Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Μακαρι..Αλλα ειμαι εκτος Αττικης! :tickedoff:

easy777

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Ψάχνω για μια καλή τρανς ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΉ στην Αθήνα. Μου αρέσει πάρα πολύ η Ντέζυ αλλά δεν γνωρίζω καμία άλλη που να κάνει καλό ενεργητικό.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. (και PM)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Dim19RB11

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, γνωρίζετε καμια 2μετρη, με μαυρα μαλλια, λιγο μεγαλης ηλικιας που κανει καποιες φορες πιατσα στη συγγρου λιγο πισω απο το παρκακι και το βεντζιναδικο; εχω ρωτησει και μου εχουν πει οτι ειναι η γνωστη Μαριλου απο το μαγαζι "κουκλες" ισχυει; την γνωριζετε;  :huh:

:birdman: :helpplea: :dancing:

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια γνωριζεται μια τρανς μαριαννα απο γαλατσι??? Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου στειλει πμ ευχαριστω!!

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνοδοιποροι,

Καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για καποια trans με προσοντα η οποια να ειναι εκτος απο εμφανισημη κ αρκετα επικοινωνιακη? Θα με ενδιεφερε μια σχεση μαζι της. Μπορειται να μου στειλετε μυνημα στο e-mail μου.
Διαβασα για την τινα αλλα ειναι με καποια αλλη μαζι...

ευχαριστω

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
παρακαλω εαν εχετε υποψην καποια απο Αθηνα.

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
καποιος που να ξερει για την Νταιζη απο το κεντρο?

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11

dimitris_66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
τελικα αν ετουτη εδω ειναι το ιδιο καλη σε συμπεριφορα και στο κρεββατι, οσο εντυπωσιακη ειναι... θα πρεπει να ανεβω σύντομα Σαλόνικα...

Είναι η Στέλα από Θεσσαλονίκη. Έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Καλαμαριά. Πήγαινα μαζί της όταν ήμουν Θεσσαλονίκη και πραγματικά είναι όπως στις φωτογραφίες. Πολύ όμορφη, πάντα στη τρίχα και έχει τεράστιο εργαλείο.

dimitris_66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Στη Θεσσαλονίκη επίσης, πήγαινα και με την Ντιάνα από Ιπποδρομείου. Όχι τόσο όμορφη, αλλά είχε και αυτή τεράστιο εργαλείο και πολύ καλή στην εξυπηρέτηση.

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδια απο Αθηνα καμια με τα ιδια προσοντα κ επικοινωνιακη?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Είναι η Στέλα από Θεσσαλονίκη. Έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Καλαμαριά. Πήγαινα μαζί της όταν ήμουν Θεσσαλονίκη και πραγματικά είναι όπως στις φωτογραφίες. Πολύ όμορφη, πάντα στη τρίχα και έχει τεράστιο εργαλείο.
πολυ ωραια ολα αυτα... στο κρεββατι πως ειναι? το κατεχει το αθλημα που λεμε?? αυτο μετραει πανω απ ολα... ειναι καθολου "gilrfriend" experience για να το πω και σε απταιστα ελληνικα...

dimitris_66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Θα έλεγα πως ναι. Είναι αρκετά φιλική, εξαρτάται βέβαια με τως πως αντιδρά και ο καθένας μας. Έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, αλλά πάντα ήταν φιλική, εξυπηρετική και πάρα πολύ όμορφη. Τώρα girlfriend experience με τέτοιο εργαλείο, είναι κάπως σχήμα οξύμωρο, if you know what I mean... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom