Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Αν εγινε κάτι τετοιο υπο μορφή αστειότητας συγνώμη παιδια παρεξήγηση.
Η εικόνα της όμως στις φωτογραφίες  :tits: και τα κλιπάκια της στο youtube επίσης και οι παλιότερες τοποθετήσεις της με έκαναν να σχηματίσω την καλλίτερη γνώμη...  :kissass:
Αν και τωρα δεν εχω τον χρόνο σύντομα σκεφτομαι να την επισκεφτώ  :tits2: και θα σας πώ περισσότερα...

Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
αλλαγμενο σε κοβω ..ρε μπας και εφαγες τιποτα χαλασμενο και σε πειραξε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φίλοι μου καλοί, με την Έλενα είχαμε βρεθεί την εποχή 2008 (ίσως και παλιότερα) στην Αθήνα (τότε είχε ξεπεταχτεί και η queenathina) με αντίτοιμο 200-250 κοντα στην ΑΛεξάνδρας. Η κοπέλα οκ προσπαθεί αλλά για τα λεφτά που ζητάει και ζητούσε μπορεί κάποιους να βρει κάτι πολύ καλύτερο. Προσωπικά έχω πληρώσει αρκετά και βραζιλιάνες, και ελληνίδες. Έχω κολλήσει με τη Σαμάνθα,πλέον με 60 ευρώ σε ξεκολιάζει και σε χύνει κι όλας... Τώρα με την Έλανα, μέχρι να της σηκώθςί ξενέρωσες... Η quennathina είναι cd όχι transexual, και τέλος η βραζιλιάνες είναι αρκετά ακριβές την περίοδο αυτή και δεν κάνεις κάποιο bond μαζί τους που συνήθως γίνεται ... Αυτή είναι η γνώμη μου ... Α και με την Χαρά από Μητηλύνς πήγαινα τακτικά αλλά εξαφανίστηκε ...

Ποια Σαμάνθα εννοείς εχω μπερδευτεί..  :think:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Eπειδη το adoos.gr μετα την αναβαθμιση που εκανε δεν δημοσιευει αγγελιες ερωτικων υπηρεσιων λογω καποιου προβληματος το οποιο ισως καποια στιγμη διορθωθει,Κυριος οιδε ποτε,προτεινω στις συναδελφους που δεν εχουν κρατησει παλιες αγγελιες στον λογαριασμο τους για αναδημοσιευση,οπως κι εγω,να δημοσιευουν αγγελια στη συγκεκριμενη στηλη που περιεχεται στο λινκ...οι αγγελιες που βλεπετε να ανεβαινουν καθημερινα ειναι απλα αναδημοσιευσεις παλιων αγγελιων... :-*αυτα και εις αλλα με υγεια Kiss

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω ολους.

μετα απο λιγα χρονακια στο εξωτερικο επεστρεψα και ψαχνω πληροφοριες.

"δεσποινις" ονοματι Βερονικα (μιλησα μαζι της στο τηλεφωνο) μενει συγγρου φιξ και τη βρηκα στο adult με το ονομα madie. Ξερει καποιος κατι? αν ναι ευχαριστω προκαταβολικα. Αν οχι ισως την επισκεφθω και δωσω εγω τις πληροφοριες!!!!

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
madie..παλια καραβανα, παλια ειχε ενα διαμερισμα πανω απο την γεφυρα που πας δεξια απο συγγρου για καλιροης. Μου εκανε εντυπωση ο διακοσμος εκει. Πανε πολλα χρονια αλλα μου φανηκε τιμιο κοριτσι σε αυτα που εκανε κ γενικα περασα καλα μαζι της, νομιζω εχει ενα φετιχ με αντιρκες καλτσες η ποδια δν θυμαμαι.. Αν ειναι το προφιλ στο ανταλτ οι φωτος ειναι 8ετιας +.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
madie..παλια καραβανα, παλια ειχε ενα διαμερισμα πανω απο την γεφυρα που πας δεξια απο συγγρου για καλιροης. Μου εκανε εντυπωση ο διακοσμος εκει. Πανε πολλα χρονια αλλα μου φανηκε τιμιο κοριτσι σε αυτα που εκανε κ γενικα περασα καλα μαζι της, νομιζω εχει ενα φετιχ με αντιρκες καλτσες η ποδια δν θυμαμαι.. Αν ειναι το προφιλ στο ανταλτ οι φωτος ειναι 8ετιας +.
λες αυτή που είχε ψύχωση με την madonna ??

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον ναι εχει ψυχωση με τη μαντονα. Την επισκεφτηκα ........ Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Το καλο ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα καθαρη. Μη με ρωτησετε αν κανει ενεργητικο γιατι δεν τεθηκε το θεμα. Πιπα δε με ενθουσιασε, χαρακτηριστικα οχι πολυ γυναικεια......Θα το σκεφτω για να ξαναπαω.

Παμε παρακατω. Παλι απο adult. Εχει κανεις υποψιν του τι εστι  trans_vennia. Μου εχει στειλει τηλεφωνο αλλα δεν εχω παρει ακομα

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
μαλλον ναι εχει ψυχωση με τη μαντονα. Την επισκεφτηκα ........ Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Το καλο ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα καθαρη. Μη με ρωτησετε αν κανει ενεργητικο γιατι δεν τεθηκε το θεμα. Πιπα δε με ενθουσιασε, χαρακτηριστικα οχι πολυ γυναικεια......Θα το σκεφτω για να ξαναπαω.

Από  :tits2: :tits: πως πάει η δεσποινίς...?

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ναι μπραβο κατι μου θυμησες. με την μαντονα εχει τρελα, μονιμως ενα λαπτοπ που παιζει συνεχεια διπλα απο το κρεβατι.
Την πρωτη φορα ειχαμε παει στο ΑΜΙ στον νεο κοσμο μιας και δεν ειχε πιασει το σπιτι μολις ειχε ερθει απο λονδινο.
Θυμαμαι τις εκανα καλο κολοδαχτυλο 2-3 μαζι πριν την γαμησω.
Την δευτερη στον χωρο μεταξυ συγγρου και καλλιροης.
Τι μου θυμησατε ρε μπαγασες πανε γυρο στα 8 χρονια

Georgio20069

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν η Βικυ ειναι ακομα Αγκυρας 1;

giorgos doul

Μέλος