Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
kοίταξε στο thread "ΒουλγαροΤράβελα", πάντως ζητάει 100 ευρω και είναι cd
οχι Μπίλυ, δεν είναι σι-ντι, τραβεστί ειναι, έχει οντως μεγκαλο πουτσα και καυλιαρα ειναι και καλη συμπεριφορα εχει, αλλα καποιοι της δωσανε πολυ αερα και απο 50 πηγε στα 100 ευρω

dimitrissamos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP :headbang: :headbang:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ TRANSEXUAL ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.HELP :headbang: :headbang:
Περιοχή ..?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στον λιλα εστειλες τυπε :think:

Επισκέπτης
Nταιζη μεγαλε!!!!!

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα ακουστώ κάπως τώρα αλλα θέλω να είμαι ειλικρινής.. Εχω περιέργεια να πηδήξω μια τραβεστί μιάς και θα είναι η πρώτη φορά αλλα όλο το αναβάλω γιατι δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.. δηλαδή όσο φτιαγμένες και να είναι αυτές θα τους κρέμεται το πράγμα στη τελική.. και φοβαμαι οτι δεν θα μου κάνει κούκου!!!.. Απο την άλλη τα τραβέλια μας εδω δεν είναι σαν τα βραζιλιάνικα ή τα ταυλανδέζικα που πολλές φορές είναι πιο ελκυστικές και απο γυναίκες.. Ηταν κανένας άλλος έτσι σαν εμένα πρώτη φορά όταν πήγε?  :grin: :grin: :grin:

parr_78_93

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κάποιος μια που βγαίνει στη μέση της Συγγρου μετα τη shell με ενα μαυρο ή μπλε audiA3? φαίνεται πολυ καβλιαρα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

στήθος ?

οχι Μπίλυ, δεν είναι σι-ντι, τραβεστί ειναι, έχει οντως μεγκαλο πουτσα και καυλιαρα ειναι και καλη συμπεριφορα εχει, αλλα καποιοι της δωσανε πολυ αερα και απο 50 πηγε στα 100 ευρω

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
το ξέρω, έχω πάει 2 φορές΄και για αυτό σε ρώτησα για στήθος. Την αποκάλεσες τραβεστί και όχι cd. Αφού λοιπόν δεν έχει στήθος είναι αγόρι που ντύνεται γυναικεία άρα cd. Έχω κάπου λάθος ? Διόρθωσε με αν θέλεις.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
βασιλη χρονια πολλα και καλη χρονια (και σε ολους)
οι τραβεστι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν στηθος οπως βεβαια σιγουρα και οι κρος.
τις διαφορές με τις διάφορες κατηγοριες μεχρι τωρα τις εχω πιασει πανω κατω, απλα παντα δυσκολευομουν με τις κρος. Θα ελεγα, σ ελευθερη ερμηνεια, οτι οι κρος ειναι ενα σταδιο πριν τις τραβεστι αν και καποιος αλλος θα μπορουσε να πει οτι ειναι το ιδιο και το αυτο, γιατι στην ουσια σημαινουν το ιδιο πραγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom