Χθες βράδυ 15/10/2008, βγήκα "περίπατο" στα παλιά λημέρια. Αρχικά πέρασα από Πιπίνου που είχε μέσα δυο "συντρόφους" και την γνωστή "δασκάλα". Είχα σταθμεύσει παράτυπα και είπα ότι θα ξαναπεράσω. Προχώρησα στην Αχαρνών και Αγαθουπόλεως. Βρήκα κάποια παλιά "αγόρια" που εδω και καιρό είχαν γίνει κορίτσια χαιρετηθήκαμε, χαρήκαμε που ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν μου έκανε κλίκ για να περάσω γιατί τις έβλεπα σαν "αδελφές" μου πλέον μετά από αυτά που είχαμε κάνει από το 1980 ...(τόσο παλιά). Μετά, στη συνέχεια βρήκα και κάποιες "υπηρεσίες" που τρελάθηκαν όταν με είδαν μετά από τόσα χρόνια και πιάσαμε την κουβέντα. Σκέφθηκα ότι ενω ήρθα για ... έτσι που πάει θα κάτσω για καφέ Jerking Off και για δημόσιες σχέσεις. Είπα καληνύχτα τις ευχές μου και προχώρησα. Περνώντας από Μηθύμνης, μπαίνω και βλέπω ένα milf. Εδώ είμαστε λέω, μπουκάρω. Της εξήγησα να βάλει παραπάνω κρέμα λόγω μεγέθους και μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραίος κόλος σύντροφοι. Μόνο αυτό μορώ να πώ. Η περιποίηση μετριοτάτη και τα βογγητά ήταν αναμενόμενα λόγω πόνου και όχι λόγω καύλας έστω και προσποιητής. Η κοπέλα μας είχε σωστή συμπεριφορά, ευγενικότατη. Δεν το μετάνοιωσα. Βγαίνω, μιλάω με την υπηρεσία (παλιά γνωστή και αυτή) και μου λέει ότι η κοπέλα αυτή είναι μόνο για σήμερα. Θα φέρει όμως η Χριστίνα (που έχει το σπίτι) κάτι βραζιλιάνες όνειρο. Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω. Θα το ελέγξω. Συνεχίζω Λεωφόρο Αθηνών η Καβάλας (καβάλα στο αυτοκίνητο) για να μπανίσω για επόμενη φορά. Βλέπω τις Βουλγάρες της Αλόμα και κάτι με ξανθιές περούκες βιτρίνας ρούχων ανοίγω συζήτηση αλλά που Banging Head Against a Wall ελληνικά μ η δ ε ν. Κάνω την αναστροφή Κηφισσού ώστε να μπανίσω και την άλλη πλευρά και συναντάω τις δύο παχουλές την "κυρία" με το BMW και δύο άλλα "κορίτσια". Γνωστή η τελευταία αλλά δεν γινόταν σύντροφοι. Είχα αδειάσει πριν και λέω κάτσε να προλάβω λίγο από το μάτσ της Εθνικής γιατί αν πάω με το "κορίτσι" ξέρω ότι θα ξημερωθώ. Τωρα θα μου πείτε, ότι κακώς δεν πήγα γιατί η Εθνική τα σκάτωσε