Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ακριβως αγκυρας,αλλα εκει δεν εχει πουτσο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
με επανεφερες στην ταξη και καλα εκανες αγαπητη μου :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χθες βράδυ 15/10/2008, βγήκα "περίπατο" στα παλιά λημέρια. Αρχικά πέρασα από Πιπίνου που είχε μέσα δυο "συντρόφους" και την γνωστή "δασκάλα". Είχα σταθμεύσει παράτυπα και είπα ότι θα ξαναπεράσω. Προχώρησα στην Αχαρνών και Αγαθουπόλεως. Βρήκα κάποια παλιά "αγόρια" που εδω και καιρό είχαν γίνει κορίτσια χαιρετηθήκαμε, χαρήκαμε που ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν μου έκανε κλίκ για να περάσω γιατί τις έβλεπα σαν "αδελφές" μου πλέον μετά από αυτά που είχαμε κάνει από το 1980 ...(τόσο παλιά). Μετά, στη συνέχεια βρήκα και κάποιες "υπηρεσίες" που τρελάθηκαν όταν με είδαν μετά από τόσα χρόνια και πιάσαμε την κουβέντα. Σκέφθηκα ότι ενω ήρθα για ... έτσι που πάει θα κάτσω για καφέ  Jerking Off και για δημόσιες σχέσεις. Είπα καληνύχτα τις ευχές μου και προχώρησα. Περνώντας από Μηθύμνης, μπαίνω και βλέπω ένα milf. Εδώ είμαστε λέω, μπουκάρω. Της εξήγησα να βάλει παραπάνω κρέμα λόγω μεγέθους και μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραίος κόλος σύντροφοι. Μόνο αυτό μορώ να πώ. Η περιποίηση μετριοτάτη και τα βογγητά ήταν αναμενόμενα λόγω πόνου και όχι λόγω καύλας έστω και προσποιητής. Η κοπέλα μας είχε σωστή συμπεριφορά, ευγενικότατη. Δεν το μετάνοιωσα. Βγαίνω, μιλάω με την  υπηρεσία (παλιά γνωστή και αυτή) και μου λέει ότι η κοπέλα αυτή είναι μόνο για σήμερα. Θα φέρει όμως η Χριστίνα (που έχει το σπίτι) κάτι βραζιλιάνες όνειρο. Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω. Θα το ελέγξω. Συνεχίζω Λεωφόρο Αθηνών η Καβάλας (καβάλα στο αυτοκίνητο) για να μπανίσω για επόμενη φορά. Βλέπω τις Βουλγάρες της Αλόμα και κάτι με ξανθιές περούκες βιτρίνας ρούχων ανοίγω συζήτηση αλλά που Banging Head Against a Wall ελληνικά    μ η δ ε ν. Κάνω την αναστροφή Κηφισσού ώστε να μπανίσω και την άλλη πλευρά και συναντάω τις δύο παχουλές την "κυρία" με το BMW και δύο άλλα "κορίτσια". Γνωστή η τελευταία αλλά δεν γινόταν σύντροφοι. Είχα αδειάσει πριν και λέω κάτσε να προλάβω λίγο από το μάτσ της Εθνικής γιατί αν πάω με το "κορίτσι" ξέρω ότι θα ξημερωθώ. Τωρα θα μου πείτε, ότι κακώς δεν πήγα γιατί η Εθνική τα σκάτωσε

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακριβως αγκυρας,αλλα εκει δεν εχει πουτσο

Δε ντρέπεσε να ομιλείς κατά αυτόν τον τρόπον, αμαρτωλέ Λαγέ!!!
Νηστεία για ένα ολόκληρο δεκαήμερο και συνάμα αποχή από τας σαρκικάς απολαύσεις είναι η τιμωρία σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexyboy76

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια κανα καλο club με trans? (εκτος απο το ΚΟΥΚΛΕΣ)
Ευχαριστω

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Νηστεία για ένα ολόκληρο δεκαήμερο και συνάμα αποχή από τας σαρκικάς απολαύσεις είναι η τιμωρία σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καρότο στον πι.......ω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γλυκειά μας Silvia βλέπω στο fotoum οτι ξαγρυπνας οπως εμεις οι παλιοί στρατιωτες (αν και ειμαι πολυ παλαιότερος απο εσενα στο "παιγνίδι" και νεος στο foroum.
Συντομα θα μιλησουμε και ζωντανα. Φιλιά πολλά να εισαι παντα καλα γιατι σε αγαπαμε και σε χρειαζομαστε :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υστερόγραφο :

Βλέποντας τα στατιστικά της ιστολεσίδας μας (που δεν μπορουν να αμφισβητηθούν, όπως γνωρίζω πολύ καλά) για 2.200 μηνυματα καθε ημερα που λαμβάνεις, σκεφτομαι δυο θεματα :

1ον) Πως προλαβαινεις να απαντας σε ολους (αν τελικά απαντας σε όλους), πράγμα το οποιο ειναι αδυνατο  :idiot: και
2ον) Πρεπει να είσαι συμπαθης και ιδιαιτερα αγαπητη σε όλους τους συντροφους παλαιους και νεους  :dancing:

Φιλιά πολλά

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
με ραβδισμους; :2funny: :2funny:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
γεια σου Danah που χαθηκες βρε μωρο??????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιασου μωρο μου...  Ημουν σε citytour εντος Ελλαδος... Παραλληλα με διακοπες...

carlito79

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου δαναη.νεος στη παρεα και πρωτη φορα σε βλεπω.εισαι θεα.υπηρετης σου πιστος πλεον

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, δείτε λίγο τώρα Star τηλεόραση στην εκπομπή της Δρούζα.

Την ξέρετε αυτή την Τράβελ που "δουλεύει" στην Ιερά Οδό (έτσι είπε)?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ρε παιδιά, δείτε λίγο τώρα Star τηλεόραση στην εκπομπή της Δρούζα.

Την ξέρετε αυτή την Τράβελ που "δουλεύει" στην Ιερά Οδό (έτσι είπε)?

στο paparazzi ειπε οτι δουλευει....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom