Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

palioseiras

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
prosonta exei sigoura polu megala alla molis ston vazei mia fora ton vgazei amesws gia na min xusei....opote einai akura!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.489
Πόντοι
1.720
Την έχω πηδήξει 2 - 3 φορές. Πολύ καλό παθητικό, μέτριο προς χάλια ενεργητικό. ΤΕΛΟΣ.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Φίλε μου έχς πάει με την Μαρίνα αρκετές φορες κι εχω να πώ πως γουστάρει αυτό που κάνει. Όσο για τα προσόντα της είναι σίγουρα τεράστια...
συμφωνώ...πάντα δείχνει πολύ καλή διάθεση...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
prosonta exei sigoura polu megala alla molis ston vazei mia fora ton vgazei amesws gia na min xusei....opote einai akura!!
lordan ,  Αν παίρνει 50 για να στον βάλει ένα λεπτο, τότε αυτη στοιχίζει:
50Χ 60 λεπτά = 3000 ευρώ την ώρα!
ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!!!

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
καλησπερα στους συναγωνιστες.εχουμε πληροφοριες για την cd_louiza ? απο πεδιον αρεος? γνωριμια απο ανταλτ. στο μσν καλες οι φωτο προσωπου και σωματος. υποστηριζει οτι τον εχει 23 ποντους και χωρις βιασυνες στο χωρο της. ζητα 60ε. κανενας που να εχει εμπειρια; εχω καιρο να την δω ονλαιν...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα στους συναγωνιστες.εχουμε πληροφοριες για την cd_louiza ? απο πεδιον αρεος? γνωριμια απο ανταλτ. στο μσν καλες οι φωτο προσωπου και σωματος. υποστηριζει οτι τον εχει 23 ποντους και χωρις βιασυνες στο χωρο της. ζητα 60ε. κανενας που να εχει εμπειρια; εχω καιρο να την δω ονλαιν...
23 ποντουσ χωσου και πεσ μασ :grin:

palioseiras

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
H Tonia33 to timaei to 70ari tis.mia fora pigame mazi kai xusame tautoxrona meta apo arketo sfirokopima ennalax.apla i stasi pou xisame itan ola ta lefta giati ola ta xusia mou elousan to proswpo dika tis k dika mou!!!
egw anapoda k auti apo panw!!
edeixe vevea na goustarei arketa!!
metria prosonta pantws k arketa kathari.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
H Tonia33 to timaei to 70ari tis.mia fora pigame mazi kai xusame tautoxrona meta apo arketo sfirokopima ennalax.apla i stasi pou xisame itan ola ta lefta giati ola ta xusia mou elousan to proswpo dika tis k dika mou!!!
egw anapoda k auti apo panw!!
edeixe vevea na goustarei arketa!!
metria prosonta pantws k arketa kathari.
την πήρες πρόσφατα την Τονια;; που έχει δικό της χώρο;;

palioseiras

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
prin tis giortes ston tauro.
ekei douleuei akoma apo triti ews paraskeui nomizw!!

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;; ...την έχει δοκιμάσει κανείς;;
την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
την πειρα και εγω πριν τισ γιορτες... χωρος στον ταυρο... κοντα στο γηπεδο του αγιαξ... καλη περιπτωση.. οπως τις φωτο, καλο σωμα θυλικο, μεγαλο στηθος, μετρια προσοντα ομως, την πετυχα ομως σε ωρα που ειχε φουλ δουλεια, ειχε βαλει και αγγελια στο adoos, και καταλαβενετε, πολλα τηλεφωνα επεφταν και ηταν λιγο βιαστικη.... αυτα...
κακη επαγγελματιας δηλαδη...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
:think:...;όπως πας για άμστερνταμ, δεξιά;;; :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μήπως δούλευε και στην Καβάλας πιό παλιά? Ήταν μία μετά το περίφτερο πολύ καλή με σπίτι στον Ταύρο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom