ειχα την περιεργεια να δω τον ερωτα , με μια τραβεστι.
αυγουστος αργα πολυ το βραδυ στην αθηνα ,βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα παιδαρο εκρηκτικο .
ψηλη ,εντυπωσιακη πολυ,με τα στηθη πλουσια φυσικα με προσθετικη.δεν το πολυσκεφτηκα. ειχα καβλωσει πολυ ειχα ερθει απο διακοπες στην αθηνα ,για λιγες ημερες θα ξαναφευγα παλι.το μουνι που ειχα στην ροδο ,το ειχα βαρεθει.ετσι λοιπον πηρα την βιβιαν.σε ενα χωρο ομορφο δικο της με αρωματικα κερια .της πηρα τσιμπουκι, μου εγλεθιψε το μουνι και τον κολο. μου εκανε μασαζ πολυ ωρα οσο της σηκωθηκε πολυ, και τον γλιστρουσε στην πλατη,μεχρι τον κολο.στο τελος ανοιξε τα ποδια μου.και γλυκα αισθανθηκα ενα ζεστο καβλι να μπαινει μεσα μου. ηταν η πρωτη τεραστια ηδονη στην ζωη μου.να νοιωθω τις στηθαρες στην πλατη και στο μουνι ενα καβλι καφτο.τρομερη εμπειρια. μετα με πηρε απο τον κολο οπου με διελυσε.δουλευε το καβλι κουνωντας την μεση σαν χορευτρια οριενταλ.
το ωραιοτερο ηταν οταν με γαμησε απο μπροστα κολλησαν τα βυζια μας... και ολο το κορμι.το κερασακι ηταν να μας βρει ξημερωμα με σαντιγυ στα κορμια μας να γλυφωμαστε
πιστευω οτι προσφερουν διπλη ηδονη,αυτη απο την φυση που εχουν ,και αυτη που ποθουν να εχουν.ισως καμια γυναικα ποτε και φυσικα κανενα καβλακι δεν θα μου προσφερει τετοια ηδονη.οταν μπορω την βρισκω και περνω μαζι της υπεροχα.βιβιαν το ονομα της