You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
και γω αμα γουστά με τον δονητή μου χαχαχαχααχΑγαπη μου το κωλοτρυπιδι στο σκιζω οποτε θες...ασε λοιπον τις αποριες και τις χαζομαρες....
γιατί γουσταρουν αρκετοί άντρες τραβεστί. αυτο. και συστηματικαΤι θές να μάθεις?
Επισκέπτης
το δονητη στο μουνακι σου!!!καβλακι..και γω αμα γουστά με τον δονητή μου χαχαχαχααχ
το δονητη στο μουνακι σου!!!καβλακι..
οοοοοχχχχιιιιιιιιι μαλλον αλλου παει ο δονητησ ! μαντεωε που και ποιοσ ειναι ο τυχερος χαχαχααχχα
Αυτό πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.γιατί γουσταρουν αρκετοί άντρες τραβεστί. αυτο. και συστηματικα
Αν θές κανονίζουμε μια παρτουζίτσα και θα δείς..... ωραία πράγματάκια.
Γουστάρεις μικρή μου?
Αν είσαι βέβαια πάνω απο 18 ασφαλώς βεβαίως βεβαίως.....
Επισκέπτης
στειλε ΠΜ αν θες κατι συγκεκριμενο και δεν θα χασεις.....οοοοοχχχχιιιιιιιιι μαλλον αλλου παει ο δονητησ ! μαντεωε που και ποιοσ ειναι ο τυχερος χαχαχααχχα
στειλε ΠΜ αν θες κατι συγκεκριμενο και δεν θα χασεις.....
pas systimatika me travesti?
Επισκέπτης
στειλε ΠΜ για λεπτομερειες εδω δεν μπορω να σου απαντησω!!!!!pas systimatika me travesti?
mountzidio einai i gunaika?tilt η επισκεψιμοτης του thread ενεκα μουτζιδιου...πειτε ρε παιδια στο κοριτσακι ομορφα κι ωραια τι σας αρεσει...μην κατηγορηθω για προπαγανδα...
k gw ti rolo tha baraw stin partouza akribws?Αυτό πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.
Αν θές κανονίζουμε μια παρτουζίτσα και θα δείς..... ωραία πράγματάκια.
Γουστάρεις μικρή μου?
Αν είσαι βέβαια πάνω απο 18 ασφαλώς βεβαίως βεβαίως.....
Επισκέπτης
της το λεμε evaki αλλα δεν καταλαβαινει....tilt η επισκεψιμοτης του thread ενεκα μουτζιδιου...πειτε ρε παιδια στο κοριτσακι ομορφα κι ωραια τι σας αρεσει...μην κατηγορηθω για προπαγανδα...
Επισκέπτης
Πιπα κωλο και μποκη...και στα διαλειματα μουνακι για αλλαγη...γουσταρεις?k gw ti rolo tha baraw stin partouza akribws?
den m lete ksekathara!της το λεμε evaki αλλα δεν καταλαβαινει....
opa ola ta pidame ola ta maxeronoumeΠιπα κωλο και μποκη...και στα διαλειματα μουνακι για αλλαγη...γουσταρεις?
Επισκέπτης
ξεκαθαρησε τι θες....γιατι μας κουρασες!!!!opa ola ta pidame ola ta maxeronoume
να μπω βαθια στην αντρικη ψυχολογια....ξεκαθαρησε τι θες....γιατι μας κουρασες!!!!
Επισκέπτης
παιζει καψουρα???να μπω βαθια στην αντρικη ψυχολογια....
epistimoniko endiaferon....παιζει καψουρα???
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
να μπω βαθια στην αντρικη ψυχολογια....
Ανοιξε βαθεια την κωλοτρυπιδα σου, βημα πρωτο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K