CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
να μη παω λες ?καλα πηγενε στη βραζιλια να στα δωσουν εκει γαμιουνται για 20-40e ειτε ειναι τραβεστι ειτε ειναι γυναικα...στην κατεξοχην χωρα της πορνειας λες να πληρωνουν τοσο ακρηβα?
να μη παω λες ?καλα πηγενε στη βραζιλια να στα δωσουν εκει γαμιουνται για 20-40e ειτε ειναι τραβεστι ειτε ειναι γυναικα...στην κατεξοχην χωρα της πορνειας λες να πληρωνουν τοσο ακρηβα?
μονο πειτε μου συντομα γιατι ειμαι με τη βαλιτσα στο χερι .Όχι βέβαια - στο Λουξεμβούργο να πας που είναι τα φράγκα.
και ολοι γαμανε τραβελια εκει? γκομενες δεν περνει κανενας?Σύντομα αργότερα, δεν ξέρω. Πάντως εκεί είναι φορτωμένοι όλοι.
ναι αλλα στα καλα τραβελια.οχι στα καρναβαλια.μην τους περνας για μαλακες εκει.Πως δε γαμάνε ρε arcans? Απλά τα €20 στη Βραζιλία, άνετα γίνονται €200 εκεί.
Εδω ειμαι μωρο μου..... Καλημερα.....Δαναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
που εισαι γλυκια μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδω ειμαι μωρο μου..... Καλημερα.....
Για να δειτε τι παιδι εχετε εδω μεσα.....ore......... πουστη θα τρελαθω τι ειναι αυτο ψυχη μου;;;;;;;;;;;;
Για να δειτε τι παιδι εχετε εδω μεσα.....
καλα πηγενε στη βραζιλια να στα δωσουν εκει γαμιουνται για 20-40e ειτε ειναι τραβεστι ειτε ειναι γυναικα...στην κατεξοχην χωρα της ελευθερης πορνειας λες να πληρωνουν τοσο ακρηβα?
μονο πειτε μου συντομα γιατι ειμαι με τη βαλιτσα στο χερι .
αυτααααα ειναι...αλλα βρε συ ? αν πλατσουριζω στο πετρελαιο μηπως μαυρισω πολυ ? και γινω σαν να βγηκα απο τη σουγκλα? και αντι για Αννα με φωναζουν "Ταμ-ταμ" ?τι βραζιλιες και λουξεβουργα σου λενε
πηγενε ντουμπαι-καταρ εκει ειναι τα φραγκα απο τους αραβες πετρελεαδες
σε βλεπω και για επικεφαλη χαρεμιου αμα λαχει με τετοια προσοντα
ασε που εκει ειναι και πολυ φιλελευθεροι στα ωπα ωπα θα σεχουν
μη σου πω οτι θα σου γραψουν 1-2 πετρελαιοπηγες στο ονομα σου ετσι για να πλατσουριζεις
Εδω ειμαι μωρο μου..... Καλημερα.....
Καλημερα εκφυλε γιγαντα μου.....