Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Υψηλότατα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η Εύα έχει απόλυτο δίκιο!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Την οφθαλμαπατη...... που την ειδες;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think:

...για καλό του είπα φίλε Amjik για να μην "βασανίζεται" :cool2:

...είναι τόση αλήθεια που πλησιάζει το ψέμα
...αλλά και τόσο ψέμα που πλησιάζει την αλήθεια
  :dunno:

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τωρα μαλιστα !!  τα '' προσόντα '' στη φωτό που ανέβασε ο φίλοs BABY παραπάνω μετράνε ..
ωραίεs φωτογραφίεs !! 

0002012B.gif

00020259.gif

:rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Την πατήσατε!!!

Είναι μαλαπέρδα νέου τύπου μπαγιονέτ!!!  :thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μα βέβαια !!!  :cool2:

Φαίνεται πολύ καθαρά : είναι τύπου "μπαγιονέτ"  :dancing:

Υπάρχουν εμφανείς διαφορές ως προς τον "βιδωτό" τύπο    :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Επωνυμο μελος του σαιτ την Παρασκευη το βραδυ δεχτηκε επιθεση απο τραβελι - παρακαλω οπως απολογηθει ......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλως τα παιδια ...καλη αρχη να εχουμε παλι........και ελπιζω χωρις τσακομους αυτη τη φορα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
καλησπερα στο απιστευτο μωρο!!!
ευκιιι

sapfo69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειχα την περιεργεια να δω τον ερωτα , με μια τραβεστι.
αυγουστος αργα πολυ το βραδυ στην αθηνα ,βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα παιδαρο εκρηκτικο .
ψηλη ,εντυπωσιακη πολυ,με τα στηθη πλουσια φυσικα με προσθετικη.δεν το πολυσκεφτηκα. ειχα καβλωσει πολυ ειχα ερθει απο διακοπες στην αθηνα ,για λιγες ημερες θα ξαναφευγα παλι.το μουνι που ειχα στην ροδο ,το ειχα βαρεθει.ετσι λοιπον πηρα την βιβιαν.σε ενα χωρο ομορφο δικο της με αρωματικα κερια .της πηρα τσιμπουκι, μου εγλεθιψε το μουνι και τον κολο. μου εκανε μασαζ πολυ ωρα οσο της σηκωθηκε πολυ, και τον γλιστρουσε στην πλατη,μεχρι τον κολο.στο τελος ανοιξε τα ποδια μου.και γλυκα αισθανθηκα ενα ζεστο καβλι να μπαινει μεσα μου. ηταν η πρωτη τεραστια ηδονη στην ζωη μου.να νοιωθω τις στηθαρες στην πλατη και στο μουνι ενα καβλι καφτο.τρομερη εμπειρια. μετα με πηρε απο τον κολο οπου με διελυσε.δουλευε το καβλι κουνωντας την μεση σαν χορευτρια οριενταλ.
το ωραιοτερο ηταν οταν με γαμησε απο μπροστα κολλησαν τα βυζια μας... και ολο το κορμι.το κερασακι ηταν να μας βρει ξημερωμα με σαντιγυ στα κορμια μας να γλυφωμαστε
πιστευω οτι προσφερουν διπλη ηδονη,αυτη απο την φυση που εχουν ,και αυτη που ποθουν να εχουν.ισως καμια γυναικα ποτε και φυσικα κανενα καβλακι δεν θα μου προσφερει τετοια ηδονη.οταν μπορω την βρισκω και περνω μαζι της υπεροχα.βιβιαν το ονομα της

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αυγουστος αργα πολυ το βραδυ στην αθηνα ,βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα παιδαρο εκρηκτικο .
ψηλη ,εντυπωσιακη πολυ,με τα στηθη πλουσια φυσικα με προσθετικη.δεν το πολυσκεφτηκα. ειχα καβλωσει πολυ ειχα ερθει απο διακοπες στην αθηνα ,για λιγες ημερες θα ξαναφευγα παλι.το μουνι που ειχα στην ροδο ,το ειχα βαρεθει.ετσι λοιπον πηρα την βιβιαν.σε ενα χωρο ομορφο δικο της με αρωματικα κερια .της πηρα τσιμπουκι, μου εγλεθιψε το μουνι και τον κολο. μου εκανε μασαζ πολυ ωρα οσο της σηκωθηκε πολυ, και τον γλιστρουσε στην πλατη,μεχρι τον κολο.στο τελος ανοιξε τα ποδια μου.και γλυκα αισθανθηκα ενα ζεστο καβλι να μπαινει μεσα μου. ηταν η πρωτη τεραστια ηδονη στην ζωη μου.να νοιωθω τις στηθαρες στην πλατη και στο μουνι ενα καβλι καφτο.τρομερη εμπειρια. μετα με πηρε απο τον κολο οπου με διελυσε.δουλευε το καβλι κουνωντας την μεση σαν χορευτρια οριενταλ.
το ωραιοτερο ηταν οταν με γαμησε απο μπροστα κολλησαν τα βυζια μας... και ολο το κορμι.το κερασακι ηταν να μας βρει ξημερωμα με σαντιγυ στα κορμια μας να γλυφωμαστε
πιστευω οτι προσφερουν διπλη ηδονη,αυτη απο την φυση που εχουν ,και αυτη που ποθουν να εχουν.ισως καμια γυναικα ποτε και φυσικα κανενα καβλακι δεν θα μου προσφερει τετοια ηδονη.οταν μπορω την βρισκω και περνω μαζι της υπεροχα.βιβιαν το ονομα της
Ωραιο το αβαταρ,,,,,,τα δαχτυλα δικα σου ειναι :think: :think: :think: :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057

Το κα(β)λλίτερο απο όα εχω δεί εδώ μέσα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πές μας κι άλλα ές μας κι άλλα ....  :dancing: :dancing:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε συ sapfo69 τι φαση εισαι?λεσβια εισαι?καβλι γουσταρεις?μουνι γουσταρεις?η μας δουλευεις ολους?ακου εκει με τρανς να σας βρει το ξημερωμα με σαντιγυ στα κορμια σας και να γλύφεστε...αυτο που το ειδες???απο αγγελια ηταν η τρανς δεν μας ειπες??

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom