You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
new entry in town. Backup κανείς Θεσσαλονικιός?!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
έχουν αναφερθεί αρνητικά γι αυτήν στο παρελθόν κάποιοι συνάδελφοι εδώ μέσα και αυτή τους έκραξε πάλι εδώ μέσα και μετά είχαμε ανταπόδοση πυρών. Όμως αντικειμενικά φαίνεται πολύ καλή. Μου θυμίζει μία που ήταν παλιά Ιπποκράτους και ήταν πολύ καλή στο ενεργητικό με εξαιρετικά προσόντα, δεν είμαι σίγουρος όμως και δεν προτείνω ούτε απορρίπτω.
κι αυτη φαίνεται ωραια καυλα...εχει δαγκωσει κανεις?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 736
έχουν αναφερθεί αρνητικά γι αυτήν στο παρελθόν κάποιοι συνάδελφοι εδώ μέσα και αυτή τους έκραξε πάλι εδώ μέσα και μετά είχαμε ανταπόδοση πυρών. Όμως αντικειμενικά φαίνεται πολύ καλή. Μου θυμίζει μία που ήταν παλιά Ιπποκράτους και ήταν πολύ καλή στο ενεργητικό με εξαιρετικά προσόντα, δεν είμαι σίγουρος όμως και δεν προτείνω ούτε απορρίπτω.
Εγώ την πέτυχα κάπου στην Πανόρμου στον χώρο της.Δυνατό με καλα μπαλκόνια και καλές υπηρεσίες.Καλά ειχα περάσει.Θυμάμαι είχε και ένα μαντρόσκυλο στο διαμέρισμα !!!
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Τη Μαρίνα τη συνάντησα πρόσφατα στο χώρο της.Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μεγάλη,αλλάοντως ειναι μεγαλη
αλλα το κορμι της ειναι σε πολυ κατασταση και γενικα κρατιεται μια χαρα
ειναο οντως xl οπως λεει αλλα δεν νομιζω να ειναι παντα ενεργητικη (οπως λεει)
την εχω παρει απο την λεωφορο παλιοτερα
γενικα καλο παιδι
σίγουρα στα νιάτα της θα φύσσαγε.Η συμπεριφορά της ήταν άριστη,χωρίς βιασύνη και με πολύ
χιούμορ.Τα προσόντα της είναι εντυπωσιακά,άρα ο χαρακτηρισμός XL ταιριάζει γάντι.Η στύση της με εξέπληξε,καθώς περίμενα ότι η "μάνικα" δύσκολα θα σηκωνόταν,αλλά χωρίς πολλά πολλά
έγινε σίδερο.Θα την ξαναπροτιμήσω.
allaroundass
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια ερώτηση ψιλοάσχετη με το θέμα .
Προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό στο ts dating και μου ζητάει συνδρομή ,υπάρχει πιθανότητα αποφυγής ?ή μόνο συνδρομητικά δουλεύει ?
Προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό στο ts dating και μου ζητάει συνδρομή ,υπάρχει πιθανότητα αποφυγής ?ή μόνο συνδρομητικά δουλεύει ?
Τη Μαρίνα τη συνάντησα πρόσφατα στο χώρο της.Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μεγάλη,αλλά
σίγουρα στα νιάτα της θα φύσσαγε.Η συμπεριφορά της ήταν άριστη,χωρίς βιασύνη και με πολύ
χιούμορ.Τα προσόντα της είναι εντυπωσιακά,άρα ο χαρακτηρισμός XL ταιριάζει γάντι.Η στύση της με εξέπληξε,καθώς περίμενα ότι η "μάνικα" δύσκολα θα σηκωνόταν,αλλά χωρίς πολλά πολλά
έγινε σίδερο.Θα την ξαναπροτιμήσω.
Φιλε για ποια Μαρινα μιλας;
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Φίλε αναφέρομαι στην XL Μαρίνα από το TS-Dating.Φιλε για ποια Μαρινα μιλας;
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά αυτή η Μαρίνα XL μήπως είναι μία που είχε βγει Σταρ τραβεστί τη δεκαετία του 1980 καταγωγή από Μυτιλήνη και μάλιστα λέγανε ότι τα είχε με διεθνή ποσοσφαιριστή ?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ίσως τα καλύτερα πόδια στο internet αυτή τη στιγμή
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Τη ρώτησα και μου επιβεβαίωσε ότι είναι εστεμμένη με εγχώριους,αλλά και διεθνείς τίτλους,κάτι που θεωρώ πιθανό,καθώς ομολογουμένως στη νιότη της δείχνει να ήταν όντως καλλονή από τις λίγες.ρε παιδιά αυτή η Μαρίνα XL μήπως είναι μία που είχε βγει Σταρ τραβεστί τη δεκαετία του 1980 καταγωγή από Μυτιλήνη και μάλιστα λέγανε ότι τα είχε με διεθνή ποσοσφαιριστή ?
φίλε peter ellison σου έστειλα πμ αν νέχεις λεπτομερειες για μαρινα
περιοχή που έχει τον χώρο, καθαριότητα, αν είναι παθητική και γενικά το σώμα πως είναι λόγω της ηλικίας
ηλικία περίπου
κανα 50
Αν θες φιλε στειλε μου κι εμενα γιατι με ενδιαφερει...Ειμαι μονο ενεργητικος.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
για καταγωγή από Μυτιλήνη και για τον ποδοσφαιριστή της είπες?
Τη ρώτησα και μου επιβεβαίωσε ότι είναι εστεμμένη με εγχώριους,αλλά και διεθνείς τίτλους,κάτι που θεωρώ πιθανό,καθώς ομολογουμένως στη νιότη της δείχνει να ήταν όντως καλλονή από τις λίγες.
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Σε τέτοιες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκα,γιατί δεν τις γνώριζα εκ των προτέρων.για καταγωγή από Μυτιλήνη και για τον ποδοσφαιριστή της είπες?
για καταγωγή από Μυτιλήνη και για τον ποδοσφαιριστή της είπες?
Ξέρεις μπάλα?Σε τέτοιες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκα,γιατί δεν τις γνώριζα εκ των προτέρων.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μάθε μπαλίτσα αγόρι μου
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
λεει αληθεια ρε παιδιά? εμεις της το ζητησαμε ??
Καμια γνωμη απο τα καρντασια για τη Στελλα;
Η κοπελα βρισκεται Αθηνα.
www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_]http://www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_[/url]
Η κοπελα βρισκεται Αθηνα.
www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_]http://www.adoos.gr/post/23365607/trans_apolyti_trans_super_thiliki_[/url]
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
και οι 2 Θεσσαλονικές δηλώνουν διαμονή στο Κολωνάκι. Παίζει να μένουν και μαζί για τρελλή παρτούζα ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K