ONTWS AYTO ISXYEI...για καταγωγή από Μυτιλήνη και για τον ποδοσφαιριστή της είπες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
THN EPISKEYTIKA XTES TO BRADY.... KALO ERGALEIO.... DEN VIAZOTAN.... POLY EYGENIKH.... OI FOTO PREPEI NA EINAI LIGO PIO PALIES... HTAN ENA APO TA APOTHIMENA MOY... PIGA PIO POLY GIA NA THN GNWRISW KAI APO KONTA..... EINAI DINATH EXEI ANTOXES.... EXEI KAPOIA KILAKIA PARAPANW SE SXESEI ME TO PARELTHON AP OTI EIDA STIS FOTO.... 70 TO DWRO...Καμια γνωμη απο τα καρντασια για τη Στελλα;
Η κοπελα βρισκεται Αθηνα.
www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_]http://www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_[/url]
70 για μια ωρα φιλε?THN EPISKEYTIKA XTES TO BRADY.... KALO ERGALEIO.... DEN VIAZOTAN.... POLY EYGENIKH.... OI FOTO PREPEI NA EINAI LIGO PIO PALIES... HTAN ENA APO TA APOTHIMENA MOY... PIGA PIO POLY GIA NA THN GNWRISW KAI APO KONTA..... EINAI DINATH EXEI ANTOXES.... EXEI KAPOIA KILAKIA PARAPANW SE SXESEI ME TO PARELTHON AP OTI EIDA STIS FOTO.... 70 TO DWRO...
LOGIKA MEXRI NA TELIWSEIS.... GIA FOYL MIA WRA DEN NWMIZW... EMEINA PERIPOY 40 LEPTA....70 για μια ωρα φιλε?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.590
- Πόντοι
- 456
ευτυχως που αργεις να τελειωσεις (γυρνα το πληκτρολογιο και στα ελληνικα να μη βγαζουμε τα ματια μας για να καταλαβουμε τι λες)LOGIKA MEXRI NA TELIWSEIS.... GIA FOYL MIA WRA DEN NWMIZW... EMEINA PERIPOY 40 LEPTA....
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχουμε τίποτα για την κοπελιά εδω;;;
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ
Παιδιά έχουμε τίποτα για την κοπελιά εδω;;;
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ
Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Τραβέλια - γενική συζήτηση αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για να ρωτάς βρε χαζουλι.....Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Τραβέλια - γενική συζήτηση αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?
Για να ρωτάς βρε χαζουλι.....
Καλά βρε τράνω!
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΔΕΡΦΕ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 100???Οταν βλεπω κατι προφιλ με 10-15 ποστ και κανουν ερωτησεις για να βγαλουν στο προσκηνιο τον ιδιο τους τον εαυτο η εχουν συμφωνησει για να αναδειξουν καποιον,παιζουν τα νευρα μου.Καλα ρε για τοσο χαζους μας περνατε?
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
GET A LIFE........Καλά βρε τράνω!
Γεια σε ολους! νεο μελος εδω
μηπως ξερετε καμια πληροφορια για μια τραβεστι που βγαινει συγγρου στο παρκακι λιγο πριν το αστυνομικο βενζιναδικο. ειναι πολυ ψηλη 1,90+ μαυρα μαλλια μεχρι τον ωμο και φοραει μαυρα ρουχα συνηθως.. αμα την εχει παρει κανεις η ξερει πληροφοριες μου λεει!
μηπως ξερετε καμια πληροφορια για μια τραβεστι που βγαινει συγγρου στο παρκακι λιγο πριν το αστυνομικο βενζιναδικο. ειναι πολυ ψηλη 1,90+ μαυρα μαλλια μεχρι τον ωμο και φοραει μαυρα ρουχα συνηθως.. αμα την εχει παρει κανεις η ξερει πληροφοριες μου λεει!
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
παίζει να έχει τα πιο μεγάλα ΄΄προσόντα΄΄ που έχω δει ποτέ μου....τρομάζεις όταν τα βλέπεις...την έχει πάρει κανείς άλλος να πει γνώμη;; βγαίνει στη συγγρού, πάνω από τη γέφυρα της Δαβάκης....
Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
παίζει να έχει τα πιο μεγάλα ΄΄προσόντα΄΄ που έχω δει ποτέ μου....τρομάζεις όταν τα βλέπεις...την έχει πάρει κανείς άλλος να πει γνώμη;; βγαίνει στη συγγρού, πάνω από τη γέφυρα της Δαβάκης....
Δηλαδή για πόσο μιλάμε??
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Σημερα μετα το κινκυ οπερα 0230σκουρο μπλε σλκ μωρο πολυ ομορφο ΟΧΙ ΟΧΙ η χαρα 80 εγχειρισμενο. καπακι μετα σε σιτροεν αλλο κθκλακι δεν ρωτησα, μετα σε κιτρινο τσικουετσεντο μωρο με τελειο προσωπο κ σωμα 70 σπιτι τις. ολες εγχειρισμενες κ μαλλον .πρωτη φορα τις βλεπω δεν μου αρεσουν αφτες που εχουν κανει εγχειρηση, αλλα ειναι εντυπωσιακες..εχουμε τπτ νεο;
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
22 cm και βάλε....και δεν της φαίνεται..Δηλαδή για πόσο μιλάμε??
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
αυτή στο cincuencento δεν είναι εγχειρισμένη...την έχω ρωτήσει...ωραία περίπτωση φαίνεται...Σημερα μετα το κινκυ οπερα 0230σκουρο μπλε σλκ μωρο πολυ ομορφο ΟΧΙ ΟΧΙ η χαρα 80 εγχειρισμενο. καπακι μετα σε σιτροεν αλλο κθκλακι δεν ρωτησα, μετα σε κιτρινο τσικουετσεντο μωρο με τελειο προσωπο κ σωμα 70 σπιτι τις. ολες εγχειρισμενες κ μαλλον .πρωτη φορα τις βλεπω δεν μου αρεσουν αφτες που εχουν κανει εγχειρηση, αλλα ειναι εντυπωσιακες..εχουμε τπτ νεο;
Φίλε μου έχς πάει με την Μαρίνα αρκετές φορες κι εχω να πώ πως γουστάρει αυτό που κάνει. Όσο για τα προσόντα της είναι σίγουρα τεράστια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K