TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
oui,toiEγώ ??
oui,toiEγώ ??
Eγώ ??
αγαπητη μου το προτεινετε με Εψιλον ειναι β' πληθυντικου... το προτεινεται με ΑΙ ειναι τριτο ενικου...προτεινετε,ειναι ενεργητικη φωνη το ρημα,με αι θα ηταν το προτεινομαι ;)
ε ναι αγαπητε μου εχετε δικιο,ερμηνευσα αλλιως τη φρασηαγαπητη μου το προτεινετε με Εψιλον ειναι β' πληθυντικου... το προτεινεται με ΑΙ ειναι τριτο ενικου...
το τραγικο να σου βγει κομοδινο το εχεις σκεφτει?
ε ναι αγαπητε μου εχετε δικιο,ερμηνευσα αλλιως τη φραση
Τότε φίλε μου θα μου περάσει και ο έρωτας και η καύλα.
Γιατί εάν το αντικείμενο του πόθου σου,βγει κομοδίνο,
τότε αυτόματα παύει να είναι αντικείμενο του πόθου.
μη σου τυχει
Αλλά και να σου τύχει φίλε μου υπάρχει αυτό το site που μπορείς να ενημερώσεις φίλους συναγωνιστές να μην φάνε την πατάτα και συγχρόνως να πάρεις και το αίμα σου πίσω για το χαμένο χρόνο και χρήμα που "επένδυσες'.
Η ανταμοιβή και η (τιμωρία) είναι πολύ εύκολα πλέον.
Καλησπερα ειμαι 24 απο Θεσσαλονικη δεν εχω παει με trans και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια υπαρχει κανεις που ψηνεται να παρουμε καμια μαζι ή να εχει παροιμια εμπειρια ας μου στειλει pm.
θα σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημισηελληνιδες trans τελεια συμπεριφορα μικρα προσοντα - βραζηλιανες χαλια συμπεριφορα πολυ δυνατα προσοντα!!!
τελικα οι ελληνες μηπως εχουμε σαν λαος μικρα προσοντα?? αν κρινω απο εμενα και απο τα τρανς που κυκλοφορανε μαλλον!
θα σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση
θα σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση
Καλησπερα ειμαι 24 απο Θεσσαλονικη δεν εχω παει με trans και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια υπαρχει κανεις που ψηνεται να παρουμε καμια μαζι ή να εχει παροιμια εμπειρια ας μου στειλει pm.
δεν εχει να κανει για μενα το επιπεδο της απολαυσης με τα τεραστια μεγεθη που αναφερεις..αλλο η ευχαριστηση κι αλλο η λυσσα!!!εσυ με τα 19-20 σου κουκλα μου ξεπερνας τον μικροτσουτσονο μεσο τρανς-cross για τα δεδομενα μας εισαι super αλλα εχω δει και 22cm απο ξενη κοπελιτσα και μου εφυγε το σαγονι της καριολιτσας,το εβαλα ομως ολο μεσα μου χιχιχι!!