stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Εκτός από την Δανάη, υπάρχουν άλλες τρανς με κατ'οικόν επισκεψεις;
Όχι δυστηχώς οι υπόλοιπες δεν έχουν άδεια για κατ΄ οίκον επισκέψεις.
Εκτός από την Δανάη, υπάρχουν άλλες τρανς με κατ'οικόν επισκεψεις;
πλακα σου κανουμε ρε φιλε...σιγουρα υπαρχουν κι αλλες...μην το τρως κατευθειαν το παραμυθι...
http://[URL unfurl="true"]www.dumpert.nl/mediabase/foto/38f48d40_M9l722GkaS.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συναγωνιστή Μetalmaniac
Μ Π Ρ Α Β Ο !!!
Βάλε και άλλα αρχεία (άν έχεις)...
...για να αποτιμήσουν (και φόρο τιμής) όσα μέλη θεωρούν αυτό ως ωραίο αλλά και να εκτιμήσουν τα υπόλοιπα μέλη με διαφορετική αισθητική τι ωραία "κορίτσια" έχουμε στο site.
καλώς ήρθες
Όχι δυστηχώς οι υπόλοιπες δεν έχουν άδεια για κατ΄ οίκον επισκέψεις.
Ε τότε Δανάη και πάλι Δανάη ...το τραβέλι που γαμάει, και δεν πονάει!!!
μου αρεσει και να μου τον σφυριζουνε,γενικα μου τον εχουν σφυριξει πολλες φορες αλλα μονο τραβεστι
μου αρεσει και να μου τον σφυριζουνε,γενικα μου τον εχουν σφυριξει πολλες φορες αλλα μονο τραβεστι
Ωι! Ωι μανλα μ!!!
Δεν ήξερα ότι και στα UFO υπάρχουν τραβέλια!!!
Παω να φύγω απο δώ ειναι επικύνδινα τα πράγματα!!!
Farkeli βοήθεια!!!!
Γύρνα πίσω στην πατρίδα φίλε Hotyan !!!
...είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα στο διάστημα γιατί επικρατούν και συνθήκες έλλειψης της βαρύτητας
...άν τρόμαξες με τον παστουρμά φαντάσου τι μπορεί να συμβεί με αυτά
σορρυ ...τι ακριβως ειναι αυτο?Συναγωνιστή Μetalmaniac
Μ Π Ρ Α Β Ο !!!
Βάλε και άλλα αρχεία (άν έχεις)...
...για να αποτιμήσουν (και φόρο τιμής) όσα μέλη θεωρούν αυτό ως ωραίο αλλά και να εκτιμήσουν τα υπόλοιπα μέλη με διαφορετική αισθητική τι ωραία "κορίτσια" έχουμε στο site.
καλώς ήρθες
σορρυ ...τι ακριβως ειναι αυτο?
πλακα σου κανουμε ρε φιλε...σιγουρα υπαρχουν κι αλλες...μην το τρως κατευθειαν το παραμυθι...
Δηλαδη να παρω τηλ για delivery;;;;;;;;;;;Μπες στο τελετεξτ του γνωστου καναλιου και θα βρεις πολλες για κατ'οικον παρενοχληση!
Για περνα απο Αγκυρας...........ρε πεδια καμια καλι τραβεστι κικλοφορι στιν αθηνα αν ναι στιλτε κανενα τηλεφονο η ιστιοσελιδα
Ποτε κυκλοφορησε;;;;;;;;;;;;;;;;;κυκλοφορει το νεο μοντελο της πορσε