Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μανάράκι μου πως είσαι? έχασες χθές...
Θα βρουμε χρονο και για τετοια... και εγω παντως ωραια περασα.... με πολυ ωραιους αντρες.... σημερα θα ειμαι γιατι απο αυριο παλι την κανω και θα επιστρεψω την Δευτερα.... οποτε αν δεν με βλεπετε μεσα να μην ανησυχητε.... θα ειμαι σε πολυ καλα χερια....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μμμ τυχερούλα.. να περάσεις καλά.. εγώ Σάββατο θα φύγω με άδεια . .τρείς ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ βδομάδες... για που το ΠΣΚΔ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μμμ τυχερούλα.. να περάσεις καλά.. εγώ Σάββατο θα φύγω με άδεια . .τρείς ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ βδομάδες... για που το ΠΣΚΔ?
Και εγω μετα που θα γυρισω μετα απο λιγες μερες παλι θα ξαναφυγω για την πατριδα μου εκει θα καθησω αρκετο καιρο δεν ξερω ακομη ποσο... θα παω Πρεσπες τωρα....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα και απο εμένα!!Ειλικρινά ευχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!Όμως θεωρώ ότι το ροομ έχει συγκεκριμένο σκοπό ,πέρα από που θα κάνει ο καθένας φέτος διακοπές.Το ροομ,νομίζω ,ότι εχει σκοπό, γνωριμίες,επαφές,ραντεβού και τέλος σεξ για όποιους επιθυμούν το κάτι διαφορετικό!!Μου είναι δύσκολο να επικοινωνώ με καποιο τραβεστί, κι αντί να βρώ τρόπο να γευτω τον έρωτα του, τα έκφυλα βίτσια του,την ερωτική του εμπειρία, και που πολυ θα ήθελα να με κάνει να σπαρταράω από ηδονή,εγώ να κάθομαι τελικά να ευχομαι καλές διακοπές και να περασει καλα!!Αυτό το νόημα έχιε η υπαρξη του φορουμ!!ρωτάω, με το συμπαθειο κιόλας!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Φιλαράκο, για σένα μπορεί να ισχύει αυτό που λες,όμως όλοι εδώ έχουν προσωπικές φιλίες,δε νομίζω!!και να ξεκαθαρίσω ,ότι δε το κατηγορώ ,όμως νομίζω ότι το ροομ ,έχει άλλο νόημα!!αποψη μου βέβαια!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Και εγω μετα που θα γυρισω μετα απο λιγες μερες παλι θα ξαναφυγω για την πατριδα μου εκει θα καθησω αρκετο καιρο δεν ξερω ακομη ποσο... θα παω Πρεσπες τωρα....
Δαναη αγκαθια εχει ο κωλος σου;  :grin: :grin: :grin: μια απο εδω μια απο εκει(περιοδειες κανεις) αντε και μετα απο Κρητη ξανα στα λημερια μου  :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλαράκο, για σένα μπορεί να ισχύει αυτό που λες,όμως όλοι εδώ έχουν προσωπικές φιλίες,δε νομίζω!!και να ξεκαθαρίσω ,ότι δε το κατηγορώ ,όμως νομίζω ότι το ροομ ,έχει άλλο νόημα!!αποψη μου βέβαια!!
Kαλα εσενα τωρα τι σε πειραξε... το οτι θα παω διακοπες... το οτι το ειπα... η που ειπα που θα παω???  Εξαλου με ρωτησαν....
Και στο φιναλε δεν πρεπει να ενημερωσω τον κοσμο οτι θα λειπω???? Εξαλου δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρετε εκτος απο σενα....
Και η Αννα το λεει 0λη μερα οτι θα  φυγη δεν βλεπω να ειπες τιποτα....  Τι τρεχη και σου ενοχλησαμε την αισθητικη σου????

Στο φιναλε Τρανς με προσοντα ειμαι και ειμαι στο χωρο μου.....
Σαν ναχη δικιο η Συλβια μου φαινετε....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Kαλα εσενα τωρα τι σε πειραξε... το οτι θα παω διακοπες... το οτι το ειπα... η που ειπα που θα παω???  Εξαλου με ρωτησαν....
Και στο φιναλε δεν πρεπει να ενημερωσω τον κοσμο οτι θα λειπω???? Εξαλου δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρετε εκτος απο σενα....
Και η Αννα το λεει 0λη μερα οτι θα  φυγη δεν βλεπω να ειπες τιποτα....  Τι τρεχη και σου ενοχλησαμε την αισθητικη σου????

Στο φιναλε Τρανς με προσοντα ειμαι και ειμαι στο χωρο μου.....

αν και καθήμενη .. ορθώς εμίλησες...

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Να πω ότι δε αναφέρθηκα στη Δανάη και στην κάθε Δανάη!!Να κάνει διακοπές και να περάσει καλά!!Μίλησα γενικά για το νόημα του ροομ!!Πιστευω ότι είμαστε εξυπνοι και καταλαβαινώμαστε,τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν!!Εξαλλου όλοι κάπου θα πάμε,ευχαριστώ!Κα Δανάη μην εκνευριζεσαι ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου και δε θα το κάνω ούτε τώρα!!ευχαριστώ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σας εχει εμποδιση κανεις εδω να γραφετε και να ενημερωνετε??? Αν δεν μπαιναμε και εμεις εδω 2 σελιδες θα ειχατε σημπληρωση ολες και ολες πολυ ενδιαφερον εχετε δειξη λοιπον.... Μας βαζετε και ποστο.... Αν ειναι να μπαινετε μονο για να κανετε παρατηρησεις  στις κοπελες που στο φιναλε ειναι στο χωρο τους  καλο θα ειναι να ενημερωνετε λοιπον αγαπητε Μπουμπουνα .....     

Παρακαλω....               

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καλα τα λέτε, να ειστε καλά και να περάσετε καλύτερα Κα Δανάη!!

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Και η Αννα το λεει 0λη μερα οτι θα  φυγη δεν βλεπω να ειπες τιποτα..
εννοια σου Δαναη και δεν μ αφησε ετσι..τ ακουσα κι εγω ενα χερακι που τολμησα να πω οτι θα φυγω μεχρι σεπτεμβρη..μωρε λες να μεινουμε εδω τελικα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
εννοια σου Δαναη και δεν μ αφησε ετσι..τ ακουσα κι εγω ενα χερακι που τολμησα να πω οτι θα φυγω μεχρι σεπτεμβρη..μωρε λες να μεινουμε εδω τελικα?
Να φυγεται να φυγεται σας περιμενουμε και εμεις

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι να τους φυγουμε.... να μεινη μονος του να γραφη... Επισης κυριε Μπουμπουνα.. Καλο καλοκαιρη και ακομα πιο ομορφα να περασης χωρις εμας....
α δεν σε αφησε παραπονουμενη και σενα εεεε???? ε τοτε μαλων στεναχωριετε που του φευγομε... δεν εξηγειτε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Οχι να τους φυγουμε.... να μεινη μονος του να γραφη... Επισης κυριε Μπουμπουνα.. Καλο καλοκαιρη και ακομα πιο ομορφα να περασης χωρις εμας....

να πάτε διακοπούλες κορίτσια.. να μαυρίσετε τις κορμάρες σας ... έτσι να σας έχουμε πίσω σοκολατένιες... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
εσύ μην χάσεις καρντάσι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σου αρέσανε αυτά που σούστειλα ρεεεεεεεεεεεεε
Δεν εχουμε καιρο για χασιμο μερα που περνα δεν ξαναγυρνα

μου αρεσανε ναι αλλα οπως σε ξαναειπα περιμενω την αλλη  :think:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δεν εχουμε καιρο για χασιμο μερα που περνα δεν ξαναγυρνα

μου αρεσανε ναι αλλα οπως σε ξαναειπα περιμενω την αλλη  :think:

ναι ρε γαμώτο.. μέρα που περνά δεν ξαναγυρνά.. οπως είμασταν στον στρατό τον δεύτερο χρόνο...

ποια περιμένεις ρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom