ευχαριστω μεγαλε καλη χρονιαΑυτη ειναι μεγαλε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
οχι Μπίλυ, δεν είναι σι-ντι, τραβεστί ειναι, έχει οντως μεγκαλο πουτσα και καυλιαρα ειναι και καλη συμπεριφορα εχει, αλλα καποιοι της δωσανε πολυ αερα και απο 50 πηγε στα 100 ευρωkοίταξε στο thread "ΒουλγαροΤράβελα", πάντως ζητάει 100 ευρω και είναι cd
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Κριση με πιανει κριση....
Tρανς αστέρι για τρελή
dimitrissamos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP
Περιοχή ..?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP
dimitrissamos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ NO PROBLEM
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στον λιλα εστειλες τυπεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP
Επισκέπτης
Nταιζη μεγαλε!!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP
sexomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα ακουστώ κάπως τώρα αλλα θέλω να είμαι ειλικρινής.. Εχω περιέργεια να πηδήξω μια τραβεστί μιάς και θα είναι η πρώτη φορά αλλα όλο το αναβάλω γιατι δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.. δηλαδή όσο φτιαγμένες και να είναι αυτές θα τους κρέμεται το πράγμα στη τελική.. και φοβαμαι οτι δεν θα μου κάνει κούκου!!!.. Απο την άλλη τα τραβέλια μας εδω δεν είναι σαν τα βραζιλιάνικα ή τα ταυλανδέζικα που πολλές φορές είναι πιο ελκυστικές και απο γυναίκες.. Ηταν κανένας άλλος έτσι σαν εμένα πρώτη φορά όταν πήγε?
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Καλη Χρονιά !!!!
Υπάρχουν πληροφορίες για την
????
Υπάρχουν πληροφορίες για την
????
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Ή και γι αυτήν ???
Φαίνεται πολύ θηλυκή....
Πειτε βρε παιδες...
Φαίνεται πολύ θηλυκή....
Πειτε βρε παιδες...
parr_78_93
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξέρει κάποιος μια που βγαίνει στη μέση της Συγγρου μετα τη shell με ενα μαυρο ή μπλε audiA3? φαίνεται πολυ καβλιαρα
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
στήθος ?
οχι Μπίλυ, δεν είναι σι-ντι, τραβεστί ειναι, έχει οντως μεγκαλο πουτσα και καυλιαρα ειναι και καλη συμπεριφορα εχει, αλλα καποιοι της δωσανε πολυ αερα και απο 50 πηγε στα 100 ευρω
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
σαν το δικο σου περιπου...χαχαχαχαχστήθος ?
δεν έχει στηθος μπιλαρα
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
το ξέρω, έχω πάει 2 φορές΄και για αυτό σε ρώτησα για στήθος. Την αποκάλεσες τραβεστί και όχι cd. Αφού λοιπόν δεν έχει στήθος είναι αγόρι που ντύνεται γυναικεία άρα cd. Έχω κάπου λάθος ? Διόρθωσε με αν θέλεις.
βασιλη χρονια πολλα και καλη χρονια (και σε ολους)
οι τραβεστι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν στηθος οπως βεβαια σιγουρα και οι κρος.
τις διαφορές με τις διάφορες κατηγοριες μεχρι τωρα τις εχω πιασει πανω κατω, απλα παντα δυσκολευομουν με τις κρος. Θα ελεγα, σ ελευθερη ερμηνεια, οτι οι κρος ειναι ενα σταδιο πριν τις τραβεστι αν και καποιος αλλος θα μπορουσε να πει οτι ειναι το ιδιο και το αυτο, γιατι στην ουσια σημαινουν το ιδιο πραγμα
οι τραβεστι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν στηθος οπως βεβαια σιγουρα και οι κρος.
τις διαφορές με τις διάφορες κατηγοριες μεχρι τωρα τις εχω πιασει πανω κατω, απλα παντα δυσκολευομουν με τις κρος. Θα ελεγα, σ ελευθερη ερμηνεια, οτι οι κρος ειναι ενα σταδιο πριν τις τραβεστι αν και καποιος αλλος θα μπορουσε να πει οτι ειναι το ιδιο και το αυτο, γιατι στην ουσια σημαινουν το ιδιο πραγμα
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι αυτη ?ποια ειναι?
γνωριζει καποιος κατι για αυτα τα 2 τραβελακια???
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K