Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
κανενα καλό σπίτι, με τραβεστί καλό με προσόντα? κάποιος μου είπε αγκύρας 1, πήγα αλλά τίποτα. καλή η κοπέλα βέβαια. ωραία πίπα με κολοδάκτυλο.

Φυλης 99 παιζουν διαφορες, αλλες με υδραυλικα αλλες χωρις

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Νεο αστερι συγγρού στη συγγρού, Πέλυ απο Κομοτινή, βγάινει στον πίσω δρόμο από την πισω πλευρά του Baby O

εκει πισω που λες εγω εχω πετυχει μια ξανθια (οχι ωραια) νικολ μου ειπε ....

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς βρε παιδιά κάποια τραβεστί με μεγαλα προσόντα που να δουλεύει σε μπουρδέλο? Συγνώμη για την άγνοια μου αλλά είμαι καινούργιος στο site

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανένας γρίφος... απλώς εγώ δεν μπορώ να σας δώσω ούτε τηλέφωνα ούτε διευθήνσεις εδώ δημοσίως....τέλως πάντων...όσοι θέλουν τρυφερότητα να δοκιμάσουν πρώτη φορά με την Έλενα όσοι θέλουν και προσόντα... να δοκιμάσουν με την Μάνια(αν και λίγο τρομακτικό το μεγάλο μεγεθος της) αλλά με τον τρόπο ποθ μιλάει σε τρελαίνει.
Στείλε μου ΡΜ σε παρακαλώ με τηλ και ότι άλλο ξέρεις για αυτές τις δύο ts!! Ευχαριστώ!

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γνωριζει κανεις η Αγαπη η Μπαρμπι και η Βανεσα (Αθηνων) που εχουν εξαφανιστει ?

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δαναη!!!!!!!!Δαναη!!!!! :P :P :P :P :P :απιστευτη ....πρωτη φορα την γνωρισα προχτεs ....μαθενεισs τι σημενει sex...oλα τα λεφτα. και φανταστικο ατομο...!!!!! φοβερο παιδι .Τωρα ειναι Θεσσαλονικη τυχεροι!!!!

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη!!!!!!!!Δαναη!!!!! :P :P :P :P :P :απιστευτη ....πρωτη φορα την γνωρισα προχτεs ....μαθενεισs τι σημενει sex...oλα τα λεφτα. και φανταστικο ατομο...!!!!! φοβερο παιδι .Τωρα ειναι Θεσσαλονικη τυχεροι!!!!
Tι κάνει η Δανάη στο σεξ ? Εχει...Προσόντα ? Είναι παθητική, Ενεργητική, Ενεργητική/Παθητική ?! Δώσε πληροφορίες!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ααααχ τη χάσαμε και δεν ξέρουμε για πόσο!!!  :headbang:
Με το τηλεσκόπιο την παρατηρώ τώρα να κάθεται πάνω στον ασπρο πύργο για προπόνηση!!!  :grin: Κολόφαρδα καρντάσια προβλέπω να φάτε καλά!!  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ααααχ τη χάσαμε και δεν ξέρουμε για πόσο!!!  :headbang:
Με το τηλεσκόπιο την παρατηρώ τώρα να κάθεται πάνω στον ασπρο πύργο για προπόνηση!!!  :grin: Κολόφαρδα καρντάσια προβλέπω να φάτε καλά!!  ;)
Ερχεται ρε παραπονιαρη αν δεν εφτασε ακομη σε λιγο θα ειναι εκει απο αυριο θα ειναι δικη σας

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ερχεται ρε παραπονιαρη αν δεν εφτασε ακομη σε λιγο θα ειναι εκει απο αυριο θα ειναι δικη σας
Ασε που δεν βλέπω να σε συνανταέι .
Με τόσες αγάπες εκεί επάνω , Γίωργο προβλέπω να στην κάνει....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους.. καλησπέρα καρντάσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom