ωωωωραιο παιδι ειναιποια ειναι αυτη ?ποια ειναι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
'αααψογη...κουφάλες σαλονικιοί.. πάλι θα φατε καλα...ποια ειναι αυτη ?ποια ειναι?
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Γιατι η Μπετυ παει πισω?Απιστευτη!!!!
gmour
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την εχεις παρει? πες εντυπωσειςΓιατι η Μπετυ παει πισω?Απιστευτη!!!!
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα,
Ψάχνω για μια καλή τρανς ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΉ στην Αθήνα. Μου αρέσει πάρα πολύ η Ντέζυ αλλά δεν γνωρίζω καμία άλλη που να κάνει καλό ενεργητικό.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. (και PM)
ρε παιδια, γνωρίζετε καμια 2μετρη, με μαυρα μαλλια, λιγο μεγαλης ηλικιας που κανει καποιες φορες πιατσα στη συγγρου λιγο πισω απο το παρκακι και το βεντζιναδικο; εχω ρωτησει και μου εχουν πει οτι ειναι η γνωστη Μαριλου απο το μαγαζι "κουκλες" ισχυει; την γνωριζετε;
Αγαπητοί συνοδοιποροι,
Καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καποια trans με προσοντα η οποια να ειναι εκτος απο εμφανισημη κ αρκετα επικοινωνιακη? Θα με ενδιεφερε μια σχεση μαζι της. Μπορειται να μου στειλετε μυνημα στο e-mail μου.
Διαβασα για την τινα αλλα ειναι με καποια αλλη μαζι...
ευχαριστω
Καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καποια trans με προσοντα η οποια να ειναι εκτος απο εμφανισημη κ αρκετα επικοινωνιακη? Θα με ενδιεφερε μια σχεση μαζι της. Μπορειται να μου στειλετε μυνημα στο e-mail μου.
Διαβασα για την τινα αλλα ειναι με καποια αλλη μαζι...
ευχαριστω
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τελικα αν ετουτη εδω ειναι το ιδιο καλη σε συμπεριφορα και στο κρεββατι, οσο εντυπωσιακη ειναι... θα πρεπει να ανεβω σύντομα Σαλόνικα...
studiolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
κανε το τουυρ σου ρε χελι κ κατεβα λιγο κ προς τα κατωτελικα αν ετουτη εδω ειναι το ιδιο καλη σε συμπεριφορα και στο κρεββατι, οσο εντυπωσιακη ειναι... θα πρεπει να ανεβω σύντομα Σαλόνικα...
dimitris_66
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
τελικα αν ετουτη εδω ειναι το ιδιο καλη σε συμπεριφορα και στο κρεββατι, οσο εντυπωσιακη ειναι... θα πρεπει να ανεβω σύντομα Σαλόνικα...
Είναι η Στέλα από Θεσσαλονίκη. Έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Καλαμαριά. Πήγαινα μαζί της όταν ήμουν Θεσσαλονίκη και πραγματικά είναι όπως στις φωτογραφίες. Πολύ όμορφη, πάντα στη τρίχα και έχει τεράστιο εργαλείο.
dimitris_66
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Στη Θεσσαλονίκη επίσης, πήγαινα και με την Ντιάνα από Ιπποδρομείου. Όχι τόσο όμορφη, αλλά είχε και αυτή τεράστιο εργαλείο και πολύ καλή στην εξυπηρέτηση.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πολυ ωραια ολα αυτα... στο κρεββατι πως ειναι? το κατεχει το αθλημα που λεμε?? αυτο μετραει πανω απ ολα... ειναι καθολου "gilrfriend" experience για να το πω και σε απταιστα ελληνικα...Είναι η Στέλα από Θεσσαλονίκη. Έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Καλαμαριά. Πήγαινα μαζί της όταν ήμουν Θεσσαλονίκη και πραγματικά είναι όπως στις φωτογραφίες. Πολύ όμορφη, πάντα στη τρίχα και έχει τεράστιο εργαλείο.
dimitris_66
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Θα έλεγα πως ναι. Είναι αρκετά φιλική, εξαρτάται βέβαια με τως πως αντιδρά και ο καθένας μας. Έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, αλλά πάντα ήταν φιλική, εξυπηρετική και πάρα πολύ όμορφη. Τώρα girlfriend experience με τέτοιο εργαλείο, είναι κάπως σχήμα οξύμωρο, if you know what I mean...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K