, αλλά μη με χαϊδέψεις πολύ γιατί δε θέλω να χύσω…Επίσης τα μαλλιά μη! θα μου χαλάσεις το make up. 
Τέλος  πάντων λέω για ξεκίνα: και ξεκινά την πιο απαράδεκτη πίπα που μου ΄χει κάνει άνθρωπος, χειρότερη και από την πίπα μιας παρθένας, μεθυσμένης, φακλάνας των φοιτητικών χρόνων. 
Και η χειρότερη πατσαβούρα του Μεταξουργείου ήταν καλύτερη από το ψυγείο Εύη.
Κατά την έξοδο μου λέει: στην ίδια πιάτσα με μένα είναι και μια κοπέλα- νυμφομανής που πηδιέται τσάμπα σε μια γκαρσονιέρα εδώ δίπλα, άμα θες, έλα μετά από κει και θα σου κάνω το κονέ. Μακριά…, πιο ξέρει τι μαλακία παιζότανε…
Αχ, Καίτη, και πάλι Καίτη…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom