palioseiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
prosonta exei sigoura polu megala alla molis ston vazei mia fora ton vgazei amesws gia na min xusei....opote einai akura!!
συμφωνώ...πάντα δείχνει πολύ καλή διάθεση...Φίλε μου έχς πάει με την Μαρίνα αρκετές φορες κι εχω να πώ πως γουστάρει αυτό που κάνει. Όσο για τα προσόντα της είναι σίγουρα τεράστια...
lordan , Αν παίρνει 50 για να στον βάλει ένα λεπτο, τότε αυτη στοιχίζει:prosonta exei sigoura polu megala alla molis ston vazei mia fora ton vgazei amesws gia na min xusei....opote einai akura!!
23 ποντουσ χωσου και πεσ μασκαλησπερα στους συναγωνιστες.εχουμε πληροφοριες για την cd_louiza ? απο πεδιον αρεος? γνωριμια απο ανταλτ. στο μσν καλες οι φωτο προσωπου και σωματος. υποστηριζει οτι τον εχει 23 ποντους και χωρις βιασυνες στο χωρο της. ζητα 60ε. κανενας που να εχει εμπειρια; εχω καιρο να την δω ονλαιν...
την πήρες πρόσφατα την Τονια;; που έχει δικό της χώρο;;H Tonia33 to timaei to 70ari tis.mia fora pigame mazi kai xusame tautoxrona meta apo arketo sfirokopima ennalax.apla i stasi pou xisame itan ola ta lefta giati ola ta xusia mou elousan to proswpo dika tis k dika mou!!!
egw anapoda k auti apo panw!!
edeixe vevea na goustarei arketa!!
metria prosonta pantws k arketa kathari.
prin tis giortes ston tauro.
ekei douleuei akoma apo triti ews paraskeui nomizw!!
οχι, στο νοικι ειναιΣτον Ταύρο σε δικό της χώρο;
την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;; ...την έχει δοκιμάσει κανείς;;
κακη επαγγελματιας δηλαδη...την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...
οχι, στο νοικι ειναι
μπααα το 99% δουλευει ανεξαρτητακαλό, αλλά εννοούσα να μην είναι σε στούντιο ή τίποτα τετοιο.
...;όπως πας για άμστερνταμ, δεξιά;;;την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...
την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...