Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

manual123

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σασ.τι κανετε.θελω μια πλιροφορια.ι αλικη απο λουκα νικα εχει πουλι η οχι????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
ναι ρε γαμώτο.. μέρα που περνά δεν ξαναγυρνά.. οπως είμασταν στον στρατό τον δεύτερο χρόνο...

ποια περιμένεις ρε?
Μη μου θυμιζεις τον στρατο εκει γινοτανε χαμος τα δροσερα αγορια στην πυλη μας περιμενανε  :pipa1: :knockinb:

στα γονατα που τις εχεις

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να πω ότι δε αναφέρθηκα στη Δανάη και στην κάθε Δανάη!!Να κάνει διακοπές και να περάσει καλά!!Μίλησα γενικά για το νόημα του ροομ!!Πιστευω ότι είμαστε εξυπνοι και καταλαβαινώμαστε,τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν!!Εξαλλου όλοι κάπου θα πάμε,ευχαριστώ!Κα Δανάη μην εκνευριζεσαι ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου και δε θα το κάνω ούτε τώρα!!ευχαριστώ

Μπράβο βρε μπουμπούνας. εισαι ξύπνιος ρε!!
Προτείνω να μετονομαστεί τι θρεντ για τωρα το καλοκαίρι σε " Παραλίες με προσόντα!!!"

Σας εχει εμποδιση κανεις εδω να γραφετε και να ενημερωνετε??? Αν δεν μπαιναμε και εμεις εδω 2 σελιδες θα ειχατε σημπληρωση ολες και ολες πολυ ενδιαφερον εχετε δειξη λοιπον.... Μας βαζετε και ποστο.... Αν ειναι να μπαινετε μονο για να κανετε παρατηρησεις  στις κοπελες που στο φιναλε ειναι στο χωρο τους  καλο θα ειναι να ενημερωνετε λοιπον αγαπητε Μπουμπουνα .....      Παρακαλω....                 
Εχει Η Δανάη εδώ όμως πολύ δίκαιο!!!
Αν δεν παίζουν μπάλα οι παίκτες στο γήπεδο μόνοι μας θεατές δε γίνεται. ....  :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα και απο μενααααα.....  Ειμαι Αθηνα  παλι.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργο μου εισαι καλα?????  :-* :-* :-* :-*  Χαβουζα χαβουζα αλλα μου αρεση η ατιμη.... Ασε που γυρισα και πολυ ξεκουραστη και με πολυ καλη διαθεση... παιζη ρολο και αυτο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλα ειμαι και παντα με ορεξη
Αμα ξεκουραστηκες καλα πως να μην εχεις καλη διαθεση

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
γεια σασ.τι κανετε.θελω μια πλιροφορια.ι αλικη απο λουκα νικα εχει πουλι η οχι????
Έχει. Ένα κίτρινο καναρίνι, με γκρίζο λοφίο. Το φωνάζει Μπίλυ και το ταϊζει καναβούρι, αβγό και λίγο μαρούλι.
Άλλη ερώτηση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom