Παρακολουθώ το site αυτό εδώ και πολύ καιρό και νομίζω πως ήρθε η ώρα να συνεισφέρω και ‘γω, ώστε κάποιοι συνάδελφοι να αποφύγουν κακοτοπιές και άσχημες εκπλήξεις.
Αρχή της Συγγρού ( Συγγρού και Μπότσαρη), έξω από την Alpha Bank, 22.30, κάνει πιάτσα ένα αδύνατο lady-boy, που μου συστήθηκε Εύη από Καβάλα, Μαίων 26 κατά δήλωση της. 30 στο αμάξι 50 στο ξενοδοχείο. Επειδή δεν είχα εμπειρία με lady-boy λέω δε γαμιέται…
Στο αυτοκίνητο για το hotel που σκάει την πρώτη βόμβα : μόνο γλειψίματα. Καλά τις λέω και στο αμάξι τι κάνεις? Γλείψιμο, μου λέει, αλλά στο hotel είμαστε πιο άνετα…
Στο ξενοδοχείο σκάω τα 20 και τα 50 σ’ αυτή.
Γδύσου της λέω.
-Α, μου λέει, το πάνω δεν το βγάζω, το στριγκάκι το κάνω στο πλάι, αλλά μη με χαϊδέψεις πολύ γιατί δε θέλω να χύσω…Επίσης τα μαλλιά μη! θα μου χαλάσεις το make up.
Τέλος πάντων λέω για ξεκίνα: και ξεκινά την πιο απαράδεκτη πίπα που μου ΄χει κάνει άνθρωπος, χειρότερη και από την πίπα μιας παρθένας, μεθυσμένης, φακλάνας των φοιτητικών χρόνων.
Και η χειρότερη πατσαβούρα του Μεταξουργείου ήταν καλύτερη από το ψυγείο Εύη.
Κατά την έξοδο μου λέει: στην ίδια πιάτσα με μένα είναι και μια κοπέλα- νυμφομανής που πηδιέται τσάμπα σε μια γκαρσονιέρα εδώ δίπλα, άμα θες, έλα μετά από κει και θα σου κάνω το κονέ. Μακριά…, πιο ξέρει τι μαλακία παιζότανε…
Αχ, Καίτη, και πάλι Καίτη…