Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ειχα την περιεργεια να δω τον ερωτα , με μια τραβεστι.
αυγουστος αργα πολυ το βραδυ στην αθηνα ,βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα [size=14pt]παιδαρο εκρηκτικο [/size] .
[size=14pt]ψηλη ,εντυπωσιακη [/size] πολυ,με τα στηθη πλουσια φυσικα με προσθετικη.
Παιδαρο εκρηκτικο, ψηλη εντυπωσιακη πρωτη φορα ακουω. :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γιατί το φυσικά με προσθετική το έχεις ξανακούσει;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οπα σορυ μαγκες τωρα διαβασα οτι ειπε:βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα παιδαρο εκρηκτικο .εγω 1η φορα ακουω τρανς που ψωνιζετε να κατσει ολο το βραδυ με πελατη.εκτος και αν την πηρες για ολη την νυχτα.αληθεια ποσα εδωσες???η σε γουσταρε και σου εκαστε ετσι????

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ sapfo69 τι φαση εισαι?λεσβια εισαι?καβλι γουσταρεις?μουνι γουσταρεις?η μας δουλευεις ολους?ακου εκει με τρανς να σας βρει το ξημερωμα με σαντιγυ στα κορμια σας και να γλύφεστε...αυτο που το ειδες???απο αγγελια ηταν η τρανς δεν μας ειπες??
καλα λεει παραμυθια χωρις δρακουs...ακου η βιβιαν να γαμαει γυναικα.απο ποτε????. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε 2 ωρες θα την δω  και αυριο θα εχετε πληρη ενημερωση επι του θεματος :idiot: :idiot: :idiot:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλα λεει παραμυθια χωρις δρακουs...ακου η βιβιαν να γαμαει γυναικα.απο ποτε????. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε 2 ωρες θα την δω  και αυριο θα εχετε πληρη ενημερωση επι του θεματος :idiot: :idiot: :idiot:

...μήπως ήταν μια "παρένθεση" και μόνο???

:cool2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.265
Πόντοι
22.785
Δεν προκειται να σου πη τι κανη..... μην παραμυθιαζεσαι. :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.265
Πόντοι
22.785
Δεν επιμενω... ο.κ
βλεπουμε....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οπα σορυ μαγκες τωρα διαβασα οτι ειπε:βγηκα βολτα,μετα το παντειο βρηκα ενα παιδαρο εκρηκτικο .εγω 1η φορα ακουω τρανς που ψωνιζετε να κατσει ολο το βραδυ με πελατη.εκτος και αν την πηρες για ολη την νυχτα.αληθεια ποσα εδωσες???η σε γουσταρε και σου εκαστε ετσι????
Τουλαχιστον να το εγραφε στις ερωτικες ιστοριες,κατι γινεται αν και δεν αναφερη την εχυσε που-πως :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

sapfo69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τουλαχιστον να το εγραφε στις ερωτικες ιστοριες,κατι γινεται αν και δεν αναφερη την εχυσε που-πως :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
ναι αγορι μου. δεν εχω μαθει να κυκλοφορω στο τζαμπα.οταν βγαινω τα εχω πανω μου, η για να γλυκανω καμια ξελιγωμενη λολιτα που την ψυρισε ο δικος της ,η για τετοιες φασεις.πηγαμε σπιτι της ,μου αρεσε το περιβαλλον, ολα τα λιγουρια ελειπαν στα χωρια τους ,και μου προτεινε για ολη νυχτα. 350 με τα ποτα της που ειχε σπιτι.
το ευχαριστηθηκα ειδα οτι ηταν πολυ δυνατη οχι ξελιγωμενη, ουτε πνιγμενη στο ντραγκ,οποτε τι θακανα?το κεφι μου...
εσενα σε πληρωνουν..?
μην ρωτας λοιπον εκτος αν βγαινεις παιρνεις ματι και μετα πλεκεις την φανελλα του στρατιωτη ολη νυχτα..
πειναααααααααααααααα

sapfo69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οτι ειμαι καλο μου ειναι για την παρτη μου..ψωνιστηρι στην συγκρου εκανε περασα αργα την ειδα την πηρα. μονο αντρες εχετε το πασο να περνατε εκει?οσο για μενα απο οτι βλεπω εδω αναμεσα στα ποδια δεν βλεπω να πεταγεται τιποτε..μαλλον μουνι το βλεπω..
οσο για τα γουστα οτι φερει η στιγμη.. η φαση αναλογα με την ορεξη.. γιατι να σε δουλεψω?θα σε παντρευτω και αν σου λεω πριν ψεμματα λες να χασω το τεφαρικι?

sapfo69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσενα αν στα χωσουν μην καθισεις.οσο για το πολεμικο ρεπορταζ εγκυρο και εγκαιρο, οταν τα χωνεις οποιον ποιαν θες γαμας.και σε γαμαει.αναλογα με τα γουστα.
κοιτα στην ενημερωση μην ειναι τυπου αντωναρου..η νυχτα εχει δοσοληψιες χωρις αντιστασεις.το χρημα δεν εχει χρωμα στα σκοτεινα. οτι θες κανεις.αλλα παραλληλα εκει ειναι και ενα καλο μαγαζι... πηγαινεις ανταποκριτρια?ισως μαθεις περισσοτερα..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι αγορι μου. δεν εχω μαθει να κυκλοφορω στο τζαμπα.οταν βγαινω τα εχω πανω μου, η για να γλυκανω καμια ξελιγωμενη λολιτα που την ψυρισε ο δικος της ,η για τετοιες φασεις.πηγαμε σπιτι της ,μου αρεσε το περιβαλλον, ολα τα λιγουρια ελειπαν στα χωρια τους ,και μου προτεινε για ολη νυχτα. 350 με τα ποτα της που ειχε σπιτι.
το ευχαριστηθηκα ειδα οτι ηταν πολυ δυνατη οχι ξελιγωμενη, ουτε πνιγμενη στο ντραγκ,οποτε τι θακανα?το κεφι μου...
εσενα σε πληρωνουν..?
μην ρωτας λοιπον εκτος αν βγαινεις παιρνεις ματι και μετα πλεκεις την φανελλα του στρατιωτη ολη νυχτα..
πειναααααααααααααααα
Toσα χρονια στο κουρμπετι τωρα ακουο γυναικα να πληρωνη για να  :knockinb:και ουτε πειναλας ειμαι ουτε ματακιας κοριτσακι μου,τα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:πανε κανονικοτατα και γερα

barbaaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια!θα ηθελα πληροφοριες για το μουναρο στη συγγρου με το ασημι c2.αν υπαρχει κανα τηλ η που συχναζει και τι ωρες.ευχαριστω εκ των πρωτερον

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom