κανενα καλό σπίτι, με τραβεστί καλό με προσόντα? κάποιος μου είπε αγκύρας 1, πήγα αλλά τίποτα. καλή η κοπέλα βέβαια. ωραία πίπα με κολοδάκτυλο.
Φυλης 99 παιζουν διαφορες, αλλες με υδραυλικα αλλες χωρις
κανενα καλό σπίτι, με τραβεστί καλό με προσόντα? κάποιος μου είπε αγκύρας 1, πήγα αλλά τίποτα. καλή η κοπέλα βέβαια. ωραία πίπα με κολοδάκτυλο.
Νεο αστερι συγγρού στη συγγρού, Πέλυ απο Κομοτινή, βγάινει στον πίσω δρόμο από την πισω πλευρά του Baby O
Στείλε μου ΡΜ σε παρακαλώ με τηλ και ότι άλλο ξέρεις για αυτές τις δύο ts!! Ευχαριστώ!κανένας γρίφος... απλώς εγώ δεν μπορώ να σας δώσω ούτε τηλέφωνα ούτε διευθήνσεις εδώ δημοσίως....τέλως πάντων...όσοι θέλουν τρυφερότητα να δοκιμάσουν πρώτη φορά με την Έλενα όσοι θέλουν και προσόντα... να δοκιμάσουν με την Μάνια(αν και λίγο τρομακτικό το μεγάλο μεγεθος της) αλλά με τον τρόπο ποθ μιλάει σε τρελαίνει.
Για σας , ξερετε κανενα κοριτσι που να θελει να ερθει στο χωρο μου για τρελες και παιχνιδια ?
ρε συ,οι αντρες δεν κανουν κυτταριτιδανα πω μια κακια?το φως πεφτει παραξενα στο ποδι σου η εχεις κυτταρίτιδα?
ρε συ,οι αντρες δεν κανουν κυτταριτιδα
στο χωρο σου δεν ξερω...αλλα σε δικο τους ξερω..στειλε μου μηνυμα νσου πω....Για σας , ξερετε κανενα κοριτσι που να θελει να ερθει στο χωρο μου για τρελες και παιχνιδια ?
στο χωρο σου δεν ξερω...αλλα σε δικο τους ξερω..στειλε μου μηνυμα νσου πω....
Tι κάνει η Δανάη στο σεξ ? Εχει...Προσόντα ? Είναι παθητική, Ενεργητική, Ενεργητική/Παθητική ?! Δώσε πληροφορίες!Δαναη!!!!!!!!Δαναη!!!!! :απιστευτη ....πρωτη φορα την γνωρισα προχτεs ....μαθενεισs τι σημενει sex...oλα τα λεφτα. και φανταστικο ατομο...!!!!! φοβερο παιδι .Τωρα ειναι Θεσσαλονικη τυχεροι!!!!
Ερχεται ρε παραπονιαρη αν δεν εφτασε ακομη σε λιγο θα ειναι εκει απο αυριο θα ειναι δικη σαςΑαααχ τη χάσαμε και δεν ξέρουμε για πόσο!!!
Με το τηλεσκόπιο την παρατηρώ τώρα να κάθεται πάνω στον ασπρο πύργο για προπόνηση!!! Κολόφαρδα καρντάσια προβλέπω να φάτε καλά!! ;)
Ασε που δεν βλέπω να σε συνανταέι .Ερχεται ρε παραπονιαρη αν δεν εφτασε ακομη σε λιγο θα ειναι εκει απο αυριο θα ειναι δικη σας
αααααααααααααααααα η συλβια