brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οταν μεγαλωσεις λιγο,ξαναμιλαμε ;)ε ναι αν πηγαινεις συστηματικα και γουσταρεις υπαρχει θεμα. δεν εισαι εντελως στρειτ. μην σου πω και καθολου.
οταν μεγαλωσεις λιγο,ξαναμιλαμε ;)ε ναι αν πηγαινεις συστηματικα και γουσταρεις υπαρχει θεμα. δεν εισαι εντελως στρειτ. μην σου πω και καθολου.
Ελα να μας γαμησεις λοιπον...να δουμε ποιος ειναι ο στρειτ....οπως λες!!!!ε ναι αν πηγαινεις συστηματικα και γουσταρεις υπαρχει θεμα. δεν εισαι εντελως στρειτ. μην σου πω και καθολου.
με δονητη κατι γινεται. γουστά?? αχχαχαχααΕλα να μας γαμησεις λοιπον...να δουμε ποιος ειναι ο στρειτ....οπως λες!!!!
Φολα μεγαλη ....μακρυα ξεπετα κακιστου ειδους!!!!
Εγω ομως καβλα θα σου κανω το κωλοτρυπιδι 7χ2 θα παθεις ακρατεια για μια βδομαδαμε δονητη κατι γινεται. γουστά?? αχχαχαχαα
Η κυρία Ντέζη με τις προκλητικές φωτογραφίες της έγινε πια γκεστάρ!!! Και ίσως το Νο1.΅
Εσύ Βικάρα που κολώνεις , δώσε μια φωτό με τον λούτσο μη ντρέπεσαι!!!!
Εκτός αν τον έχεις μικρό η ξηλωμένο.... ;)
Ρέ τζόνι ντροπή ή βικάρα είναι φιλαράκι ......
Το trela προέρχεται απο το travela μικρή μου?με δονητη κατι γινεται. γουστά?? αχχαχαχαα
oxi 2 επι 3?Εγω ομως καβλα θα σου κανω το κωλοτρυπιδι 7χ2 θα παθεις ακρατεια για μια βδομαδα
δεν εχω πουτσο λυπάμαι....Ρε άμτζι εσύ που είσαι φίλος της έπρεπε να της το προτείνεις. Στα κάτω κάτω για προβολή της θα είναι, και δεν θα έχουμε αμφιβολίες οι υπόλοιποι!! ;)
Το trela προέρχεται απο το travela μικρή μου?
Οχι γιατι τον εχω 7χ22 καταλαβες?oxi 2 επι 3?
Μπορει να τόβαλες στο ξύδι και να σου μάζεψε βρε κουτό!!!δεν εχω πουτσο λυπάμαι....
154 εκατοστα? πρεπει να ναι μαρτυριο να μην βρισκεισ παντελονι χαχαχαχαχαΟχι γιατι τον εχω 7χ22 καταλαβες?
γυναικα ειμαι τι θες να διαθετω. εκτος κ αν το χεις ξεχάσει το αιδοιο χααχαχαΜπορει να τόβαλες στο ξύδι και να σου μάζεψε βρε κουτό!!!
Εν τελει τι διαθέτεις γλυκιά μου?
Φιλε εχει δεν εχει ..ο κωλος της την τρωει!!!παμε λοιπον να τον ξυσουμε---γαμησουμε εννοουσα.....Μπορει να τόβαλες στο ξύδι και να σου μάζεψε βρε κουτό!!!
Εν τελει τι διαθέτεις γλυκιά μου?
γυναικα ειμαι τι θες να διαθετω. εκτος κ αν το χεις ξεχάσει το αιδοιο χααχαχα
Βρε βουρλο ...22 ποντους μηκος και 7 περιμετρος(παχος) ξυπνα...αυτα επρεπε να τα ξερεις!!!και μετα κρινεις τα τραβελια τρομαρα σου.....154 εκατοστα? πρεπει να ναι μαρτυριο να μην βρισκεισ παντελονι χαχαχαχαχα
που να τα ξερει ρε η πιτσιρικα...?απ'τα 15 της... ?Βρε βουρλο ...22 ποντους μηκος και 7 περιμετρος(παχος) ξυπνα...αυτα επρεπε να τα ξερεις!!!και μετα κρινεις τα τραβελια τρομαρα σου.....
Πόσες καυτές τρυπούλες διαθέτεις μικρή μου?
τα ξερω απλα παίζωπου να τα ξερει ρε η πιτσιρικα...?απ'τα 15 της... ?
Αγαπη μου το κωλοτρυπιδι στο σκιζω οποτε θες...ασε λοιπον τις αποριες και τις χαζομαρες....θα μου λύσει κανείς την βασική μου απορία?
Τι θές να μάθεις?θα μου λύσει κανείς την βασική μου απορία?