Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
kala einai kommataki diskolo na parakoloutheis sizitisi me xiliades meli . tes pant.
prosonta e ?  entaxei alloi (es)  ta exoun ek genetis (akomi kai travesti ) ,alloi den ta exoun (ek genetis ) ,akoni kai str8 ..sxetika einai ayta .. :rockon: 
agnostai ai voulai tou kyriou ..

:tickedoff:

Επειδή προφανώς, επιθυμείτε να διαβάζουμε τις παραθέσεις σας (και εμείς το ίδιο θέλουμε, για αυτό συμμετέχουμε στο Forum), καλό θα ήταν να γράφετε Ελληνικά γιατί ενδέχεται τα μηνύματά σας να διαγραφούν από τον συντονιστή.

με εκτίμηση

Farkeli

mary pink

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή προφανώς, επιθυμείτε να διαβάζουμε τις παραθέσεις σας (και εμείς το ίδιο θέλουμε, για αυτό συμμετέχουμε στο Forum), καλό θα ήταν να γράφετε Ελληνικά γιατί ενδέχεται τα μηνύματά σας να διαγραφούν από τον συντονιστή.

με εκτίμηση

Farkeli

ο.κ θα γραφω στα ελληνικά . δεν ήξερα /

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Μην σε στεναχωρεί αυτό.

Και εμείς δεν γνωρίζουμε πολλά, όπως επίσης δεν γνωρίζει καλά - καλά ο ένας τον άλλον.

Βλέπω ότι είσαι νέο μέλος, όπως και εγώ.

Καλώς μας ήρθες... 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
Καλως ηρθες στην μπουρδελοπαρεαμας ,προσεχε και μην καυλωνεις πολυ γιατι δεν θα καταλαβεις ποτε θα στον σφυριξη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και γραφε με μικρα γραμματα να μην στα σβησουνε

ROKKOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου αρεσει και να μου τον σφυριζουνε,γενικα μου τον εχουν σφυριξει πολλες φορες αλλα μονο τραβεστι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ανάμεσα σε μια δυσδιάκριτη προσωπική φωτογραφία και μια ευδιάκριτη φωτογραφία ενός άλλου προσώπου εκτιμώ ότι είναι προτιμότερη η προσωπική φωτογραφία παρότι δυσδιάκριτ  :oη

...αυτό πιθανόν να αναμένουν οι περισσότεροι συναγωνιστές, δεδομένου ότι, οι συναγωνιστές του Forum, από φωτογραφίες ευδιάκριτες άλλων προσώπων (και μάλιστα διάσημων) έχουν υπέρογκα άκρως ενημερωμένα αρχεία  :sunglasses: 

kavla_agori

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλισπερα σε ολουσ. Ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιοσ εδω πληροφοριες για ενεργητικη, βαρβατη τρανς απο θεσσαλονικη. pm καλοδεχουμενα!  :grin:

kavla_agori

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαι ναι, η ευδιακριτη φωτογραφια στην προκειμενη περιπτωση ειναι δικια μου!  :grin:

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα...
Δανάη πως μπορούμε να σε συναντήσουμε?

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τιποτα για την Αλικη ή Alice?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Καλημερα σας συναγωνιστες της παραξενης ΥΔΟΝΗΣ.................. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αλίκη trans. εμενε στην ιπποκρατους, τωρα εχει μετακομισει προς συγγρου. εχει name σε zoo και 阿adult. ψηλη, μετρια προσοντα ενεργοπαθητικη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αλίκη trans. εμενε στην ιπποκρατους, τωρα εχει μετακομισει προς συγγρου. εχει name σε zoo και 阿adult. ψηλη, μετρια προσοντα ενεργοπαθητικη.

Συναγωνιστή Kubador26 καλησπέρα

...έχω λανθάνουσα προαίσθηση ότι πιθανόν να σου απαντήσει το ίδιο το "κορίτσι" μας  :huh:

Πάντως, κάνει πιάτσα στην "ιστορική οδό" Συγγρού. Άν δεν την συνάντησες (δεν σημαίνει ότι διέκοψε να δουλεύει). Προτείνω να "κουρασθείς" κάνοντας ορισμένες αναστροφές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η αναζήτηση απαιτεί επιμονή...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειναι καθε βραδυ απο τις 2 και μετα πισω απο την παλια ολυμπιακη στη φαλιρου στο φιξ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Γειά σου ρε Σύλβια με τις ακριβέστατες ενημερώσεις σου , καλό βραδυ

blass