Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
Καμια γνωμη απο τα καρντασια για τη Στελλα;

Η κοπελα βρισκεται Αθηνα.

www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_]http://www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_[/url]
THN EPISKEYTIKA XTES TO BRADY.... KALO ERGALEIO.... DEN VIAZOTAN.... POLY EYGENIKH.... OI FOTO PREPEI NA EINAI LIGO PIO PALIES... HTAN ENA APO TA APOTHIMENA MOY... PIGA PIO POLY GIA NA THN GNWRISW KAI APO KONTA..... EINAI DINATH EXEI ANTOXES.... EXEI KAPOIA KILAKIA PARAPANW SE SXESEI ME TO PARELTHON AP OTI EIDA STIS FOTO.... 70 TO DWRO...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
THN EPISKEYTIKA XTES TO BRADY.... KALO ERGALEIO.... DEN VIAZOTAN.... POLY EYGENIKH.... OI FOTO PREPEI NA EINAI LIGO PIO PALIES... HTAN ENA APO TA APOTHIMENA MOY... PIGA PIO POLY GIA NA THN GNWRISW KAI APO KONTA..... EINAI DINATH EXEI ANTOXES.... EXEI KAPOIA KILAKIA PARAPANW SE SXESEI ME TO PARELTHON AP OTI EIDA STIS FOTO.... 70 TO DWRO...
70 για μια ωρα φιλε?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
LOGIKA MEXRI NA TELIWSEIS.... GIA FOYL MIA WRA DEN NWMIZW... EMEINA PERIPOY 40 LEPTA....
ευτυχως που αργεις να τελειωσεις (γυρνα το πληκτρολογιο και στα ελληνικα να μη βγαζουμε τα ματια μας για να καταλαβουμε τι λες)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

Παιδιά έχουμε τίποτα για την κοπελιά εδω;;;
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ  

Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Τραβέλια - γενική συζήτηση αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ  η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Τραβέλια - γενική συζήτηση αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ  η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?
Για να ρωτάς βρε χαζουλι.....

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Οταν βλεπω κατι προφιλ με 10-15 ποστ και κανουν ερωτησεις για να βγαλουν στο προσκηνιο τον ιδιο τους τον εαυτο η εχουν συμφωνησει για να αναδειξουν καποιον,παιζουν τα νευρα μου.Καλα ρε για τοσο χαζους μας περνατε?

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οταν βλεπω κατι προφιλ με 10-15 ποστ και κανουν ερωτησεις για να βγαλουν στο προσκηνιο τον ιδιο τους τον εαυτο η εχουν συμφωνησει για να αναδειξουν καποιον,παιζουν τα νευρα μου.Καλα ρε για τοσο χαζους μας περνατε?
ΑΔΕΡΦΕ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 100???

Dim19RB11

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους! νεο μελος εδω :dancing:
μηπως ξερετε καμια πληροφορια για μια τραβεστι που βγαινει συγγρου στο παρκακι λιγο πριν το αστυνομικο βενζιναδικο. ειναι πολυ ψηλη 1,90+ μαυρα μαλλια μεχρι τον ωμο και φοραει μαυρα ρουχα συνηθως.. αμα την εχει παρει κανεις η ξερει πληροφοριες μου λεει!  :tits2:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
παίζει να έχει τα πιο μεγάλα ΄΄προσόντα΄΄ που έχω δει ποτέ μου....τρομάζεις όταν τα βλέπεις...την έχει πάρει κανείς άλλος να πει γνώμη;; βγαίνει στη συγγρού, πάνω από τη γέφυρα της Δαβάκης....

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
παίζει να έχει τα πιο μεγάλα ΄΄προσόντα΄΄ που έχω δει ποτέ μου....τρομάζεις όταν τα βλέπεις...την έχει πάρει κανείς άλλος να πει γνώμη;; βγαίνει στη συγγρού, πάνω από τη γέφυρα της Δαβάκης....

Δηλαδή για πόσο μιλάμε??

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Σημερα μετα το κινκυ οπερα 0230σκουρο μπλε σλκ μωρο πολυ ομορφο ΟΧΙ ΟΧΙ η χαρα 80 εγχειρισμενο. καπακι μετα σε σιτροεν αλλο κθκλακι δεν ρωτησα, μετα σε κιτρινο τσικουετσεντο μωρο με τελειο προσωπο κ σωμα 70 σπιτι τις. ολες εγχειρισμενες κ μαλλον .πρωτη φορα τις βλεπω δεν μου αρεσουν αφτες που εχουν κανει εγχειρηση, αλλα ειναι εντυπωσιακες..εχουμε τπτ νεο;

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Σημερα μετα το κινκυ οπερα 0230σκουρο μπλε σλκ μωρο πολυ ομορφο ΟΧΙ ΟΧΙ η χαρα 80 εγχειρισμενο. καπακι μετα σε σιτροεν αλλο κθκλακι δεν ρωτησα, μετα σε κιτρινο τσικουετσεντο μωρο με τελειο προσωπο κ σωμα 70 σπιτι τις. ολες εγχειρισμενες κ μαλλον .πρωτη φορα τις βλεπω δεν μου αρεσουν αφτες που εχουν κανει εγχειρηση, αλλα ειναι εντυπωσιακες..εχουμε τπτ νεο;
αυτή στο cincuencento δεν είναι εγχειρισμένη...την έχω ρωτήσει...ωραία περίπτωση φαίνεται...

axelmf

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε μου έχς πάει με την Μαρίνα αρκετές φορες κι εχω να πώ πως γουστάρει αυτό που κάνει. Όσο για τα προσόντα της είναι σίγουρα τεράστια...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom