eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
αν δεν σου ανοιξουν το κωλαντερο δεν μπορεις να καταλαβεις ειτε φροιντ ειτε schopenhouar,,,
[/quote ειτε φουκω!!!
αν δεν σου ανοιξουν το κωλαντερο δεν μπορεις να καταλαβεις ειτε φροιντ ειτε schopenhouar,,,
[/quote ειτε φουκω!!!
στο deree πηγες καλε?ksero jung kai adler. esy ksereis?????????
ναι κοριτσαρα μου στα καλιαρντα σημαινει γυναικα χωρις κατ αναγκην υποτιμιτικη σημασοα...την διαφορα την κανει ο τονισμος ενιοτε!!!mountzidio einai i gunaika?
εσύ γιατί πηγαίνεις με άντρες (ή με ό,τι πηγαίνεις) μάναμ'?
είδα και γω τόσες σελίδες και σκέφτηκα ότι θα έχουμε φουλ πληροφόρηση. αλλά τζίφος, το αδηφάγο μουτζίδιον (μικρή μούτζα (γυναίκα) = κοπέλα) γα
fffffffffffffffff me kourasate re palikaria. an kai tis apantiseis pou ithela tis pira kai kalifthika. ante loipon kala gamisia! auf viedersehen!!!!
fffffffffffffffff me kourasate re palikaria. an kai tis apantiseis pou ithela tis pira kai kalifthika. ante loipon kala gamisia! auf [size=20pt]v[/size]iedersehen!!!!
Με τα Γερμανικά δεν τα πας καθόλου καλά.
Τι το παιδεύεις το πράγμα και δεν μας λυπάσαι;
Για πες μας και εμας........www.adoos.gr/post/20426662/ellinida_ekfili_transoula_eksi_enaia_oktw_miden]ekfili transoula[/url]
Ο σαβρούκος είπε τα καλλίτερα λόγια!!!
Τι οκ σε 20 μέρες?εγω πηγα την τριτη στην Δεσποινα και μου ειπε οτι σε καμια 20αρια μερες θα ειναι οκ
Όπως το καλό κρασί????Τι οκ σε 20 μέρες?
Δηλαδή σαν τα φρούτα που περιμένουμε να γίνουν?