Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
    Α μωρο μου μου αυξομειωνεται :2funny: αναλογα τον παρτεναιρ :2funny: Μαζι σου μπορει να ξεπερασει και την φαντασια σου :idiot:

μ' αρεσεις!!!
αν και δεν εχω δει καλες φωτο σου... πρεπει να κανεις μια αλλαγη... η να μας πεις που να δουμε νεες σου...γιατι μπορει και να τα πουμε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μ' αρεσεις!!!
αν και δεν εχω δει καλες φωτο σου... πρεπει να κανεις μια αλλαγη... η να μας πεις που να δουμε νεες σου...γιατι μπορει και να τα πουμε
πμ
δεν ειπα γκει κανεναν . απλα εχω αυτην την απορια. και δεν ειμαι 15 χρονων
για το πρωτο ομως συμφωνεις.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βικαρα μπορει να το εχεις πει αλλα δεν το εχω διαβασει... εσυ ποσο την εχεις?

Α μωρο μου μου αυξομειωνεται :2funny: αναλογα τον παρτεναιρ :2funny: Μαζι σου μπορει να ξεπερασει και την φαντασια σου :idiot:

Η κυρία Ντέζη με τις προκλητικές φωτογραφίες της  έγινε πια γκεστάρ!!! Και ίσως το Νο1.΅
Εσύ Βικάρα που κολώνεις , δώσε μια φωτό με τον λούτσο μη ντρέπεσαι!!!!  :dancing:
Εκτός αν τον έχεις μικρό η ξηλωμένο....  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Η κυρία Ντέζη με τις προκλητικές φωτογραφίες της  έγινε πια γκεστάρ!!! Και ίσως το Νο1.΅
Εσύ Βικάρα που κολώνεις , δώσε μια φωτό με τον λούτσο μη ντρέπεσαι!!!!  :dancing:
Ρέ τζόνι  ντροπή ή βικάρα είναι φιλαράκι ......

Επισκέπτης
Δεν ξερω για βικη αλλα η Νταιζη πολυ ξεπερασμενη ρε παιδι μου εδω και 12-15 χρονια ...Καβαλας με Καλι, Μουστοξυδι ,Συγγρου, Σ.Καλλαρι.......κλπ,κλπ!!!!

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραια,για απαντα μου στην πρωτη παραθεση που σου εκανα.
egw aplws den katalabenw gt goustaroun travelia polloi. afou exoun poutso pa na pei oti exoun k mia gay tasi.goustaroun poutso apla oxi antriko swma. k de milaw apla g dokimi na pareis travelia kana dio fores alla na pigeneis k na epidiwkeis sustimatika iparxei themataki

Επισκέπτης
egw aplws den katalabenw gt goustaroun travelia polloi. afou exoun poutso pa na pei oti exoun k mia gay tasi.goustaroun poutso apla oxi antriko swma. k de milaw apla g dokimi na pareis travelia kana dio fores alla na pigeneis k na epidiwkeis sustimatika iparxei themataki
και με σενα υπαρχει θεματακι που δεν γραφεις Ελληνικα και μας ταλαιπωρεις....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
και μετα μου λες οτι δεν εισαι 15 χρονων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom