Επισκέπτης
δεν εχει να κανει για μενα το επιπεδο της απολαυσης με τα τεραστια μεγεθη που αναφερεις..αλλο η ευχαριστηση κι αλλο η λυσσα!!!
Ειναι θεμα εγκεφαλικο, μονο αν το εχεις νιωσει με καταλαβαινεις!
δεν εχει να κανει για μενα το επιπεδο της απολαυσης με τα τεραστια μεγεθη που αναφερεις..αλλο η ευχαριστηση κι αλλο η λυσσα!!!
ρε συ οταν με ρωταγες ποσο το εχω.. εννοουσες το IQ μου και σε παρεξηγησα;;;
μαρη εχεις τρελλαθει; εμενα με ρωτας αν το εχω νιωσει που γαμιεμαι απ τα δωδεκα; αμα ξερει ο αλλος να γαμαει με αυτοπεπιθηση κι εχει κ διαρκεια κ με δεκαπεντε ποντους καυλωνεις κ περνας τελεια..εχω παρει 23αρια κομπρεσσερ που ηταν τιποτα κι εχω παρει και δεκαπενταρια κι εχυνα απ το κωλο..τι μου λες τωρα;
μαρη εχεις τρελλαθει; εμενα με ρωτας αν το εχω νιωσει που γαμιεμαι απ τα δωδεκα; αμα ξερει ο αλλος να γαμαει με αυτοπεπιθηση κι εχει κ διαρκεια κ με δεκαπεντε ποντους καυλωνεις κ περνας τελεια..εχω παρει 23αρια κομπρεσσερ που ηταν τιποτα κι εχω παρει και δεκαπενταρια κι εχυνα απ το κωλο..τι μου λες τωρα;
μαρη καριολιτσες ειμαστε ολες ξεκολα! θες να βαλουμε κατω να δουμε ποια εχει φαει ποιο πολυ πουτσα??? και εφω εχω παει απο συμαθητες μεχρι αραπηδες, τρανς, cross τα παντα ολα!(7 χρωνακια εξωτερικο) αν διαβαζες τι ενοω και δεν εκανες την αυτοπροβολη σου θα καταλαβαινες! ενοω οτι εγκεφαλικα σε φτιαχνει καλητερα το τεραστιο απο το μελατο μετριο , αντιλαβου καλε?????
Σωστη σωστη για μια ακομα φορα η υπεροχη TZOYLI . Αλλο το μεγεθος και αλλο η απολαυση. οταν ξερεις να περνας καλα και να ζεις αυτο που κανεις ολα τα μεγεθη ειναι το ιδιο .
ελληνιδες trans τελεια συμπεριφορα μικρα προσοντα - βραζηλιανες χαλια συμπεριφορα πολυ δυνατα προσοντα!!!
τελικα οι ελληνες μηπως εχουμε σαν λαος μικρα προσοντα?? αν κρινω απο εμενα και απο τα τρανς που κυκλοφορανε μαλλον!
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΕΛΛΗΝΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?? ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ
μαλακα παιρνεις ναρκωτικα δεν εξηγειται αλλοιωςΣταματα μωρη υστεροοοοοοοοοο χορτασα χτες πουτσα καλη! απο βδομαδα παλι
μαλακα παιρνεις ναρκωτικα δεν εξηγειται αλλοιως
παιρνω κατι καλυτερο!!!!!!!!!!
ασχετο αλλα το εργαλειο μια χαρα ορθιο ειναι! φτου σου! χιχιχ! ΤΖΟΥΛΙ RESPECT το ξερω αλλα μερικες φορες δεν καταλαβαινει!
χαλαρωσε λιγο εσυ γιατι η τζουλι ειναι συμβολο για μας εδω και δεν θελουμε να ακουμε βλακιες για τετοια παιδια σαν την τζουλιμαρη καριολιτσες ειμαστε ολες ξεκολα! θες να βαλουμε κατω να δουμε ποια εχει φαει ποιο πολυ πουτσα??? και εφω εχω παει απο συμαθητες μεχρι αραπηδες, τρανς, cross τα παντα ολα!(7 χρωνακια εξωτερικο) αν διαβαζες τι ενοω και δεν εκανες την αυτοπροβολη σου θα καταλαβαινες! ενοω οτι εγκεφαλικα σε φτιαχνει καλητερα το τεραστιο απο το μελατο μετριο , αντιλαβου καλε?????
Ευχαριστω ... να σαι καλα παντα. αλλα θα ελεγα οπως οι πιο πολλοι εδω μεσα. σεβασμος στην τζουλι και παντα ελληνικα κοριτσια . οι ξενες ειναι αρπαχτες που ερχονται εδω για να τα παρουν και να την κανουν. αμα δωσεις τα ευρα στην τζουλι μας και στην καθε τζουλι μας το χρημα εδω θα γυρισει παλι. οποτε κοιταμε την δικη μας οικονομια πρωτα και μετα δινουμε στα βραζιλιανοπεταματα. σιχτηρ με τις καριολες τις ξενες. το βρηκανε τωρα σχοινι μαλι κορδονι στην ελλαδα για να τ'αρπαξουν ολες . 150-300 ζητανε εδω. κανε μια βολτα στις χωρες τους να δεις ποσα παιρνουν οι πεταμενες. παρακαλανε για 20 πεσος που με αυτα κανουν παπαδες και οχι εδω που παιρνουν 200 και σου λενε πορφαμπορε και ξυσε τα αρχιδια μας. αντε με τις καριολες. τις εχω φαει στην μαπα στην γερμανια. ρωτα ποσα παιρνουν εκτος ελλαδος. πανε βγαζουν την αδεια στην γερμανια για να δουλεψουν πληρωνουν καθε μερα 120 ευρα φορο συν τα σπιτια συν τους νταβαδες συν τα ειδη καλοπισμου για τα σπιτια σαμπουαν πετσετες παπαριες και οτι αλλο θελεις. αντε που τις καναμε και θεες τις βρωμες. ελληνικα κουκλια και μονο ελληνικα. σεβασμος στην πατριδαααααα
χαλαρωσε λιγο εσυ γιατι η τζουλι ειναι συμβολο για μας εδω και δεν θελουμε να ακουμε βλακιες για τετοια παιδια σαν την τζουλι
σιγα μην εχει αναγκη αυτοπροβολης τετοια γυναικαρα
η τζουλη ειναι γκομενα βρε οργιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ.η τζουλη ειναι ψωλαρααααααααα και γουσταρω να σενιαρει και την τρυπουλα μου, απλα στο πως νιωθουμε το πηδιμα διαφερουμε εγω με την τζουλη καταλαβαις μωρη τρελιαρα???? να στο πω και οπως μας λενς οι εξω... ολες πουστρες ειμαστε τι εχουμε να χωρισουμε??? τιποτα! ειρηνη λοιπον ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)