Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
όνειρο ζω... μη με ξυπνάτεεεεεεεεε
Καλύτερα όχι θα έλεγα εγώpaidia gia aythn edw gnwrizei kaneis tpt???
menoume dipla kai lew na th faw.....
κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα... επειδη την εχω δει κι απο κοντα...Giati to les???
συμφωνω με τους αλλους μην πας εχω προσωπικη εμπειρια... δεν λεει... την εχω γνωρισει απο αλλες τρανς... ειναι γνωστη και ως τζουλια... εμενε ελ.βενιζελου καλλιθεα τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκι...paidia gia aythn edw gnwrizei kaneis tpt???
menoume dipla kai lew na th faw.....
πριν 2-3 μηνες την πετυχα σε καποιο διαμερισμα στη Ν. Σμυρνη μαζι με καποια φιλη της (επισης μουφα)συμφωνω με τους αλλους μην πας εχω προσωπικη εμπειρια... δεν λεει... την εχω γνωρισει απο αλλες τρανς... ειναι γνωστη και ως τζουλια... εμενε ελ.βενιζελου καλλιθεα τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκι...
πριν 2-3 μηνες την πετυχα σε καποιο διαμερισμα στη Ν. Σμυρνη μαζι με καποια φιλη της (επισης μουφα)
και σε εμφανιση αλλα πιο πολυ στις υπηρεσιες...Μουφα εννοεις στην εμφανιση ή στις υπηρεσιες της;
και σε εμφανιση αλλα πιο πολυ στις υπηρεσιες...
συμφωνω με τους αλλους μην πας εχω προσωπικη εμπειρια... δεν λεει... την εχω γνωρισει απο αλλες τρανς... ειναι γνωστη και ως τζουλια... εμενε νεα σμυρνη (οχι καλλιθεα) πανω στις γραμμες του τραμ ελ.βενιζελου τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκι... αρα θα σου προτεινα να μην την φας... υπαρχουν τοσα αλλα αστερακια εξαλλου.... μακριααααα
Hotyanαλ αυστηρά ενεργητικό.ευχαρσιτώ για τις πληροφορίες μάγκες!!!!!ποιο ειναι το πιο καλό που έχετε πάρει???ενεργοπαθητικό.......
καυλιαρη χοτυ καλη χρονια.... σου ευχομαι το νεο χρονο να αποκτησεις επιτελους κι εσυ μια εμπειρια στον "εναλλακτικο ερωτα"Hotyanαλ αυστηρά ενεργητικό.
Γιατρέυει και τις αιμοροϊδες.
Συνίσταται απο όλους τους πρωκτολόγους!
αν φτάνει φιλαράκι βάλτο στο δικό σου να βρεις την υγεια σου....Hotyanαλ αυστηρά ενεργητικό.
Γιατρέυει και τις αιμοροϊδες.
Συνίσταται απο όλους τους πρωκτολόγους!
καυλιαρη χοτυ καλη χρονια.... σου ευχομαι το νεο χρονο να αποκτησεις επιτελους κι εσυ μια εμπειρια στον "εναλλακτικο ερωτα"
Δεν μπορώ Glykomoutsounos , σφίγκομαι!!!καυλιαρη χοτυ καλη χρονια.... σου ευχομαι το νεο χρονο να αποκτησεις επιτελους κι εσυ μια εμπειρια στον "εναλλακτικο ερωτα"
Πονηρούλη!!!αν φτάνει φιλαράκι βάλτο στο δικό σου να βρεις την υγεια σου....
Αααααααχχχ ναιιιιιιιιί!!!τι να αποκτησει? μονο τετιες εμπειριες εχει ο χοτυ