Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πες και καμια λεπτομερια για το προγραματακι.
150 αλλα τι κανει για να τα αξιζει?

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
κοιτα γενικα πιστευω οτι ειναι πολλα τα 150€ αλλα τα αξιζει θα ελεγα,εχω δωσει και αλλου 150 και δεν αξιξε ουτε για τσαμπα! Και ειναι και καλο παιδι η Βανεσσα..αν αυτο σου λεει κατι.
Το προγραμμα εχει οτι θες εσυ φιλε μου!! :sunglasses:

ATLANTIS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα παιδια ειμαστε ολοι για πες καμια για το προγραμμα ποθ κανει αγαπητε φιλε  :think:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Σε ευχαριστω πολυ commander παντα δινεισ info οι οποιες ειναι σωστεσ. Την εν λογω δεσποινιδα την πετυχα στο βενζιναδικο ακριβως με την μουρι του c2 στο δρομο. Αξιζει να κανω τιποτα? απο συμπεριφορα πωσ παει, Γιατι οπωσ και να το κανεισ τα 100€ ειναι αρκετα για 10 λεπτα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Η βανεσσα στη καβαλας ειναι για το πουτσο τελειος. ωραιο τραβελακι εμφανισιακα αλλα με 50ευρω και καλα στο αμαξι......ειναι η μεγαλυτερη ξεπετα που υπαρχει ....μακρια

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Απο adult.gr παιζουν 2 τραβεστι ,xara_cha και Lexy...  εχει κανεις πληροφοριες?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Σε ευχαριστω πολυ commander παντα δινεισ info οι οποιες ειναι σωστεσ. Την εν λογω δεσποινιδα την πετυχα στο βενζιναδικο ακριβως με την μουρι του c2 στο δρομο. Αξιζει να κανω τιποτα? απο συμπεριφορα πωσ παει, Γιατι οπωσ και να το κανεισ τα 100€ ειναι αρκετα για 10 λεπτα.
Απο σωμα εξαιρετικη-εννοω σφιχτο, αθλητικο με βυζο Νο 3, φοραει συνηθως πεδιλα με τακουνι, αν σε συγκινει αυτο,νομιζω οτι "λογχιζει" κιολας, αν το ζητησεις.Απο προσωπικη πειρα, εκτιμω οτι μαλλον βιαζεται.Γενικα, θα ελεγα οτι αν εχεις περισσευουμενα Ε 100, δωστα για μια φορα, καταγραφωντας το ως εμπειρια.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
με τη λεξυ μιλαγα στο μσν και ηθελε 60ευρω στο χωρο της στη ν.σμυρνη .... αλλα δεν πηγα γιατι δεν νομιζω να αξιζει πανω απο 30 ..... και τα 30 που λεω μονο και μονο οτι τη γαμας σπιτι της αλλιως για μπαζακι μου φανηκε

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Παιδια την Λεξυ την ξερω απο αρκετα παλια πριν ακομα κατεβει στην Αθηνα.Οταν ακομα το εκανε για χομπυ.Τοτε ηταν ψιλομπαζακι ακομα(δεν ξερω αν εχει κανει καποιες επεμβασεις τωρα)κ ηταν τραβεστι ουτε στηθος ουτε τπτ. απλα επειδη το γουσταρε εβγαζε πολυ καλα γουστα.Θα τα εδινα μονο κ μονο επειδη το γουσταρει αυτο που κανεςι κ βγαζει γουστα.Τωρα αν αλλαξε κ αυτη κ το πεζει επαγγελματιας αστε δεν αξιζει.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μουφα, για κανα πουτσο ισως......αλλα και να την πληρωσουμε ειναι μαλακια.....

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
με τη λεξυ μιλαγα στο μσν και ηθελε 60ευρω στο χωρο της στη ν.σμυρνη .... αλλα δεν πηγα γιατι δεν νομιζω να αξιζει πανω απο 30 ..... και τα 30 που λεω μονο και μονο οτι τη γαμας σπιτι της αλλιως για μπαζακι μου φανηκε
Δεν ξερω αν λεμε την ιδια αλλα εγω εχω μιλισει μαζι της και λεει οτι μενει Ιλισια.Δεν την εχω παρει αλλα πο φωτο που εχω δει δεν την κοβω και για μπαζο

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω ολους τους φιλους εδω μεσα. Είμαι καινουριος εδω και θα ηθελα και εγω να αναφερω τις εμπειριες μου με τρανς μηπως βοηθηθει καποιος. Ολες οι εμπειριες οι δικες μου αφορουν ραντεβου στα σπίτια και όχι νταραβερι απο πεζοδρομιο. Στο ζουμι λοιπον. Αρκετες εχω γνωρισει από το adult.gr. Τιμες διαφορες (ξεκινανε απο 50 € και φτανουν μεχρι 100€, τουλαχιστον τοσα εχω δωσει εγω). Από τις καλυτερες που εχω γνωρισει ειναι η Δαναη απο την πλ. Κολιατσου, η Βερονικα Συγγρου φιξ, όπως και μια αλλη ονοματι Τετα ή Τέτη από την Καλλιθεα (κοντα στον ηλεκτρικο). Ελπίζω να βοήθησα με αυτα τα λίγα. Αν καποιος εχει πληροφορίες από τιποτα καλο θα του ημουν ευγνωμων.

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Απο adult.gr παιζουν 2 τραβεστι ,xara_cha και Lexy...  εχει κανεις πληροφοριες?
αν μιλαμε για τιν ιδια λεξυ μενει στα ιλισια και ΜΗΝ ΠΑΣ .. τη χαρα θ απηγαινα ανετα αλλα μενει χανια

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Transex ειναι στο adult ... ονομα αννα ... μου κανει για cd ... ξερει καννεισ κατι γι αυτη???

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
στο adult η μονη που αξίζει ειναι η Δανάη. από όλες τις άλλες μακριααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
χαιρετω ολους τους φιλους εδω μεσα. Είμαι καινουριος εδω και θα ηθελα και εγω να αναφερω τις εμπειριες μου με τρανς μηπως βοηθηθει καποιος. Ολες οι εμπειριες οι δικες μου αφορουν ραντεβου στα σπίτια και όχι νταραβερι απο πεζοδρομιο. Στο ζουμι λοιπον. Αρκετες εχω γνωρισει από το adult.gr. Τιμες διαφορες (ξεκινανε απο 50 € και φτανουν μεχρι 100€, τουλαχιστον τοσα εχω δωσει εγω). Από τις καλυτερες που εχω γνωρισει ειναι η Δαναη απο την πλ. Κολιατσου, η Βερονικα Συγγρου φιξ, όπως και μια αλλη ονοματι Τετα ή Τέτη από την Καλλιθεα (κοντα στον ηλεκτρικο). Ελπίζω να βοήθησα με αυτα τα λίγα. Αν καποιος εχει πληροφορίες από τιποτα καλο θα του ημουν ευγνωμων.
Η Τέτα δεν είναι crossdresser???

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω αν λεμε για την ιδια Τετα. τι να σου πω.............

παντως συμφωνω οτι η Δαναη ειναι πολυ καλη.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανενας για μια απο Ν. Σμύρνη λεγεται Αλεξια. Αυτη τη γνωρισα στο adult μιλαμε ακομα με ΜΣΝ και ψενομαι αυριο να παω σπίτι της. το nick name της στο adult ειναι travesti_sexy. Ξερει κανενας τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom