Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
στο paparazzi ειπε οτι δουλευει....
ναι την ειδε εκπομη κ φιλος κ εμεινε καγκελο.
αλλα δεν θυμαται ονομα...ποια ηταν?
στο paparazzi ειπε οτι δουλευει....
kala einai kommataki diskolo na parakoloutheis sizitisi me xiliades meli . tes pant.
prosonta e ? entaxei alloi (es) ta exoun ek genetis (akomi kai travesti ) ,alloi den ta exoun (ek genetis ) ,akoni kai str8 ..sxetika einai ayta ..
agnostai ai voulai tou kyriou ..
Επειδή προφανώς, επιθυμείτε να διαβάζουμε τις παραθέσεις σας (και εμείς το ίδιο θέλουμε, για αυτό συμμετέχουμε στο Forum), καλό θα ήταν να γράφετε Ελληνικά γιατί ενδέχεται τα μηνύματά σας να διαγραφούν από τον συντονιστή.
με εκτίμηση
Farkeli
ο.κ θα γραφω στα ελληνικά . δεν ήξερα /
Καλως ηρθες στην μπουρδελοπαρεαμας ,προσεχε και μην καυλωνεις πολυ γιατι δεν θα καταλαβεις ποτε θα στον σφυριξη και γραφε με μικρα γραμματα να μην στα σβησουνεΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ο.κ θα γραφω στα ελληνικά . δεν ήξερα /
μου αρεσει και να μου τον σφυριζουνε,γενικα μου τον εχουν σφυριξει πολλες φορες αλλα μονο τραβεστι
ξερει κανεις τιποτα για την Αλικη ή Alice?
Αλίκη trans. εμενε στην ιπποκρατους, τωρα εχει μετακομισει προς συγγρου. εχει name σε zoo και 阿adult. ψηλη, μετρια προσοντα ενεργοπαθητικη.
ειναι καθε βραδυ απο τις 2 και μετα πισω απο την παλια ολυμπιακη στη φαλιρου στο φιξΑλίκη trans. εμενε στην ιπποκρατους, τωρα εχει μετακομισει προς συγγρου. εχει name σε zoo και 阿adult. ψηλη, μετρια προσοντα ενεργοπαθητικη.
γεια σου και σενα μωρο μου ..καλο βραδυ να εισαι καλαΓειά σου ρε Σύλβια με τις ακριβέστατες ενημερώσεις σου , καλό βραδυ