You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλα παιδια ειμαστε ολοι για πες καμια για το προγραμμα ποθ κανει αγαπητε φιλε
Σου γραφω, οτι κανεις οτι θες με τα 150... θες και λεπτομερειες
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Αν το φιατ ηταν άσπρο τοτε ειναι η αγαπη, Normal συμπεριφορα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ομορφη γενικα ... μια φορα αξιζει
Εχει δικιο ο sunscreen,για μια φορα αξιζει
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
Σε ευχαριστω πολυ commander παντα δινεισ info οι οποιες ειναι σωστεσ. Την εν λογω δεσποινιδα την πετυχα στο βενζιναδικο ακριβως με την μουρι του c2 στο δρομο. Αξιζει να κανω τιποτα? απο συμπεριφορα πωσ παει, Γιατι οπωσ και να το κανεισ τα 100€ ειναι αρκετα για 10 λεπτα.
Απο σωμα εξαιρετικη-εννοω σφιχτο, αθλητικο με βυζο Νο 3, φοραει συνηθως πεδιλα με τακουνι, αν σε συγκινει αυτο,νομιζω οτι "λογχιζει" κιολας, αν το ζητησεις.Απο προσωπικη πειρα, εκτιμω οτι μαλλον βιαζεται.Γενικα, θα ελεγα οτι αν εχεις περισσευουμενα Ε 100, δωστα για μια φορα, καταγραφωντας το ως εμπειρια.Σε ευχαριστω πολυ commander παντα δινεισ info οι οποιες ειναι σωστεσ. Την εν λογω δεσποινιδα την πετυχα στο βενζιναδικο ακριβως με την μουρι του c2 στο δρομο. Αξιζει να κανω τιποτα? απο συμπεριφορα πωσ παει, Γιατι οπωσ και να το κανεισ τα 100€ ειναι αρκετα για 10 λεπτα.
με τη λεξυ μιλαγα στο μσν και ηθελε 60ευρω στο χωρο της στη ν.σμυρνη .... αλλα δεν πηγα γιατι δεν νομιζω να αξιζει πανω απο 30 ..... και τα 30 που λεω μονο και μονο οτι τη γαμας σπιτι της αλλιως για μπαζακι μου φανηκε
Παιδια την Λεξυ την ξερω απο αρκετα παλια πριν ακομα κατεβει στην Αθηνα.Οταν ακομα το εκανε για χομπυ.Τοτε ηταν ψιλομπαζακι ακομα(δεν ξερω αν εχει κανει καποιες επεμβασεις τωρα)κ ηταν τραβεστι ουτε στηθος ουτε τπτ. απλα επειδη το γουσταρε εβγαζε πολυ καλα γουστα.Θα τα εδινα μονο κ μονο επειδη το γουσταρει αυτο που κανεςι κ βγαζει γουστα.Τωρα αν αλλαξε κ αυτη κ το πεζει επαγγελματιας αστε δεν αξιζει.
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
με τη λεξυ μιλαγα στο μσν και ηθελε 60ευρω στο χωρο της στη ν.σμυρνη .... αλλα δεν πηγα γιατι δεν νομιζω να αξιζει πανω απο 30 ..... και τα 30 που λεω μονο και μονο οτι τη γαμας σπιτι της αλλιως για μπαζακι μου φανηκε
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια αλλα εγω εχω μιλισει μαζι της και λεει οτι μενει Ιλισια.Δεν την εχω παρει αλλα πο φωτο που εχω δει δεν την κοβω και για μπαζο
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια αλλα εγω εχω μιλισει μαζι της και λεει οτι μενει Ιλισια.Δεν την εχω παρει αλλα πο φωτο που εχω δει δεν την κοβω και για μπαζο
χαιρετω ολους τους φιλους εδω μεσα. Είμαι καινουριος εδω και θα ηθελα και εγω να αναφερω τις εμπειριες μου με τρανς μηπως βοηθηθει καποιος. Ολες οι εμπειριες οι δικες μου αφορουν ραντεβου στα σπίτια και όχι νταραβερι απο πεζοδρομιο. Στο ζουμι λοιπον. Αρκετες εχω γνωρισει από το adult.gr. Τιμες διαφορες (ξεκινανε απο 50 € και φτανουν μεχρι 100€, τουλαχιστον τοσα εχω δωσει εγω). Από τις καλυτερες που εχω γνωρισει ειναι η Δαναη απο την πλ. Κολιατσου, η Βερονικα Συγγρου φιξ, όπως και μια αλλη ονοματι Τετα ή Τέτη από την Καλλιθεα (κοντα στον ηλεκτρικο). Ελπίζω να βοήθησα με αυτα τα λίγα. Αν καποιος εχει πληροφορίες από τιποτα καλο θα του ημουν ευγνωμων.
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
αν μιλαμε για τιν ιδια λεξυ μενει στα ιλισια και ΜΗΝ ΠΑΣ .. τη χαρα θ απηγαινα ανετα αλλα μενει χανιαΑπο adult.gr παιζουν 2 τραβεστι ,xara_cha και Lexy... εχει κανεις πληροφοριες?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 105
- Πόντοι
- 6
Η Τέτα δεν είναι crossdresser???χαιρετω ολους τους φιλους εδω μεσα. Είμαι καινουριος εδω και θα ηθελα και εγω να αναφερω τις εμπειριες μου με τρανς μηπως βοηθηθει καποιος. Ολες οι εμπειριες οι δικες μου αφορουν ραντεβου στα σπίτια και όχι νταραβερι απο πεζοδρομιο. Στο ζουμι λοιπον. Αρκετες εχω γνωρισει από το adult.gr. Τιμες διαφορες (ξεκινανε απο 50 € και φτανουν μεχρι 100€, τουλαχιστον τοσα εχω δωσει εγω). Από τις καλυτερες που εχω γνωρισει ειναι η Δαναη απο την πλ. Κολιατσου, η Βερονικα Συγγρου φιξ, όπως και μια αλλη ονοματι Τετα ή Τέτη από την Καλλιθεα (κοντα στον ηλεκτρικο). Ελπίζω να βοήθησα με αυτα τα λίγα. Αν καποιος εχει πληροφορίες από τιποτα καλο θα του ημουν ευγνωμων.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K