daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
άμα την ζητήσεις από τη μέση και κάτω λες να κάνει ντισκαουντ;
άμα την ζητήσεις από τη μέση και κάτω λες να κάνει ντισκαουντ;
κομοδινο.
έχει κάνει φώτοσοπ στη φωτογραφία, αλλά τόσο κακό που έχει ξεχάσει ένα τρίγωνο (μάλλον από layer) στον κώλο της, που κατεβαίνει μέχρι τη φτέρνα.
http://[URL unfurl="true"]www.greekdick.com/inc/tb.php?src=v9_rnvwmwj88fsjh2szvrcfhxp1fh20121121.jpg&t=i&x=400&y=400[/img[/URL]]
[/quote]
που το πηρες χαμπαρι ρε συ? γατος λεω! :dancing: :dancing: ;) ;)
Δεν είναι μόνο για να "κόβεις" μπορεί να σβήσει κάποιες ατέλειες, όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα, σπυριά, μελανιές κλπ
Παίδες ξέρει κανείς κάτι γιάυτό?? εχθες ειχα ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΑΣΗ στη συγγρού..... ΞΕΡΕΙ κανεις κατι, πλζ οχι αστεια... φαινεται καλη απο οσα λεει θενκς
Παίδες μήπως εχει πάει κάποιος με τον κοπέλλα?
[/quote
Καλη επιλογη στα 50 ευρουλακια και μην δωσεισ παραπανω αν σου ζητηθει..ειναι οπωσ στισ φωτογραφιεσ..κροσσακι χωρισ στηθοσ αλλα αρκετα θυλικη..και φιλικη θα ελεγα..χωροσ μετριοσ στα κατω πατησια 3 λεπτα απο το ηλεκτρικο..στο τηλ θα σε ρωτησει αν θεσ ενεργητικο η παθητικο για να κανει μπιτε και αυτη....προσεχτικη με χρηση δυο προφυλακτικων..αρκετα καυλιαρα με μεγεθοσ κανονικο προσ..
[/quote
Καλη επιλογη στα 50 ευρουλακια και μην δωσεισ παραπανω αν σου ζητηθει..ειναι οπωσ στισ φωτογραφιεσ..κροσσακι χωρισ στηθοσ αλλα αρκετα θυλικη..και φιλικη θα ελεγα..χωροσ μετριοσ στα κατω πατησια 3 λεπτα απο το ηλεκτρικο..στο τηλ θα σε ρωτησει αν θεσ ενεργητικο η παθητικο για να κανει μπιτε και αυτη....προσεχτικη με χρηση δυο προφυλακτικων..αρκετα καυλιαρα με μεγεθοσ κανονικο προσ..
ευχαριστούμε XMATTER ! αυτή είναι χρήσιμη και ακριβής πληροφόρηση
αυτός είναι και ο πρωταρχικός σκοπός του σάϊτ !
.προσεχτικη με χρηση δυο προφυλακτικων..
quote author=nicaki link=topic=2926.msg4236186#msg4236186 date=1355073725
ολα τα πιανεις εσυ....εγω θα βαλω το μπροστα κι εσυ βαλε το απο πισω...να σε παω καροτσαδαΤόπιασα!
Το ένα απο μπροστά και το άλλο απο πίσω!!!
ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΧΟΤΥ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ...ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???????Οτι πιείς εσύ ρε φίλε.
Αλλα πές και εσύ τίποτε όταν ρεκλαμάρει την ξεπέτα που μάλλον είναι ο κλώνος εδώ.
Εκτός αν συμφωνείς.... ;)
οτι γραφεις ασχετα πραγματα και δε τα δεχεται το σαιτ το σκεφτηκες καθολου????Δεν μπορω με τίποτε να ανεβάσω φωτογραφια, ουτε να κανω παράθεση. τι φταίει, καμμία ιδέα?
ευχαριστω...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ?????? και πως βγαζεις γνωμες???? συμφωνα με τα λεγομενα της και μαλακιες....συμφωνα με τα λεγομενα μου καταλαβαινεις οτι θελω να σε γαμησω??????Η Ναντια και χωρίς να την εχω γνωρίσει, απο τα γραφόμενα της και μονο,σε διάφορα post, καταλαβαίνω εγώ , ότι ειναι και ολοκληρωμένη σαν ανθρωπος και σαν χαρακτήρας.Ξέρει καλά που βρίσκεται και τι της γίνεται, έχει μυαλό. Και φυσικά ειναι και όμορφη. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κουκλάρες που απο κοντα σε απωθούν! Η Ναντιάρα σε έλκει όμως απο μακρυά και όχι μονο απο τις φωτό αλλα απο την εν γένει στάση της. Δεν ειναι το κορίτσι της ξεπέτας, και της ευκαιρίας. Είναι η τράνς της επόμενης γενιάς. Ταπεινά σου υποκλίνομαι... Γιά σου τσαχπίνα μου!!!Μπράβο Νάντια! ;)