Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
εγω ηδα το απο καυω τι λεει??πας και με ακέφαλες καλέ μου φίλε ?
εγω ηδα το απο καυω τι λεει??πας και με ακέφαλες καλέ μου φίλε ?
εχεις δικιο ρε Μπιλυ... αν δεν βαζει τη μουρη της δεν ειναι μαλλον γιατι ντρεπεται....πας και με ακέφαλες καλέ μου φίλε ?
εχεις δικιο ρε Μπιλυ... αν δεν βαζει τη μουρη της δεν ειναι μαλλον γιατι ντρεπεται....
εχεις δικιο ρε Μπιλυ... αν δεν βαζει τη μουρη της δεν ειναι μαλλον γιατι ντρεπεται....
πριν αρκετα χρονια ηταν δυνατο εργαλειο... ειχε ξεκινησει απο το ξενοδοχειο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας. πριν 2-3 χρονια εβγαινε και καβαλας. στην τελευταια συναντηση μαζι της, ζηταγε παραπανω λεφτα απο αυτα που ειπαμε στην αρχη και απο τοτε εφαγε ακυρο. την βαζω πλεον στις ξεπετες.
Πληροφορίες;
αυτη ? ειναι δοκιμασμενη?
τωρα εσυ η μας δουλευεις η μιλας σοβαρα..ακρη δεν βγαζουμε πιστεψε μεΌτι καλλίτερο υπάρχει τουλάχιστον Πανελλαδικά!!!!
Επαγγελματίας 100% και πολύ έμπειρη σε όλα!!
Κορμί λαμπάδα γυμνασμένο, βαλούδινο δέρμα, φοβερό στήθος με άψογη και πολύ φιλική συμπεριφορά !!!
Αρκεί και αυτη να συμφωνήσει να σε δεχτεί . Αυτο εξαρτάται απο εσένα αρκει μόνο να είσαι και εσύ κύριος, υγιής καθαρός ευγενικός και εξηγημένος!!
Και παρακαλώ ορισμένους αγαπητούς κατα τα άλλα να μην γράφετε γιατί η συγκεκριμένη δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τα cd-ξεπέτες του adoos που περιέργως υποστηρίζονται και εκθειάζονται τσάμπα και βερεσέ! ;)
100 στον χωρο της , μετριο στο μεγεθος εργαλιο ,μεγαλα βιζομπαλα , στο σεχ μετρια πραγμαυα την περιμενα φοτια λογο του νεαρου της ηλικιας της αλλα δεν ! θα την ξανα τημησο μπαντος
τωρα εσυ η μας δουλευεις η μιλας σοβαρα..ακρη δεν βγαζουμε πιστεψε με
Σοβαρα το λέω φίλε μου δόν.
Κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι ίσως η μόνη με τελεια γυναικεία χαρακτηριστικά.
Σούπερ γκομενάρα άνετα θα μπορούσες να κυκλοφορησεις οπουδήποτε μαζί της !
Απ ότι γνωρίζω επίσης είναι πολύ καλιεργημένη σαν άτομο με πολλές γνώσεις και με επίπεδο .
δενεχει αδικο ο συναδελφος που προβληματιζεται μαζι σου χοτυ
παλιοτερα την εκραζες την συγκεκριμενη
Αν εγινε κάτι τετοιο υπο μορφή αστειότητας συγνώμη παιδια παρεξήγηση.
Η εικόνα της όμως στις φωτογραφίες και τα κλιπάκια της στο youtube επίσης και οι παλιότερες τοποθετήσεις της με έκαναν να σχηματίσω την καλλίτερη γνώμη...
Αν και τωρα δεν εχω τον χρόνο σύντομα σκεφτομαι να την επισκεφτώ και θα σας πώ περισσότερα...
Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
συνοπτικά να πω για τους νεότερους ότι η συγκεκριμένη πριν 3-4 έκανε λαμπρή καριέρα στον Λονδίνο με τιμές απλησίαστες, αντάξιες του φοβερού ομολογουμένου παρουσιαστικού της αλλά και της εποχής των παχιών αγελάδων. Ο τροχός γυρνά όμως και άγνωστοι λόγοι την τοποθετούν εν Αθήναις όπου οι τιμές προσγειώνονται ανώμαλα, και πολλοίαπο εμάς σπεύδουν να γευτούν το μύθο Έλενα αλλά φευ... μαζί με τις τιμές έριξε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και μιλώ εκ πείρας...μετά από μεγάλο σούσουρο εδώ μέσα και πολλά απαγορευτικά σχόλια που δικαίως έπεσαν, η κοπέλα δείχνει σημάδια άμεσης μεταστροφής, ήτοι νέες φώτο, νέο λουκ, μηνύματα "μεταμέλειας" κλπ κλπ Αν όντως ισχύουν όλα αυτά και στην πράξη - κάτι που δεν εχω τεστάρει ακόμα - πράγματι η κοπέλα είναι δύναμη απο σωματικά και μη χαρακτηριστικά. Αυτά συνοπτικά!