monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αα αγκυρας πρεπει να εχω περασει.. καλη ειναι? εκτος απο τη βικυ τι αλλο παιζει εκει τρανσς? η γενικοτερα εκει γυρο???
ευχαρσιτω!!!
ευχαρσιτω!!!
αα αγκυρας πρεπει να εχω περασει.. καλη ειναι? εκτος απο τη βικυ τι αλλο παιζει εκει τρανσς? η γενικοτερα εκει γυρο???
ευχαρσιτω!!!
Σκάσε βλάκα επιτέλους!
Ρε κόπανε μην το συνεχίζεις άλλο. Άν θέλετε να μαλλιοτραβηχτείτε με τον parr πήγαινε στο thread που σου άνοιξε.
Μην τα γαμάτε όλα. Έλεος!
οπως πολυ σωστα λες::::
ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΣΑ!!!!!!!
ΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!!!
Πάλι τον εαυτό σου προμοτάρεις;
Σε πήραμε χαμπάρι ανεγκέφαλη!!
100 μερες συνδεδεμενος εισαι χοτυ λεω να σου κανουμε γεννεθλια συνδεσης ον λαιν...σ'εχει κοψει η μαλακια δικαιουσε μια τουρτα!!! μου σβησανε και το θρεντ...που θα στα χωνω τωρα????θα φτιαξω καινουριο ποσα πηρες για να στο σβησουν?????Πάλι τον εαυτό σου προμοτάρεις;
Σε πήραμε χαμπάρι ανεγκέφαλη!!
100 μερες συνδεδεμενος εισαι χοτυ λεω να σου κανουμε γεννεθλια συνδεσης ον λαιν...σ'εχει κοψει η μαλακια δικαιουσε μια τουρτα!!! μου σβησανε και το θρεντ...που θα στα χωνω τωρα????θα φτιαξω καινουριο ποσα πηρες για να στο σβησουν?????
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ (και βοηθηστε και μενα) ))
χαχα δεν παιζεστε! )) ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
εχω ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ..
αυτη???? ξερει κανεις???? βοηθατε αμαρτωλοιιιιι)
Υ.Γ οταν γεννηθηκες στο μαιευτηριο χοτακο φωναζαν η μαμα σου και ο μπαμπας σου ...αγορι!!! αγορι!!!! αλλα με τα χρονια πηρες κλιση.... τσαμπα τα φιλοδωρηματα στις μαιες που εδωσαν οι δικοι σου να πανε να τα παρουν πισω μετα απο 36 χρονια φαντασου τοκους που θα παρετε ισως τα οικονομισεις τωρα στα γεραματα και στματησεις να τρεχεις απο πολη σε πολη για να βγαλεις μεροκαματο αναζητωντας !!!Εσύ θα πληρώσεις τα πολλά.
Και αν δεν εχεις στη ψειρού.... ;)
μόλις την είδα μου θύμισε αυτή τη φωτο...έλεος!
χαχα δεν παιζεστε! )) ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
εχω ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ..
αυτη???? ξερει κανεις???? βοηθατε αμαρτωλοιιιιι)
γιατί ? η συγκεκριμένη έχει βυζάρες και πόδια καλαμάκια ?
ο κορμός της είναι υπερβολικά μεγάλος-αντιθηλυκός και με σύγκριση του κώλου χάνονται οι αναλογίες..
ωραιο κωλαρακι αλλα........μονο αυτο